Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας. Θα ήθελα την βοήθεια σας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω.                                                        Και το πρόβλημα μου είναι το εξής. Προσπαθώ να διαγράψω κάποιους φακέλους και δεν μπορώ, και μου βγάζει , Αυτό το μήνυμα.

 

Το όνομα του αρχείου προέλευσης  είναι μεγαλύτερα από ό, τι υποστηρίζεται από το σύστημα αρχείων. Δοκιμάστε να μετακινηθείτε σε μια θέση που έχει ένα μικρότερο όνομα διαδρομής ή να δοκιμάσετε τη μετονομασία σε μία συντομότερη ονομασία  πριν επιχειρήσετε αυτή τη λειτουργία.

Δημοσ.

Πιάσε τον φάκελο και δοκίμασε να τον μετακινήσεις κάπου αλλού π.χ. στην επιφάνεια εργασίας,αν πιάσει αυτό θα μπορείς να τον σβήσεις από εκεί.

 

Αν δεν πιάσει τότε ξεκινώντας τον Η/Υ από ένα δισκάκι/usb ubuntu θα μπορέσεις να τον σβήσεις αφού εκεί δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός στο μέγεθος της διαδρομής.

Δημοσ.

Στην επιφάνεια εργασίας είναι που θα γίνει μπάχαλο με το μέγεθος του path. Στα xp είναι πάνω από 40 χαρακτήρες μόνο το Path του desktop.

Εγώ προτείνω να μετακινηθεί ο/οι φάκελος/οι στον δίσκο c χύμα και μετά να γίνει διαγραφή ή έστω μετονομασία (αν το επιτρέψει το fs) σε μικρότερο όνομα.

Δημοσ.

Επιδης δεν το κατέχω , το ubuntu , είναι λειτουργικό και πρεπει να κανω setup; και αν ναι

Πως .Αν θέλεις φιλε  TheELF  Βοηθήσαμε λιγο .

ευχαριστώ

Δημοσ.

Επιδης δεν το κατέχω , το ubuntu , είναι λειτουργικό και πρεπει να κανω setup; και αν ναι

Πως .Αν θέλεις φιλε  TheELF  Βοηθήσαμε λιγο .

ευχαριστώ

Δε χρειάζεται να κάνεις setup, θα το τρέξεις σαν Live CD ρυθμίζοντας το BIOS να ξεκινήσει από το DVD Drive και θα εκτελεστεί από τη RAM χωρίς εγκατάσταση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατέβασε το unlocker

 

http://www.filehippo.com/download_unlocker/

 

και κάνε μια προσπάθεια με αυτό . . .

 

Δεν μου έχει χαλάσει ποτέ χατήρι σε διαγραφές-μετακινήσεις. . .

 

 

editttt

 

Με είχες προλάβει  . . . Τώρα το είδα. . .

Επεξ/σία από rastafari
Δημοσ.

Επίσης για παρόμοιες περιπτώσεις που το λειτουργικό δεν επιτρέπει τη μετονομασία, μετακίνηση ή διαγραφή αρχείων ή/και φακέλων υπάρχει ένα free πρόγραμμα το MoveOnBoot, το οποίο προγραμματίζει αυτές τις εργασίες για να γίνουν πριν από τη φόρτωση του λειτουργικού μετά από επανεκκίνηση.

Έχει εύχρηστο Wizard και σε συνδυασμό με το επίσης free WhyReboot μπορείτε να ελέγχετε ποιες μεταβολές θα γίνουν κατά την επανεκκίνηση του λειτουργικού σας. Το WhyReboot δε χρειάζεται εγκατάσταση.

Έχετέ τα στα υπ' όψιν.

Καλό θα ήταν να προστεθούν στο αρχικό θέμα της ενότητας Software: Τα αναντικατάστατα FREEWARE που χρησιμοποιούμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...