jmallen3 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Τον επομενο μηνα ερχεται ενας συγγενης απο Αμερικη και ειναι καλη ευκαιρια να παρω το Nexus 4 απο εκει μιας και ειναι πολυ φθηνοτερο. Το εχει αγορασει κανεις απο εδω? Τι πρεπει να προσεξω για την αγορα απο το αμερικανικο play store? Υπαρχει περιπτωση να ειναι κλειδωμενο ή να μην δουλευει σωστα εδω? Τι πρεπει να προσεξω γενικα? Η αγορά θα πρέπει να γινει μόνο απο το Play Store για λογους εγγυησης. 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Να το παρει ο συγγενης σου, και γω την ιδια δουλεια εχω κανει το 16αρι ερχεται σε μια βδομαδα, αλλα να του πεις να στο ανοιξει και να τα βγαλει ολα απο μεσα απο το κουτι και να τα βαλει σε μια σακουλα και το κουτι διπλα γιατι την εχω πατησει με ελεγχο στο αεροδρομιο... Δεν θα εχει κανενα προβλημα, θα δουλευει τελεια
jmallen3 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Από το Play Store το πηρες και εσυ? Χρειαζεται αμερικανικη πιστωτικη ή μπορω να πληρωσω και με τη δικια μου την ελληνικη πιστωτικη??
Jazzman87 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 @jammlen3 Εγώ έχω το N4 από το Γενάρη αγορασμένο από το playstore Αγγλίας. Η αγορά θα γίνει στάνταρ με την κάρτα του συγγενή σου (αμερικάνικη) εσύ δε μπορείς με ελληνική. Αν το αγοράσει από το playstore θα είναι σίγουρα ξεκλείδωτο. Το μόνο που θα το ρωτούσα είναι να τσεκάρει αν είναι GSM έκδοση - αν και με επιφύλαξη θα σου έλεγα ότι δε θα χεις κανένα πρόβλημα, σκοπός των Νέξους είναι να είναι Universal phones. Είμαι παλαίμαχος του είδους...
jmallen3 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ωραια εχει αμερικανικη πιστωτικη οποτε δεν υπαρχει προβλημα σε αυτο. Πρεπει ομως να ειναι ακριβως τα ιδια στοιχεια το gmail που θα γινει η αγορα, η διευθυνση παραδοσης και η πιστωτικη καρτα? Δεν μπορω να το αγορασω με το δικο μου gmail και να χρησιμοποιησω την αμερικανικη διευθυνση και πιστωτικη?
Intruder7s Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Οχι δεν μπορεις με το δικο σου εκτος αν στο δικο σου καταχωρησεις την δικη του πιστωτικη και γενικα δικα του στοιχεια ( διευθυνση και τα παντα ) και τα αλλαξεις μετα την αγορα.
ribo10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 2 απορίες ακόμα μιας και εμενα με ενδιαφερει: 1) Υπάρχει καποιος τροπος να επικοινωνησω με τη google και να βεβαιωθω πως θα δουλευει 100% το τηλεφωνο εδω στην Ελλάδα? 2)Διαβασα οτι παιρνει micro sim, ισχυει? Και αν ναι απο που την προμηθευομαι?
Stavrakas13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 1) Θα δουλεύει τσάμπα θα επικοινωνήσετε με την Google 2) Η microsim δεν είναι τίποτα, πας σε κάποιο κατάστημα με προιόντα κινητής και ζητας να σου κόψουν την τωρινή sim σε micro.
libero6 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Τον επομενο μηνα ερχεται ενας συγγενης απο Αμερικη και ειναι καλη ευκαιρια να παρω το Nexus 4 απο εκει μιας και ειναι πολυ φθηνοτερο. Το εχει αγορασει κανεις απο εδω? Τι πρεπει να προσεξω για την αγορα απο το αμερικανικο play store? Υπαρχει περιπτωση να ειναι κλειδωμενο ή να μην δουλευει σωστα εδω? Τι πρεπει να προσεξω γενικα? Η αγορά θα πρέπει να γινει μόνο απο το Play Store για λογους εγγυησης. Το πήρες τελικά?? Ενδιαφέρομαι και εγω να το φερω απο Αμερική αγορασμένο απο το playstore... Η εγγύηση ισχύει για εδω???
jmallen3 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Το πήρες τελικά?? Ενδιαφέρομαι και εγω να το φερω απο Αμερική αγορασμένο απο το playstore... Η εγγύηση ισχύει για εδω??? Ναι σε όλα φίλε μου!
libero6 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ναι σε όλα φίλε μου! Ευχαριστω πολυ...είχα ακούσει οτι δεν ισχύει η εγγυηση για Ελλαδα αφου ειναι αγορασμενο απο χωρα εκτος ΕΕ και ημουν λιγο σκεπτικος...
jmallen3 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Αν δεν ίσχυε δεν θα το έπαιρνα ούτε και εγώ, οπότε τους ζήτησα να μου αποστείλλουν γραπή ενημέρωση στο Mail μου για να ειμαι σιγουρος οτι ισχύει σε περιπτωση προβλήματος και μου έστειλαν το παρακάτω: Αγαπητέ κύριε,Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, η συσκευή σας Nexus 4 αγορασμένη από Αμερική, καλύπτεται από εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας εφόσον έχει αγοραστεί από το Play Store.
libero6 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Αν δεν ίσχυε δεν θα το έπαιρνα ούτε και εγώ, οπότε τους ζήτησα να μου αποστείλλουν γραπή ενημέρωση στο Mail μου για να ειμαι σιγουρος οτι ισχύει σε περιπτωση προβλήματος και μου έστειλαν το παρακάτω: Μου εφτιαξες τη μερα!!!!!!! Μου εφτιαξες τη μερα!!!!!!!
libero6 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Αν δεν ίσχυε δεν θα το έπαιρνα ούτε και εγώ, οπότε τους ζήτησα να μου αποστείλλουν γραπή ενημέρωση στο Mail μου για να ειμαι σιγουρος οτι ισχύει σε περιπτωση προβλήματος και μου έστειλαν το παρακάτω: Nα σε ρωτησωφ και κατι αλλο?? Εκτος απο τα τα 349$ υπαρχουν και αλλες χρεωσεις μεχρι να το παραλαβει ο παραληπτης;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα