chrisSerres Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Για σας. Το ξέρω πως το θέμα μου αφορά μια παλιά κάρτα γραφικών, αλλά ή αλήθεια είναι πως μου κάθεται στο συρτάρι και θα ήθελα να την αξιοποιήσω Το πρόβλημα είναι ότι μόλις βάζω παιχνίδι να τρέξει σε λίγα δευτερόλεπτα κλείνει από θερμοκρασία. Την έχω ανοίξει δυο φορές και τα πικνοτάκια ούτε πρισμένα μοιάζουν, ούτε σκασμένα είναι. Δεν μπορώ να τη πάρω στο χέρι την ώρα που κλείνει από θερμοκρασία, πιάνει στάνταρ πάνω από 70 βαθμούς. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω, κάποια ψήκτρα η κάτι που μπορώ να της προσθέτω για να μην ανεβάζει θερμοκρασίες? μανήσιος ανεμιστήρας γυρίζει αλλά δεν φαίνεται να κάνει κάτι. Κατά καιρούς εδώ και μήνες ψάχνω στο google, αλλά δεν βρήκα κάτι το ουσιώδες η πρακτικό, και είπα μήπως κάποιος έχει ακούσει κάτι, η αν υπάρχει κάποια καινούρια λύση. Η κάρτα σήκωνε και τα σημερινά παιχνίδια στα full high settings 1080p απροβλημάτιστα. Τώρα όμως που έχω μία παλιά tft 1440x990 έχει αυτό το πρόβλημα. Να τονίσω ότι το πρόβλημα εμφανίστηκε ξαφνικά και προοδευτικά. Δηλαδή έκλεινε στην αρχή μετά από 3-4 ώρες παιχνιδιού, μετά κάθε 2 ώρες, μετά κάθε μισή ώρα, τώρα σε μερικά δευτερόλεπτα παιχνιδιού (πριν προλάβει να φορτώσει βασικά) πέφτει
lostresam Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 δοκιμασε να "τσονταρεις" επανω στη μαμησια ψυχτρα ανεμηστιρακια κουτιου...καποτε ειχα παρομοιο προβλημα και κοτσαρα ενα ανεμηστιρακι κ ολα κομπλε μετα.. edit: ποιο ακριβως μοντελο εχεις?
chrisSerres Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 PNU GTX295 η διπλή σάντουιτς φίλε(με το ανεμιστηράκι στην ουρά), πώς στερέωσες τα ανεμηστιράκια κουτιού πάνω? με Βίδες?
Tenshi Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 PNY και για να κλείνει σημαίνει οτι πιάνει πολύ πιο πάνω απο 70 βαθμούς,πιθανότατα πάνω απο 100. Αφού την άνοιξες που την άνοιξες όπως λές,δέν δοκίμασες να αλλάξεις θερμοαγώγιμη πάστα;
chrisSerres Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 PNY και για να κλείνει σημαίνει οτι πιάνει πολύ πιο πάνω απο 70 βαθμούς,πιθανότατα πάνω απο 100. Αφού την άνοιξες που την άνοιξες όπως λές,δέν δοκίμασες να αλλάξεις θερμοαγώγιμη πάστα; φίλε είναι έτσι φτιαγμένη που δύσκολα να δουλέψεις από μέσα, είναι σαν δυο κάρτες γυρισμένες και κολλημένες μαζί, σωστά, είναι η pnu
lostresam Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 άνοιξε με καποιο τροπο το καπακι κ δες αν μπορει να πιασει καπου το ανεμηστιρακι με συρμα ή αλλιως με καποια δυνατη κολλα στιγμης σε καποιο πλαστικο σημειο(προσεχτικα μη σου σταξει πουθενα αλλου)
Tenshi Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Αποκλείεται να μήν ανοίγει.Να σου βγάλει την πίστη και να είναι χρονοβόρα η διαδιακσία,ναί. Δέν έχεις να χάσεις τίποτα, η κάρτα είναι παλιά και ξεπερασμένη.Απο την στιγμή που δέν αντέχει παρα μερικά δευτερόλεπτα είναι as good as dead. Ρίξε μια ματιά εδώ για να έχεις μια εικόνα για το πώς να την ανοίξεις 1
Thanos1972 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Βρες τροπο να την ανοιξεις,καλο καθαρισμα της ψυχτρα (στα fins μεσα,οχι μονο τον ανεμιστηρα) και αλλαγη της παστας.λογικα θα ειναι οκ μερα.δες μηπως χρειαστεις και τιποτα thermalpads για τα τσιπακια απο τις μνημες.
WalkerSW Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Τσεκαρε λίγο θερμοκρασίες πρώτα με το Hwinfo και βάλε screenshot εδω. Διότι εμένα παει και αλλού το μυαλό μου πέρα από θερμοκρασίες.
WalkerSW Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Ε ναι... Δεν είναι και καμία low consumption καρτουλα . Τα θέλεις τα αμπέρ της. Αν το τροφοδοτικο ήταν εξαρχής οριακό παίζει με το χρόνο να εξασθενήσε και να μην την σηκώνει πλέον.
venumis Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Για την gtx 295 Θέλεις 700αρι τροφοδοτικό. Φυσικά μπορεί να έχεις και ένα καλό 600αρι με καλό δείκτη απόδοσής Το να κλείνει στους 70c δεν μοιάζει να είναι θέμα θερμοκρασίας, έχει δίκιο ο walker
chrisSerres Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, θα την ανοίξω και θα την καθαρίσω, θα αλλάξω και θερμοαγώγημες... και θα ενημερώσω. η κάρτα είναι πεντάκαθαρή και το τροφοδοτικό 800 watt και δεν θυμάμαι να σταμάτησε ο ανεμιστήρας να δουλευει γιατί το τσέκαρα
WalkerSW Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Το 800watt δεν λέει τπτ. Μάρκα, μοντέλο και ηλικία please. Ακόμη περιμένω να τσεκαρεις θερμοκρασίες με το hwinfo και να τις πόσταρεις εδω.
chrisSerres Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Το 800watt δεν λέει τπτ. Μάρκα, μοντέλο και ηλικία please. Ακόμη περιμένω να τσεκαρεις θερμοκρασίες με το hwinfo και να τις πόσταρεις εδω. είναι της πλάκας το 800σάρι, ούτε μάρκα γράφει πάνω, το ποιο πιθανό να είναι powersonic γιατί έχει μόνο ένα εξάπινο, και για οχτάπινο έβαλα μετατροπέα ειδικό. Ακόμα δεν την κότσαρα την κάρτα πάνω στο pc, μόλις βρώ λίγο χρόνο θα τη κουμπόσω και θα σου πώ για θερμοκρασίες. Την τελευταία φορά που μπόρεσα να παίξω game, είχα τις ρυθμίσεις στα 800χ600 low
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα