dexters Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Πώς μπορώ να απολυμαίνω το smartphone μου καθημερινά αφού έρχεται σε επαφή με χιλιάδες μικρόβια από λεωφορεία και δε συμμαζεύεται? Χρησιμοποιώ τα ύγρα μαντηλάκια wet hankies για όλη την εξωτερική συσκεύη κάνουν ή θα πάθει καμιά ζημιά?
UsualSuspect__ Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Πώς μπορώ να απολυμαίνω το smartphone μου καθημερινά αφού έρχεται σε επαφή με χιλιάδες μικρόβια από λεωφορεία και δε συμμαζεύεται? Χρησιμοποιώ τα ύγρα μαντηλάκια wet hankies για όλη την εξωτερική συσκεύη κάνουν ή θα πάθει καμιά ζημιά? Κατακουζίνα εσύ ? 10
dexters Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 μπραβο με βρηκες εγω ειμαι!! καμια ιδεα ? 3
SPARTIAN Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μια χαρά τα πας με τα μαντιλάκια αρκεί να μην είναι πολύ υγρά και πάρει το τηλ. υγρασία μέσα....
orlox Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Με αυτο θα σκοτωσεις ολα τα μικροβια https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antivirus&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbnRpdmlydXMiXQ..
manzana Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μια χαρά τα πας με τα μαντιλάκια αρκεί να μην είναι πολύ υγρά και πάρει το τηλ. υγρασία μέσα.... Επισης με οινοπνευμα ή αλκοολουχο λοσιον με ενα βαμβακι και παλι εδω να μην σταζει το βαμβακι
dexters Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 orlox οτι να ναι ευχαριστω για τις απαντησεις
zorans Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Επισης με οινοπνευμα ή αλκοολουχο λοσιον με ενα βαμβακι και παλι εδω να μην σταζει το βαμβακι προσοχη καλύτερα καθαρο οινοπνευμα σε βαμβακι γιατι τα αλλα αλκοολούχα συνήθως αφηνουν πολυ μικρα υπολειματα...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Πολύ άγχος όμως βρε παιδί μου! Σε πόσα sites έκανες την ίδια ακριβώς ερώτηση? Ontopic: Το οινόπνευμα αλλοιώνει τα πλαστικά κλπ οπότε ...προσοχή! Κυκλοφορούν ειδικά μαντηλάκια για τέτοιες δουλειές... 1
dexters Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 χαχα σκλι ασε οντως πολυ αγχος που τα βρισκω αυτα τα ειδικα μαντηλακια εχει στο σουπερμαρκετ?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Όχι. Google it!
Galaxia Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Παίζουν και ειδικοί κλίβανοι σαν αυτούς που χρησιμοποιούν οι κομμώτριες για τις χτένες τους, γκούγκλαρέ τους κι αυτούς 1
disqualified Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 με προσοχη θα μπορουσες να το περασεις και με ελαφρα νοτισμενη πετσετα με σαπουνι και να το σκουπισεις παλι με μια νοτισμενη πετσετα σκουπιζοντας το μετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα