Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Είμαι σε δίλημμα για το ποιον επεξεργαστή να πάρω. Είμαι ανάμεσα στον 8120 και 8350. Η mobο είναι η Asrock 970 Extreme3. Το πρόβλημα φυσικά είναι οικονομικό και η διαφορά στην τιμή τους είναι γύρο στα 45€. Η χρήση που θα γίνετε είναι η πλειοψηφία για render, που σημαίνει θα πιάνει για ώρες 100%. Μετά έλεγα (σε όποιον και να πάρω) να βάλω και μία τέτοια ψύξη για να εξασφαλίσω την σιγουριά μου για τις υψηλές θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Παρε τον 8350 και κατσε με στοκ ψηξη για αρχη και αν δεν σε καλυπτει δλδ το μονο που δεν θα σε καληψει ειναι ο θορυβος σε θερμοκρασιες αν δεν κανεις oc δεν θα εχεις προβλημα κανενα...

Δημοσ.

παρε 8320 και μην κοιτας καν τον 8350 .. ειναι ακριβως ιδιοι επεξεργαστες και σε μισο δευτερολεπτο με αλλαγη πολλαπλασιαστη δεν θα εχουν καμια μα καμια διαφορα...

δεν υπαρχει λογος να κοιτας 8350...

Δημοσ.

γιατι δε κοιτας  τον 8320; (που νομιζω ειναι και πιο κοντα σε χαρακτηριστικα με τον 8350 ) 

Γιατί η διαφορά στην τιμή τους είναι μικρή στα 20€ τα οποία όσο να 'ναι βολεύονται.

Παρε τον 8350 και κατσε με στοκ ψηξη για αρχη και αν δεν σε καλυπτει δλδ το μονο που δεν θα σε καληψει ειναι ο θορυβος σε θερμοκρασιες αν δεν κανεις oc δεν θα εχεις προβλημα κανενα...

Δεν θα κάνω oc αλλά δεν νομίζω να με καλύπτει και  μαμα...

Δημοσ.

επισης μην κοιτας την seidon  γιατι απλα ακομα και μια αεροψυκτα στα ιδια λεφτα ειναι κλασης ανωτερη

Γιατί η διαφορά στην τιμή τους είναι μικρή στα 20€ τα οποία όσο να 'ναι βολεύονται.

Δεν θα κάνω oc αλλά δεν νομίζω να με καλύπτει και  μαμα...

δεν υπαρχει κανενας λογος αγορας ενος 8350.. το ξαναλεω... μονο ψυχολογικο ειναι το θεμα και τιποτε αλλο παραπανω...

8120=8150<8320=8350

• Like 1
Δημοσ.

φυσικά πας σε 8320 και καλή αερόψυκτρα,δεν έχει νόημα ο 8350.

άντε περιμένουμε να δούμε projects σου!

παραγγελία μια ferrari enzo με το νέο cpu :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...