corpse_grinder Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Καλησπερα παιδια, ενδιαφερομαι να παρω εναν φορτιστη για το κινητο μου (motorola defy mini) και απο ε-σοπ που με βολευει λογω απουσιας μεταφορικων ειδα πως εχει αυτον εδω: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.505623 Αυτο που δεν ξερω ειναι τι ακριβως εννοει με αυτον τον περιορισμο: Συμβατότητα: Ηλεκτρονικές συσκευές που τροφοδοτούνται μέσω θύρας USB με απαιτήσεις έως και 400mA (εκτός iPod shuffle, video και nano second generation). Λιγο περιεργο να φορτιζει μονο συσκευες που εχουν εως 400mAh μπαταρια αλλα καλο ηταν να ρωτησω πρωτου παραγγειλω. Αν και σχεδον 100% εννοει οτι 400mAh ειναι το ρευμα εξοδου.
antonl Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δε λέει mAh αλλά mA. Η μπαταρία μπορεί να ναι όσα mAh θέλει αλλά αν ζητά πάνω από 400mA κατά τη φόρτιση, θα χεις πρόβλημα. Πάντως αν το κινητό σου φορτίζει από usb, τότε νομίζω πως θα σαι ΟΚ μ αυτόν τον φορτιστή. 1
corpse_grinder Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 ευχαριστω φιλε μου, καταλαβα! +1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα