Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανείς αν παίζει κάτι με τις συνδέσεις internet και τηλεφώνου στην Κρήτη?Σπουδάζει η αδερφούλα μου στο Ηράκλειο  και τον τελευταίο καιρό είναι συνέχεια χωρις internet και τηλέφωνο έχει ΟΤΕ αλλά δεν ξέρω αν φταίει ο ΟΤΕ η αν είναι κάποιο γενικότερο πρόβλημα υποδομής.Πάντως σίγουρα δεν φταίει ο εξοπλισμός της αδερφής μου η κάτι τέτοιο γιατί συμβαίνει και σε άλλους συμφοιτητές της λέει.

Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανείς αν παίζει κάτι με τις συνδέσεις internet και τηλεφώνου στην Κρήτη?Σπουδάζει η αδερφούλα μου στο Ηράκλειο  και τον τελευταίο καιρό είναι συνέχεια χωρις internet και τηλέφωνο έχει ΟΤΕ αλλά δεν ξέρω αν φταίει ο ΟΤΕ η αν είναι κάποιο γενικότερο πρόβλημα υποδομής.Πάντως σίγουρα δεν φταίει ο εξοπλισμός της αδερφής μου η κάτι τέτοιο γιατί συμβαίνει και σε άλλους συμφοιτητές της λέει.

Φίλε δεν είναι θέμα εξοπλισμού αλλά πρόβλημα της εταιρείας...δες το σχετικό λινκ:

http://104fm.gr/all-news/1-general-news/7413-otenet-regret-us-a-little.html

• Like 1
Δημοσ.

Το είδα και κάπου αλλού το πρωί για την Κρήτη, δε μπορώ να θυμηθώ που, ένας που έγραφε πάντως έλεγε ότι τους είχαν πει πως θα κάνουν μια συντήρηση και θα υπάρχει πρόβλημα για κανα τρίωρο και έχουν πακετωθεί εδώ και πάρα πολλές μέρες. Δεν ξέρω αν έχουν θέμα και με τα τηλέφωνα αλλά είδα ότι με το Connex κοντεύουν να παθουν νευρικό κλονισμό.

Δημοσ.

Εγω ειμαι στο dslam Κνωσσου και εδω και 2-3 εβδομαδες μου αποσυνδεεται το ιντερνετ για 10-30 λεπτα.   Εκτος την Πεμπτη το βραδυ που εκανε 4-5 αποσυνδεσεις και η πρωτη κρατησε 2 ωρες και οι αλλες απο μισαωρο περιπου.
Πηρα τηλεφωνο Παρασκευη πρωι και μου ειπαν οτι ειναι βλαβη στην περιοχη και εχουν ξεκινησει διαδικασιες αποκαταστασης.
Απο τοτε δεν ξαναποσυνδεθηκε.

Δημοσ.

αλλο το θεμα αποσυνδεσεων αλλο θεμα σουρνεται η συνδεση αλλο θεμα δεν βγαινει προς τον εξω κοσμο.3 διαφορετικα προβληματα το καθενα με αλλη αιτια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...