brazilieros Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Παιδιά γεια σας. Θα ήθελα την βοήθεια σας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Και το πρόβλημα μου είναι το εξής. Προσπαθώ να διαγράψω κάποιους φακέλους και δεν μπορώ, και μου βγάζει , Αυτό το μήνυμα. Το όνομα του αρχείου προέλευσης είναι μεγαλύτερα από ό, τι υποστηρίζεται από το σύστημα αρχείων. Δοκιμάστε να μετακινηθείτε σε μια θέση που έχει ένα μικρότερο όνομα διαδρομής ή να δοκιμάσετε τη μετονομασία σε μία συντομότερη ονομασία πριν επιχειρήσετε αυτή τη λειτουργία.
TheELF Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Πιάσε τον φάκελο και δοκίμασε να τον μετακινήσεις κάπου αλλού π.χ. στην επιφάνεια εργασίας,αν πιάσει αυτό θα μπορείς να τον σβήσεις από εκεί. Αν δεν πιάσει τότε ξεκινώντας τον Η/Υ από ένα δισκάκι/usb ubuntu θα μπορέσεις να τον σβήσεις αφού εκεί δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός στο μέγεθος της διαδρομής.
micos000 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Στην επιφάνεια εργασίας είναι που θα γίνει μπάχαλο με το μέγεθος του path. Στα xp είναι πάνω από 40 χαρακτήρες μόνο το Path του desktop. Εγώ προτείνω να μετακινηθεί ο/οι φάκελος/οι στον δίσκο c χύμα και μετά να γίνει διαγραφή ή έστω μετονομασία (αν το επιτρέψει το fs) σε μικρότερο όνομα.
TheELF Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Σωστό και αυτό... αν και από το user files που λογικά εκεί θα είναι σίγουρα έχει μικρότερο path.
brazilieros Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Και πως θα μετακινήσω αυτούς τους φακέλους;
TheELF Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Drag & drop αν σε αφήνει... http://windows.microsoft.com/is-is/windows-vista/moving-and-copying-files-by-using-the-drag-and-drop-method
brazilieros Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Αμ. ελα που δεν με αφήνει . Μου βγάζει το ιδιο μήνυμα
brazilieros Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Επιδης δεν το κατέχω , το ubuntu , είναι λειτουργικό και πρεπει να κανω setup; και αν ναι Πως .Αν θέλεις φιλε TheELF Βοηθήσαμε λιγο . ευχαριστώ
nikomas50 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Επιδης δεν το κατέχω , το ubuntu , είναι λειτουργικό και πρεπει να κανω setup; και αν ναι Πως .Αν θέλεις φιλε TheELF Βοηθήσαμε λιγο . ευχαριστώ Δε χρειάζεται να κάνεις setup, θα το τρέξεις σαν Live CD ρυθμίζοντας το BIOS να ξεκινήσει από το DVD Drive και θα εκτελεστεί από τη RAM χωρίς εγκατάσταση.
brazilieros Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ τους φίλους για την βοήθεια . Λύθηκε το πρόβλημα με το ubuntu Και πάλι ευχαριστώ.
rastafari Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Κατέβασε το unlocker http://www.filehippo.com/download_unlocker/ και κάνε μια προσπάθεια με αυτό . . . Δεν μου έχει χαλάσει ποτέ χατήρι σε διαγραφές-μετακινήσεις. . . editttt Με είχες προλάβει . . . Τώρα το είδα. . . Επεξ/σία 21 Απριλίου 2013 από rastafari
nikomas50 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Επίσης για παρόμοιες περιπτώσεις που το λειτουργικό δεν επιτρέπει τη μετονομασία, μετακίνηση ή διαγραφή αρχείων ή/και φακέλων υπάρχει ένα free πρόγραμμα το MoveOnBoot, το οποίο προγραμματίζει αυτές τις εργασίες για να γίνουν πριν από τη φόρτωση του λειτουργικού μετά από επανεκκίνηση. Έχει εύχρηστο Wizard και σε συνδυασμό με το επίσης free WhyReboot μπορείτε να ελέγχετε ποιες μεταβολές θα γίνουν κατά την επανεκκίνηση του λειτουργικού σας. Το WhyReboot δε χρειάζεται εγκατάσταση. Έχετέ τα στα υπ' όψιν. Καλό θα ήταν να προστεθούν στο αρχικό θέμα της ενότητας Software: Τα αναντικατάστατα FREEWARE που χρησιμοποιούμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα