Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή της, η Electronic Arts εξέφρασε την επιθυμία της να δώσει τίτλους τέλους σε ορισμένα παιχνίδια της εταιρείας στη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωση, το Facebok, κάτι που όπως αναφέρει αποτέλεσε μια δύσκολη απόφαση.Συγκεκριμένα στις 14 Ιουνίου του 2013 τα Sims Social, SimCity Social και Pet Society δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα για τους χρήστες σύμφωνα με το δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε. Όπως επισημαίνει η εταιρεία, τα παιχνίδια αυτά αρχικώς είχαν μαγνητίσει το ενδιαφέρον του κοινού με εκατομμύρια παίχτες ανά τον κόσμο, αλλά έκτοτε ο αριθμός αυτός σημείωνε αισθητή πτώση συνεχώς.

Υπενθυμίζεται μάλιστα ότι το προηγούμενο καλοκαίρι η EA συνέταξε μήνυση εναντίων της Zynga, αναφορικά με τα παιχνίδια κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα η πρώτη φέρεται να ισχυριζόταν στη μήνυση ότι το The Ville της δεύτερης ήταν πιστή αντιγραφή του The Sims Social. Η αγωγή αυτή είδε το φως της δημοσιότητας τον Φεβρουάριο, αν και οι όροι του συμβιβασμού δεν έγιναν γνωστοί.

Όλοι οι επίδοξοι gamers των προαναφερθέντων παιχνιδιών σύντομα θα δεχτούν μια ειδική προσφορά που θα τους εισάγει στο νέο παιχνίδι, το PopCap. Συγκεκριμένες πληροφορίες για την προσφορά δεν έχουν γίνει γνωστές, εντούτοις πιθανόν να εμφανιστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα μέσα στο παιχνίδι.

Η Electronic Arts εξακολουθεί να διαθέτει δημοφιλείς τίτλους στο Facebook οι οποίοι δεν επηρεάζονται από τις παραπάνω εξελίξεις. Οι τίτλοι αυτοί είναι το Bejeweled Blitz, Solitaire Blitz καθώς και το Plants vs. Zombies Adventures.

Link.png Site: techspot.com

Δημοσ.

αντε να ερθουν τα πραγματα σε μια ισορροπια και να καταλαβουν καποιοι οτι οι fremium βλακειες δεν εχουν μελλον 

τωρα περιμενω  να ερθει και η σειρα του σκουπιδαριου σε ios και android 

• Like 12
Δημοσ.

Ε καλά δε πειράζει κιόλας. έχουν ξεχάσει τι είναι το πραγματικό gaming πολλοί και ασχολούνται με ότι βγαίνει στο Facebook.

• Like 3
Δημοσ.

Καλύτερα βασικά , ειχαμε φτάσει σε κάποιο σημείο να λέγοντε gamers και αυτοι που παίζουν στο facebook.

Αν και μαλλον το facebook πρέπει να " φοβάται " μην ακολουθήσουν και αλλες εταιρίες.

• Like 1
Δημοσ.

Ε καλά δε πειράζει κιόλας. έχουν ξεχάσει τι είναι το πραγματικό gaming πολλοί και ασχολούνται με ότι βγαίνει στο Facebook.

Οι περισσότεροι δεν το ξέραν ποτέ τους. Νομίζουν ότι παιχνίδι υπολογιστή είναι μόνο οι αηδίες του FB.

Δημοσ.

Ενταξει, θεωρητικα ολα ως games χαρακτηριζονται, αλλα οχι και να θεωρεισαι gamer παιζοντας αυτα τα παιδικα παιχνιδια. Απλα περνας ευχαριστα την ωρα σου. Παντως ορισμενοι τα εχουν παρει στα σοβαρα. Θυμαστε το ζευγαρι στην κινα που αφησε το μωρακι του και πεθανε απο ασητεια για να μεγαλωνουν το ψηφιακο μωρο που ειχαν???

Δημοσ.

παραδόξως αυτά τα παιχνίδια παίζονται από πολύ κόσμο και ειναι εδώ το σημείο που αναρωτιέσαι ΓΙΑΤΊ!?  Το μόνο παιχνίδι που μου άρεσε στο facebook αυτά τα χρόνια ήταν το rock riot που το έκλεισαν (ένας θεός ξέρει γιατί)...

Δημοσ.

Ο καθένας περνά τον καιρό του όπως του αρέσει. Προσωπικά δεν παίζω παιχνίδια στο facebook αλλά είμαι βέβαιος ότι αν είχα χρόνο και ήθελα θα έβρισκα κάτι. Ας μη ξεχνάμε ότι το facebook στην ουσία είναι πια μια πλατφόρμα, όπως το PC.

