Dklearhos Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Γεια σας, έχω ένα πρόβλημα. έχω τραβήξει καποιες φωτογραφίες τις οποίες εκ των υστερων συνειδητοποίησα ότι έχουν τραβηχτεί με κάποιου είδους 'κόκκινο' φίλτρο της κάμερας. Υπάρχει περίπτωση να επαναφέρω το κανονικό τους χρώμα; Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Παρακάτω έχω κάποιες ενδεικτικές φωτό
Dklearhos Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Από κινητό smartphone. Λοιπόν ανεβασα 2 φωτογραφίες με το ίδιο θέμα η μία τραβηγμένη με το κινητό μου με το 'φίλτρο' και η άλλη από άλλο κινητό iphone. δε ξέρω αν βοηθάει Επεξ/σία 20 Απριλίου 2013 από Dklearhos
juventinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Θα χρειαστείς photoshop ή καποιο αντιστοιχο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2013 από juventinos
frenzy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Θα χρειαστείς photoshop ή καποιο αντιστοιχο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων. 2
username-taken Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δέν έκανε κάτι τραγικό, απλά άλλαξε το Hue της εικόνας. Αν έχει photoshop ή Elements τότε απλά φόρτωσε την εικόνα, άνοιξε το Adjustments panel και παίξε με τη μπάρα του Hue. Πάρτην λίγο στα δεξιά, ανάμεσα του μπλέ και του μωβ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα