Προς το περιεχόμενο

αποτελεσματα oc στο συστημα μου

nickvas19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχεις χάσει το νόημα. Εσύ νομίζεις ότι κάποιοι το παίζουν έξυπνοι αλλά δεν είναι έτσι.

Το διάβασμα το χρειάζεσαι όχι μόνο για να βρεις τις απολύτως κατάλληλες ρυθμίσεις αλλά κυρίως για το troubleshooting.

Όταν ξέρεις τι έχεις αλλάξει και τι επίπτωση πιθανόν θα έχει αυτό, τότε δεν πελαγώνεις με bsod ή παγώματα και βρίσκεις ευκολότερα και λιγότερο χρονοβόρα την άκρη.

Πίσω από τη μόδα και το μύθο υπάρχει η πραγματικότητα που είναι η εξής: Έχεις να κάνεις με τρία parts (cpu, mobo, ram) που για να σχεδιαστούν και να επιβεβαιωθούν οι στοκ ρυθμίσεις χρειάστηκαν εκατομμύρια εργατοώρες. Όταν λοιπόν εσύ πας να παίξεις out of specs, μάλλον πρέπει να αφιερώσεις έστω μερικές για να μάθεις τα απολύτως βασικά.

Είναι και το άλλο βέβαια: Όταν έχεις ήδη ένα υπόβαθρο, οι ερωτήσεις σου θα είναι πιο εύστοχες και συγκεκριμένες οπότε και οι απαντήσεις θα είναι ανάλογες. Το αποτέλεσμα θα είναι να βοηθηθείς περισσότερο στο τέλος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

υποτιθεται οτι εδω ρωτας οτι απορια εχεις.τωρα εαν γνωριζω εαν δεν εψαξα...δλδ τι με μαλωνεις?!επειδη εσυ ζοριστηκες και εμαθες πρεπει να ζοριστουν και οι αλλοι?!δεν σε αναγκασα να απαντησεις σε κατι...οτι ρωταω εχει βαση πραγμα που εσυ αδυνατεις να καταλαβεις...πχ οι μνημες στο ayto ήταν 7-7-7-20...όταν αλλαξα fsb κατα ενα περιεργο λογο πηγε στο 6-6-6-18.

τo volt cpu δεν ειναι auto....το εβαλα 1.3 και το εριχνα τωρα ειμαι στα 1.23 και 3.0ghz με θερμοκρασια full load 79 max 

και ομως η μητρικη αναγνωριζει και 1800 στο manual το λεει...απλα εξω στο κουτι λεει αλλα στο manual αλλα...

οπως και να χει ευχαριστω

Οχι δεν σε μαλώνω, αλλα ναι για καποια πραγματα πρεπει να ζοριστεις και λιγο.

Αν το καταλαβες τόση ώρα προσπαθώ να σε βοηθήσω.... αλλα όσο και να προσπαθώ αν δεν ξέρεις απο πριν καποια βασικά πραγματα οπως πχ τι ειναι το fsb και πως επηρεάζει τα υπολοιπα υποσυστήματα , παει τζάμπα ο κόπος.

Για να στο κανω λίγο πιο λιανα, κανενας δεν προκειται να κατσει να σου μαθει να οδηγάς αν πρώτα δεν ξέρεις τουλαχιστον τι είναι το τιμονι και τι η ρόδα.

Εδω ναι είμαστε για να βοηθάμε αλλα όχι για να σερβίρουμε ετοιμο φαγάκι στο πιατο. Προσπαθεις πρώτα μονος αφου έχεις διαβάσει 5 πραγματα και όπου κολλησεις εδώ είμαστε.

Το πιο εκνευριστικό όλων όμως είναι ότι εγώ προσωπικά είμαι σιγουρος  οτι δεν ασχολήθηκες καν με τον οδηγό που σου δώσαμε. Τον περασες προφανώς ένα γρηγορα διαβασμα και επειδη δεν καταλαβες καποια πραγματα τα παρατησες και είπες να διαλέξεις την ευκολή οδο. Δεν γινεται όμως έτσι!

• Like 2

o οδηγος ειναι γενικως απο την αρχη στο πα...

δεν γινεται ο αλλοσ να καταλαβει πχ για την ραμ λεει να τα βαλεις 5-5-5-15...και μετα να τα ριχνεις...ηδη τα ριχνω ποσο να τα ριξω...εδω αγοραζεις μνημες καλες και ειναι  9-9-9-24.τον οδηγο τον εχω λιωσει και δυστυχως δεν ξερω καλα αγγλικα αλλιως δεν θα ασχολιομουν με αυτον τον οδηγο.

τελος να σου πω και αλλο παραδειγμα...μιλαει για αναλογια 1:1 για μνημες drd800 ελεος.δλδ εγω που εχω 1066/2=533 να βαλω fsb 533 και το multiplier?! εαν το χω 7 θα παει 3731 εαν το χω 6 θα παει 3218 και εαν το βαλω 5 θα παει 2665 βγαλε ακρη...

ετσι οπως το ελεγε σαν απαραιτητο το ελεγε...οποτε φιλε μου αυτα και ευχαριστω

οσο αφορα τις θερμοκρασιες πρεπει να αλλαξω ψυχτρα και να γραψω σε κανα αλλο φορουμ πως βγαζουν και βαζουν αλλη παστα γιατι εδω θα με παρετε με τις πετρες.

πρεπει να αλλαξω ψυχτρα και να γραψω σε κανα αλλο φορουμ πως βγαζουν και βαζουν αλλη παστα γιατι εδω θα με παρετε με τις πετρες.

Ξεπερνάς τα όρια...

Έχω κάνει ένα ποστ παραπάνω όπου σου εξηγώ το τι και το πως. Μέχρι να πεις κάτι επί τούτου, άσε τις ειρωνίες.

Χαρα στην υπομονη σου ρε walker

Έχοντας αντιμετοπισει τυπακια οπως ο bade , o gamer και  καποιους αλλους εδω μέσα , εχω αποκτήσει πλέον μια καποια ανοσία και αντιμετοπιζω καποιες καταστάσεις με μεγαλύτερη ψυχραιμία πλέον.!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...