Επειδή δηλαδή κάποιοι εδώ μέσα, ένα ουσιαστικά τεχνολογικό φόρουμ, δεν κατανοούμε την ευχαρίστηση που βρίσκει κάποιος να παίζει farmville, δεν σημαίνει ότι αυτοί κάπως δεν έχουν γούστο ή δεν είναι gamers. Αν δείτε νοικοκυρές που παίζουν Farmville 10 ώρες την ημέρα και κάποιον που παίζει farcry 10 ώρες την ημέρα, ποια είναι η διαφορά;

Τέλος, δεν είναι όλα «παιδικά» όπως είπε ο φίλος παραπάνω, είναι σχετικό. Και τα manga/anime πολλοί τα θεωρούν παιδικά, το ίδιο και της disney τις ταινίες, αλλά αν μας κάτσει, οι περισσότεροι «μεγάλοι» τα βλέπουμε ευχάριστα. Το όλο επιχείρημα είναι σα να λες ότι υπάρχουν παιχνίδια για αγοράκια και παιχνίδια για κοριτσάκια.

Ελιτισμός.

• Like 6
Δημοσ.

Επειδή δηλαδή κάποιοι εδώ μέσα, ένα ουσιαστικά τεχνολογικό φόρουμ, δεν κατανοούμε την ευχαρίστηση που βρίσκει κάποιος να παίζει farmville, δεν σημαίνει ότι αυτοί κάπως δεν έχουν γούστο ή δεν είναι gamers. Αν δείτε νοικοκυρές που παίζουν Farmville 10 ώρες την ημέρα και κάποιον που παίζει farcry 10 ώρες την ημέρα, ποια είναι η διαφορά;

Oύτε εγώ παίζω games γιατί το θεωρώ χάσιμο χρόνου (gamer=no lifer)

αλλά όχι και να ξεσκατίζω γουρούνια στο farmville!

ΥΓ1: Φιλός μου είχε αναλάβει της γκόμενάς του τον κήπο(φάρμα ότι σκατά είναι αυτό)για κάποιο καιρό που θα έφευγε αυτή , αλλά  δεν πότιζε-τάιζε και όλα ψόφισαν. Έφαγε τέτοιο βρισίδι που δε λέγεται + το ότι δεν του μιλούσε για καμιά βδομάδα και βάλε.

ΥΓ2: Είμαι σε (χαϊ)τεκ φόρουμ οπότε αναμένω κράξιμο από hardcore gamers

ΥΓ3: Κι εγώ κάποτε έπαιζα games αλλά μόλις κατάλαβα πόσο αποξενώνεσε και τι πολύτιμο χρόνο χάνεις από άλλα πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις, το σταμάτησα. Πλέον fifa ή pro με την παρέα για χαβαλέ και μια χαρά είναι.

• Like 3
Δημοσ.

Ναι υπάρχει κόσμος που τα έπαιζε και τα γουσταρε. Το τι παιζει ο καθενας ειναι θεμα γουστου, άλλοι γουσταρουν βια κλπ και άλλοι να περναν ησυχα τον καιρο του με κατι "παιδικό" οπως λέτε.

Το οτι περιπου 10 εκ επαιζαν το Sims Social δυστυχως δε λεει κάτι στους δημιουργους του και στην ΕΑ. Το οτι πάσαραν ενα κάρο διαφημισεις και προμοσιον απο εκει μέσα προφανως και δεν έβγαλε λεφτά έτσι η ΕΑ......

• Like 1
Δημοσ.

Δεν γινεται να κλεισει η ιδια η EA που καταστρεφει το game ολα αυτα τα ετη...Ειναι απο τις πρωτες που βαλανε το freemium μοντελο παντου λες και γινεται αυτο,,Ειναι η πρωτη που κατεστρεψε το single κομματι για να εχει μεγαλυτερο multiplayer....Ειναι η πρωτη που αδιστακτα σκοτωνει τιτλους και στουντιο λες και ειναι σκουπιδια και δυστηχως αυτη η εταιρια κατεστρεψε και το swtor την παιχνιδαρα για να βαλει τα κωλοcredits.Τοσα χρονια παρολο που εχει βλαλει και ωραιους τιτλους δεν λεω τους βαραει διαλυση γιατι εχει Management εντελως απληστο και χρηματορουφιχτρα δεν κανουν τπτ σπουδαιο και απλα ζητανε συνεχεια και συνεχεια χρημα....

@razor7 (gamer=nolife)trollareis και αυτο το λεγανε το 90 οχι τωρα...οπως εσενα μπορει να σου αρεσει να πας στα μπουζουκια εμενα μου αρεσει το game και δεν ξερεις ποσο social life μπορει να εχει καποιος που παιζει games.

• Like 6
Δημοσ.

Ναι υπάρχει κόσμος που τα έπαιζε και τα γουσταρε. Το τι παιζει ο καθενας ειναι θεμα γουστου, άλλοι γουσταρουν βια κλπ και άλλοι να περναν ησυχα τον καιρο του με κατι "παιδικό" οπως λέτε.

