pho Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Βρήκα την προσφορά στο public ... Να το αγοράσω; Ήδη το έκανα κράτηση ηλεκτρονικά και μέσα στην εβδομάδα μπορώ να πάω να το πάρω. Τι λέτε; Sent from my iPhone using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Εγώ θα έλεγα είναι πολύ καλή η τιμή να το πάρεις. 1
polaki Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 H τιμή είναι όντως καλή, αλλά επειδή έκανα ήδη μία φορά την ^%#@#%^%#@ να πάρω 64άρι ipad και να το χρυσοπληρώσω, τελικά κατέληξα να μην χρησιμοποιήσω ούτε τα 32gb.... Δεν ξέρω τις ανάγκες σου σε storage, απλά λέω τη γνώμη μου... το 32άρι το έχει σε καλή τιμή? Αν το έχει -50€ εύκολα θα το προτιμούσα.
Prof_Chaos Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Το πήρες.. Δεν διαφέρει σε τίποτα απο το 4 στην ουσία..
ektor7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 H τιμή είναι όντως καλή, αλλά επειδή έκανα ήδη μία φορά την ^%#@#%^%#@ να πάρω 64άρι ipad και να το χρυσοπληρώσω, τελικά κατέληξα να μην χρησιμοποιήσω ούτε τα 32gb.... Δεν ξέρω τις ανάγκες σου σε storage, απλά λέω τη γνώμη μου... το 32άρι το έχει σε καλή τιμή? Αν το έχει -50€ εύκολα θα το προτιμούσα. Εχουν αλλαξει λιγο οι καιροι και οι δυνατότητες των ταμπλετ έχουν αυξηθεί και μαζι μ'αυτες και τα gb που χρειαζεσαι!Τα 64gb ειναι must για ενα ipad κατα την γνωμη μου!
Prof_Chaos Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 οι ανάγκες σε GB είναι ατελείωτες και δεν σε φτάνουν ουτε τα 64GB... χρησιμοποιείς προγράμματα τυπου dropbox και αποθηκεύεις οτι θέλεις εκει μέσα.. Τώρα αν θέλεις το ipad για παιχνιδομηχανή ταινίες και all around χρήση πάς το minimum στο 32άρι με ιδανικό το 64.
iMarilina Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 οι ανάγκες σε GB είναι ατελείωτες και δεν σε φτάνουν ουτε τα 64GB... χρησιμοποιείς προγράμματα τυπου dropbox και αποθηκεύεις οτι θέλεις εκει μέσα.. Τώρα αν θέλεις το ipad για παιχνιδομηχανή ταινίες και all around χρήση πάς το minimum στο 32άρι με ιδανικό το 64. Δε συμφωνω, είναι ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. ποτέ δε ζορίστηκα προσωπικά ούτε με το 16άρι και ας έχω και ένα σκασμό παρτιτούρες για τη δουλειά μου και παιχνίδια και απ'όλα. Κάποιοι θέλουν να κουβαλάνε πολλά πράγματα μαζί, κάποιοι θέλουν πιο απλή χρήση. Ανάλογα με το τί θέλει ο φίλος. Η τιμή πάντως δεν είναι κακή.
Greek souvlaki Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Η τιμη ειναι πολυ καλη εγω το 32 gb το χρυσοπληροσα με 600€ το πηρα καπου κοντα στο καλλοκαιρι Sent from my iPad using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Πολύ καλή πιστεύω κι εγώ η τιμή. Τα 64GB εμένα με βόλεψαν ΠΑΡΑ πολύ.
Razor333 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Χτυπα το, το ipad θελει πολλα gb για να ευχαριστηθεις την οθονη του. Ας πουμε ενα περιοδικο παιζει να φτανει μεχρι και 500mb, μια ταινια μερικα GB σε full hd. Και πολλα παιχνιδια παιζουν απο 1gb μεχρι και τα 2 πλεον. Τα 16 ουτε να τα σκεφτεσαι, μονο για iphone και παλι τσιμα τσιμα θα εισαι.
pho Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Παιδιά, εχθές το πήρα σε τιμή 522€. Στο κουτί η τιμή του ήτανε 719€. Οι πωλητές δεν γνωρίζανε τίποτα για την προσφορά η οποία βγήκε στο Internet για 48 ώρες. Εμένα μου το έστειλε το public με newsletter. Και αφορούσε μόνο το συγκεκριμένο μοντέλο. Οσο για την χωρητικότητα , το iPhone μου είναι 32άρι και δεν μου φτάνει ... Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα