Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα Turbox mini note. Πατώντας το κουμπί για να ανοίξει δεν τρέχει τα windows και το φωτάκι του σκληρού είναι μονίμος αναμμένο. Πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι κάηκε ο σκληρός; Στο bios τον αναγνωρίζει. Προσπάθησα να κάνω boot kai format. Αλλά εκεί δεν τον έβρισκε τον σκληρό για να μπορέσω να κάνω νέα εγκατάσταση. Ο συγκεκριμένος σκληρός κοστίζει 30ΕΥΡΩ. Αλλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι έχει καεί. 

http://www.ebay.com/ctg/Western-Digital-160-GB-Internal-5400-RPM-2-5-WD1600BEVT-00ZCT0-Hard-Drive-/114442718

Μήπως κάποιος μπορεί να ξέρει και ποιοι άλλοι τύποι σκληρών μπορούν να φορεθούν. 

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Βγάλε τον σκληρό από το pc και δοκίμασε τον ως δευτερο σε άλλο μηχανημα ή σαν εξωτερικό με usb.

Όταν λες ποιοι άλλοι τύποι σκληρών μπορούν να φορεθούν ,τι ακριβώς εννοείς?

Ένας κλασικός sata 2 των 2,5 ιντσών είναι .Έχει κάτι το ιδιαίτερο και δεν το βλέπω?

Δημοσ.

Η πολυ απλα πας το προιον εκει που το πηρες (αν ειναι ακομα στην εγγυηση) και απο κει και περα το αφηνεις στα χερια τους για να σου πουν τι εχει....

Δημοσ.

Αν ο σκληρός είναι εκτός εγγύησης, προτίμησε να αγοράσεις καινούργιο, για να έχεις και εγγύηση.

Εχουν πέσει αρκετά οι τιμές και στην χώρα μας, αλλά όχι και 30 ευρώ, γιατί υπόψιν, οι σκληροί των 30 ευρώ του link σου, είναι χαλασμένοι και οι υπόλοιποι, μεταχειρισμένοι.

Αν θες κάτι φθηνό, ψάξε στις αγγελίες του φόρουμ και σίγουρα θα βρεις κάποιον οικονομικό. Φυσικά θα κοιτάξεις μόνο σε 2.5", όπως είπε και ο @mikegad

Αν πήγες να εγκαταστήσεις windows XP λογικό να μην βλέπεις τον σκληρό. Χρειάζεσαι τον Sata driver.

Δημοσ.

Δεν ξέρω καθόλου από σκληρούς και γι'αυτό σας ρώτησα. Ως προς το τι σκληρό να πάρω κατάλαβα ότι το μόνο που θα πρέπει να κοιτάξω είναι να είναι 2,5'' και θα είναι συμβατό στο σύστημα μου. Το άνοιξα και έβγαλα το σκληρό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορώ να τον συνδέσω με usb σε άλλο μηχάνημα αφού είναι εσωτερικός σκληρός.

Δημοσ.

Θα χρειαστείς μια θήκη για σκληρό 2,5". 

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/thikes-skliroi-diskoi/Turbo-X-2-5-Sata-HDD-Case-to-USB-2-0-Chocolate-MYS323.htm

Σου εδειξα του πλαίσιο, μήπως έχεις κάποιο κοντά σου.  Ετσι θα γίνει εξωτερικός και θα τον συνδέσεις με usb.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά ένας φίλος είχε ακροβώς το ιδιο notebook χαλασμένο, οπότε πήρα το σκληρό και όλα καλά ευχαριστώ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...