Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς μπορώ να απολυμαίνω το smartphone μου καθημερινά αφού έρχεται σε επαφή με χιλιάδες μικρόβια από λεωφορεία και δε συμμαζεύεται? Χρησιμοποιώ τα ύγρα μαντηλάκια wet hankies για όλη την εξωτερική συσκεύη κάνουν ή θα πάθει καμιά ζημιά?

Δημοσ.

Πώς μπορώ να απολυμαίνω το smartphone μου καθημερινά αφού έρχεται σε επαφή με χιλιάδες μικρόβια από λεωφορεία και δε συμμαζεύεται? Χρησιμοποιώ τα ύγρα μαντηλάκια wet hankies για όλη την εξωτερική συσκεύη κάνουν ή θα πάθει καμιά ζημιά?

Κατακουζίνα εσύ ?

• Like 10
Δημοσ.

Μια χαρά τα πας με τα μαντιλάκια αρκεί να μην είναι πολύ υγρά και πάρει το τηλ. υγρασία μέσα.... :-D

Δημοσ.

Μια χαρά τα πας με τα μαντιλάκια αρκεί να μην είναι πολύ υγρά και πάρει το τηλ. υγρασία μέσα.... :-D

Επισης με οινοπνευμα ή αλκοολουχο λοσιον με ενα βαμβακι και παλι εδω να μην σταζει το βαμβακι :-)

Δημοσ.

Επισης με οινοπνευμα ή αλκοολουχο λοσιον με ενα βαμβακι και παλι εδω να μην σταζει το βαμβακι :-)

προσοχη καλύτερα καθαρο οινοπνευμα σε βαμβακι γιατι τα αλλα αλκοολούχα συνήθως αφηνουν πολυ μικρα υπολειματα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Πολύ άγχος όμως βρε παιδί μου! Σε πόσα sites έκανες την ίδια ακριβώς ερώτηση? :P

Ontopic: Το οινόπνευμα αλλοιώνει τα πλαστικά κλπ οπότε ...προσοχή! Κυκλοφορούν ειδικά μαντηλάκια για τέτοιες δουλειές...

• Like 1
Δημοσ.

Παίζουν και ειδικοί κλίβανοι σαν αυτούς που χρησιμοποιούν οι κομμώτριες για τις χτένες τους, γκούγκλαρέ τους κι αυτούς

• Like 1
Δημοσ.

με προσοχη θα μπορουσες να το περασεις και με ελαφρα νοτισμενη πετσετα με σαπουνι και να το σκουπισεις παλι με μια νοτισμενη πετσετα σκουπιζοντας το μετα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...