KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 καλησπερα...εχω στα χερια μου ενα laptop asus x50z series συγκεκριμενα αυτο το μοντελο http://mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=39493 το θεμα τωρα ποιο ειναι...μου ειπε οτι αυτος δεν ειχε τι να κανει (μαλλον τρελος δεν εξηγειται αλλιως) και εκανε @%#%#^$^$^ με τα καλωδια..με λιγα λογια διελυσε την καλωδιοταινια που συνδεεται η οθονη με την μητρικη του laptop εκτος οτι ψιλοστραβωσε τα πινακια απτην θυρα της μητρικης (αυτο φτιαχνεται) πρεπει να αλλαχτει η καλωδιοταινια...το ακριβες ονομα που λεει το καλωδιο επανω ειναι F5R LCD WIRE CABLE XGA και κωδικο 08G25FR8121U...εβαλα τον συγκεκριμενο κωδικο στο skroutz και μου εβγαλε τα εξης αποτελεσματα... http://www.skroutz.gr/c/1063/laptop-desktop-parts.html?keyphrase=08G25FR8121U ερωτηση...θα ταιριαζει κατι απο αυτα? (τα καλωδια που συνδεεται η webcam και το wifi ευτυχως δεν τα πειραξε )
lexmark Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Αν έχει «αέρα» γιατί δεν δοκιμάζεις να κόψεις το κομμάτι που στράβωσε ο άλλος (O M G ο τύπος!!) και να το φας λίγο από πάνω να εμφανιστούν τα καινούργια;
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 εννοεις απτην διαλυμενη καλωδιοταινια? εχει γ*** και απο εκει το φισακι!!!!...οχι OMG...omg wtf 3 lol που λενε και παει λεγοντας ειλικρινα δεν ξερω για ποιον λογο εκανε κατι τετοιο...αυτο που ειπες σκεφτηκα να το κανω αλλα εκει που ειναι η φισα εχει γινει της ιεροδουλης γιαυτο και λεω για καινουργια...το λαπτοπ το συνδεσα με dvi καλωδιο στην οθονη μου και λειτουργει ενταξει ανοιγει κανονικα και σε windows και ο σκληρος ειναι ενταξει ενα τεστ θα κανω την ram στο τελος.
lexmark Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Έλεος! Τόσο διαλυμένη είναι; Sorry mate, δεν ξέρω αν μπορείς να αγοράσεις από κάπου. Μια φορά που χρειάστηκα για ένα touchpad τσίμπησα από ένα άλλο χαλασμένο. Φωτο αν μπορείς pls!
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 αυτες που ποσταρα συμφωνα με τον κωδικο δεν κανει καμια?
lexmark Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δες αν είναι ίδιες οι φωτό με αυτή που έχεις και πάρε και ένα τηλ το κατάστημα. Λίγο ακριβές δεν είναι; Ή εμένα μου φαίνεται έτσι;
άδικος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ψάξε και στις αγγελίες, είναι πολλοί που πουλάνε.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 παιδες...βλεπω να μην φτιαχνεται...τωρα μου ανεφερε ο ανθρωπος omg ( : P) οτι εβγαλε την φισα απτην μητρικη και οπως ειπα πριν ειχε στραβωσει τα πινακια κ εκτος οτι τα στραβωσε εσπασε και δυο...τωρα μου το ανεφερε...οποτε 50-50 να λειτουργησει..και να την παραγγειλω την καλωδιοταινια τσαμπα θα την παρουμε απτην στιγμη που εσπασε τα πινακια! οσο για την φωτο φιλε lexmark ειναι τοσο μικρο το φις που η καμερα του κινητου μου ειναι για τα αναθεμα και δεν την πιανει καλα την αναλυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα