Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πανέμορφα , στο λέω από τώρα... Κατα 99,9 φταίει το τροφοδοτικο. Ειδικά απο την στιγμή που τραβάς 8πινο απο molex.

Άμα θέλεις να την χρησιμοποιήσεις πρέπει να πάρεις ενα σοβαρό τροφοδοτικο απο 650watt και πάνω.

Δημοσ.

βρήκα κι ένα coolermaster gx600 86%+plus με 2χ6+2pin, μόλις γυρίσω στο χωριό θα την δοκιμάσω και πάνω σε εκείνο

Δημοσ.

Δες μήπως έχει βγει κάποιο καλώδιο από τα molex έτσι όπως πήγες να το βάλεις. Δε χρειάζεται να έχει βγει τελείως, μπορεί απλά να έχει βγει λίγο, αλλά αρκετά ώστε να μην τροφοδοτεί την κάρτα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδιά, έχω βρεί μια εποχιακή εργασία και δεν έχω και πολύ χρόνο όπως άλλοτε. Λοιπόν, μετά από τόσο καιρό, ανέβηκα και πάλι στο χωριό, φόρτωσα την 295 στο "ψιψί" ΚΑΙ ΙΔΟΥ! ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝ, δεν ανάβει το μπλε λαμπάκι κάτω από το πράσινο. Έκλεισα λοιπόν το "ψιψί", σύνδεσα την οθόνη onboard, και το άνοιξα. Απλά σαν να μην υπάρχει φίλες και φiλοι, λες και δεν έχω πάνω φορτωμένη καμιά κάρτα. Ενώ η κάρτα στροφάρει(ανεμιστήρας) και ανάβει το πράσινο φωτάκι.....Τίποτε παραπάνω.. Κατέβασα και το καινούριο driver αλλά δεν κάνει εγκατάσταση γιατί λέει ότι δεν βρίσκει συμβατό hardware.

(παρένθεση, η mobo είναι μια χαρά γιατί φόρτωσα δοκιμαστικά μια άλλη και δούλευε κανονικά, κι όλλα αυτά πάνω σε καινούριο τροφοδοτικό που έφερα μαζί μ +80)

Τέλος έτσι? πρέπει να πέθανε εντελώς. Κρίμα, ήταν πολύ καλή, αβιός 896bit+480cuda babyes </3

Δημοσ.

Σε άλλο σύστημα τη δοκίμασες?

ναι φίλε. Τα ίδια, δεν την βρήσκει... Ανάβει το πράσινο λαμπάκι της κάρτας, το μπλέ δεν ανάβει, ο ανεμιστήρας γυρίζει, αλλά no signal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...