Το οτι περιπου 10 εκ επαιζαν το Sims Social δυστυχως δε λεει κάτι στους δημιουργους του και στην ΕΑ. Το οτι πάσαραν ενα κάρο διαφημισεις και προμοσιον απο εκει μέσα προφανως και δεν έβγαλε λεφτά έτσι η ΕΑ......

το προβλημα δεν εχει να κανει με το παιδικο κτλ.. αλλα με τις τακτικες της ΕΑ και τη συνεισφορα της στη καταστροφη των games

εγω πχ δεν εχω προβλημα με το sims 3 (που αρεσει πολυ στη κοπελα μου και ειναι πιο "κανονικο" παιχνιδι απο τα farmville , sims social κτλ  ), αλλα ακομα κι εκει το αρμεγμα λογω ΕΑ παει συννεφο 

για να αγορασεις ολα τα expansions θες μια μικρη περιουσια 

και σε αυτα τα fremium παιχνιδια πλην ελαχιστων εξαιρεσεων πρεπει να τα σκας συνεχεια για να δεις προκοπη 

γενικα το μοντελο πληρωνω συνεχεια και ασταματητα και οχι μια και καλη,  πρεπει να κοπει μαχαιρι και οι μονοι που μπορουν να το κοψουν μαχαιρι ειναι οι καταναλωτες 

και πρεπει να αρχισει να τιμωρειται η ΕΑ για ολα αυτα που κανει 

προσφατα αλλαξαν διοικηση, δε ξερω αν εβαλαν μυαλο ή αν απλα εγινε στα πλαισια μιας τεραστιας πολυεθνικης που επεσαν τσεκουρια επειδη δεν επιασαν τους στοχους τους , ομως καποια πραγματα πρεπει να αλλαξουν 

ειδικα στη συγκεκριμενη εταιρεια που εχει ουσιαστικα καταστρεψει πολυ καλες σειρες τιτλων και εταιρειες που εχει απορροφησει

• Like 3
Δημοσ.

το προβλημα δεν εχει να κανει με το παιδικο κτλ.. αλλα με τις τακτικες της ΕΑ και τη συνεισφορα της στη καταστροφη των games

εγω πχ δεν εχω προβλημα με το sims 3 (που αρεσει πολυ στη κοπελα μου και ειναι πιο "κανονικο" παιχνιδι απο τα farmville , sims social κτλ  ), αλλα ακομα κι εκει το αρμεγμα λογω ΕΑ παει συννεφο 

για να αγορασεις ολα τα expansions θες μια μικρη περιουσια 

και σε αυτα τα fremium παιχνιδια πλην ελαχιστων εξαιρεσεων πρεπει να τα σκας συνεχεια για να δεις προκοπη 

γενικα το μοντελο πληρωνω συνεχεια και ασταματητα και οχι μια και καλη,  πρεπει να κοπει μαχαιρι και οι μονοι που μπορουν να το κοψουν μαχαιρι ειναι οι καταναλωτες 

και πρεπει να αρχισει να τιμωρειται η ΕΑ για ολα αυτα που κανει 

προσφατα αλλαξαν διοικηση, δε ξερω αν εβαλαν μυαλο ή αν απλα εγινε στα πλαισια μιας τεραστιας πολυεθνικης που επεσαν τσεκουρια επειδη δεν επιασαν τους στοχους τους , ομως καποια πραγματα πρεπει να αλλαξουν 

ειδικα στη συγκεκριμενη εταιρεια που εχει ουσιαστικα καταστρεψει πολυ καλες σειρες τιτλων και εταιρειες που εχει απορροφησει

Μα αυτό ακριβως και εγω διαβάζω παντού. Οτι αυτη η εταιρια ειχε κλεισει και παλαιότερα ενα κάρο άλλα παιχνίδια με την ΙΔΙΑ  δικαιολογία πως θέλει να προμοτάρει νέα.

Το Sims το ήξερα απο παλαιοτερα σα παιχνίδι κονσόλας. Ε βρηκα την ευκαιρια και το επαιζα στο fb. ΠΟΤ¨Ε δε πλήρωσα για τίποτα αλλά υπάρχει κόσμος που είχε κάρτα φορτωμένη με λεφτά αποκλειστικά για το παιχνίδι.

Σε καμια περίπτωση δε πτώχευσε ή πάει για διάλυση η εταιρία, μιας και ολον αυτον τον καιρό που παιζω εχουν πλασαριστεί ουκ ολίγες εταιρίες απο εκει μέσα, πχ Dove, Dankin'n' donuts, samsung, diesel, lowes, και πόσες άλλες...

Το στράβωμα και το κράξιμο των παικτών ειδικά στο Sims Social άρχισε πριν περίπου 5-6 μήνες όταν για να ολοκληρώσεις ένα quest γίνονταν ακατόρθωτο.

Υγ. http://www.forbes.com/sites/danielnyegriffiths/2013/04/15/anti-social-behavior-ea-closes-sim-city-sims-social-limits-facebook-exposure/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...