Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την καρτα γραφικων του τιτλου και το προβλημα που εχω ειναι οτι η καρτα "χτυπαει" usage 85% και θερμοκρασια 80-83C με το που ανοιξω το PC...εκανα εγκατασταση τελευταιους drivers και πεφτει στο 1-2% η χρηση και η θερμοκρασια παει στους 47-50C...αλλα με το που κανω επανεκκινηση η ιδια κατασταση...καμια ιδεα;

Δημοσ.

Μου φαινεται λιγο περιεργο να οφειλεται σε ιο απο τη στιγμη που οταν κανω install τους drivers πεφτει η χρηση και η θερμοκρασια...επισης χτες εκανα format αλλα εχω βαλει αρκετα "σπασμενα" προγραμματα...υποψιαζομαι το "γραφειο 2013" αλλα δεν ειμαι και σιγουρος...υπαρχει καποιο προγραμμα για να δω σε τι χρησιμοποιειται η gpu;

Δημοσ.

νομιζω το process explorer αναφερει ποιες διεργασιες τρεχουν στην καρτα,κατεβασε το και δοκιμασε να δεις τι στρασαρει την καρτα

Δημοσ.

Βρηκα τι ειναι αλλα δεν εχω ιδεα γιατι το κανει...

Ειναι το explorer.exe *32 (εχω Win prof 64bit) και βρισκεται στη θεση C:\Kernels\driver...

Καμια ιδεα;

Edit:

Μετα απο ενα γρηγορο googlαρισμα καταλαβα οτι δεν ειναι τοσο καλο...το θεμα ειναι να μπορεσω να βρω ποιο "σπασιμο" το προκαλεσε ωστε να μην αναγκαζομαι καθε φορα που κανω εκκινηση να το τερματιζω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...