gtr Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Καλησπέρα σε όλους στο θέμα μας τώρα το εν λόγο laptop όταν το ανοίγω ενώ ακούγεται ότι δουλεύει ο σκληρός παραμένει μαύρη οθόνη και ποτέ κλείνει ποτέ παραμένει έτσι. πληροφοριακά το laptop το παρουσίασε αυτό για 2 λόγους όπως μου είπαν 1) κάηκε το τροφοδοτικό του που είναι 20v - 4.5a και αντικαταστάθηκε από ένα άλλο 15v – 3a βεβαία μετά την αντικατάσταση δούλευε και με το άλλο τροφοδοτικό το μπαμ έγινε όταν η ξαδέρφη μου άκουγε τραγούδια και το άφησε πάνω στο κρεβάτι συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά προσπαθώ να γίνω όσο το δυνατό πιο κατατοπιστικός μπας και βρούμε καμία άκρη. Ευχαριστώ εκ των πρότερων.
coolerman Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Καλησπέρα σε όλους στο θέμα μας τώρα το εν λόγο laptop όταν το ανοίγω ενώ ακούγεται ότι δουλεύει ο σκληρός παραμένει μαύρη οθόνη και ποτέ κλείνει ποτέ παραμένει έτσι. πληροφοριακά το laptop το παρουσίασε αυτό για 2 λόγους όπως μου είπαν 1) κάηκε το τροφοδοτικό του που είναι 20v - 4.5a και αντικαταστάθηκε από ένα άλλο 15v – 3a βεβαία μετά την αντικατάσταση δούλευε και με το άλλο τροφοδοτικό το μπαμ έγινε όταν η ξαδέρφη μου άκουγε τραγούδια και το άφησε πάνω στο κρεβάτι συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά προσπαθώ να γίνω όσο το δυνατό πιο κατατοπιστικός μπας και βρούμε καμία άκρη. Ευχαριστώ εκ των πρότερων. αγοράζεις καινούριο τροφοδοτικό,αλλιώς κοίτα στις εδώ αγγελίες για μεταχειρισμένο. ΔΕΝ έπρεπε να το λειτουργήσεις με άλλο τροφοδοτικό με άλλα volt/amber. όσο για την μαύρη οθόνη..δοκιμάζεις με καλώδιο σε εξωτερική οθόνη απο την έξοδο vga του λάπτοπ για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο προβληματικής κάρτας γραφικών.
gtr Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Κανείς? καλησπερα δεν το λειτουργησα εγω με αλλο τροφοδοτικο. όσο για την μαύρη οθόνη..δοκιμάζεις με καλώδιο σε εξωτερική οθόνη απο την έξοδο vga του λάπτοπ για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο προβληματικής κάρτας γραφικών. και αυτο το εκανα αλλα τιποτα παλι μαυρη οθονη.
coolerman Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 και αυτο το εκανα αλλα τιποτα παλι μαυρη οθονη. σου άφησε "χρόνους" η κάρτα γραφικών σου.
gtr Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 λες να ειναι η καρτα? παντως σου παραθετω το πιο κατω λινκ http://www.adslgr.com/forum/threads/689533-%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-fujitsu-siemens-Amilo-Pi-3540 ο φιλος απο οτι λεει εχει παθει το ιδιο και το προβλημα ηταν 2 ολοκληρωμενα.
coolerman Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 λες να ειναι η καρτα? παντως σου παραθετω το πιο κατω λινκ http://www.adslgr.com/forum/threads/689533-%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-fujitsu-siemens-Amilo-Pi-3540 ο φιλος απο οτι λεει εχει παθει το ιδιο και το προβλημα ηταν 2 ολοκληρωμενα. ΊΣΩΣ.. συνήθως απο vga σε εξωτερική οθόνη και ΔΕΝ έχει και απο εκεί εικόνα είναι πρόβλημα κάρτας. αν σε συμφέρει φτιάξε το.αλλιώς ανταλλάκτικά κομμάτι-κομμάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα