Feigen Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Θα με τρελλάνει τελείως το powerpoint γι' αυτό καταφεύγω εδω ως τελευταία λύση.... Ένα ομολογουμένως μεγάλο αρχείο powerpoint με πολλά videaκια και μέγεθος περίπου 3GB εχει δημιουργηθεί σε ένα σχετικά παλιό σταθερό υπολογιστή με windows vista, office 2007. To αρχείο αυτό όταν πάω να το παίξω στο laptop με πανίσχυρο επεξεργαστή intel core I7, windows7 και office2010 παίζει με πολλά προβλήματα. Τα βιντεάκια δεν κάνουν συνεχές loop όπως θα έπρεπε (μπορεί να σταματήσουν μετά από άσχετο αριθμό κύκλων), πολλές φορές εμφανίζονται μαύρα frames μετάξύ των loops και πολλές φορές θέλει να πατήσεις κλικ ή βελάκι για να προχωρήσει. Αλλαξα τον δίσκο στον laptop με έναν ταχύτατο Samsung 840 pro SSD και επέκτεινα τη μνήμη στα 8GB χωρίς διαφορά. Δοκίμασα επίσης και με office2007 χωρίς αποτέλεσμα. Μπορεί να φταίνε τα win7? Aκομα και σε άλλους υπολογιστές με win7 που το δοκίμασα υπάρχουν τα ίδια προβλήματα... Ειναι δυνατόν να φταίνε τα win7 και να πρέπει να γυρίσω στα άθλια vista? Έχουν κάποιο codec ενσωματωμένο τα win7 που δημιουργεί conflict? Αν δεν το βλεπα να παίζει με τα μάτια μου ΑΡΙΣΤΑ στο σαραβαλάκι με τα vista θα έλεγα ότι είναι γενικότερο πρόβλημα του powerpoint να αντέξει μεγάλα αρχεία. .. Eυχαριστώ προκαταβολικά.
Demon Lord Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Νομίζω πως φταίει ο τύπος του αρχείου... ίσως να έχει διαφορά από office σε office... δοκίμασε να το μετατρέψεις στο κατάλληλο αρχείο που δημιουργεί το powerpoint 2010...
Feigen Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Mα το αρχείο δημιουργήθηκε σε powerpoint2007. Tί να μετατρέψω στο 2010? Αφού το 2010 διαβάζει αρχεία 2007. Δεν είναι ότι δημιουργηθηκε στο 2010 και να θέλει μετατροπή για να διαβαστεί απ' το 2007. Δεν είναι αυτό... Δοκίμασα μόλις και σε άλλο παλιό laptop μου με αργό δίσκο και vista +office2007 και οι εναλλαγές γίνονται άψογα, παρ' όλο που ο δίσκος γενικά ζορίζεται να παίξει τα βιντεάκια...Στον σταθερό μου με win8 πάλι τα ίδια προβλήματα εναλλαγών με office2010...Ανεξήγητο πραγματικά πώς το λειτουργικό παρεμβαίνει στο office... Εγώ νόμιζα ότι το office έχει τους δικούς του decoders/players
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα