Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προφανως όποιος αγοράσει tablet (πόσο μάλλον tablet για χρήση στο σπιτι) δεν ανηκει στην κατηγορια χρηστών που ξερει τι ειναι το tethering και βεβαια ουτε ειναι υποχρεωμενο να ξερει και δεν βρισκω το λογο να καταναλωνει την μπαταρια 2 συσκευων ταυτοχρονα.

το tablet βγηκε για φορητοτητα και καλο ειναι να μπορει ο αλλος να ειναι συνδεδεμενος 24/7 αν το θέλει χωρις να ειναι υποχρεωμενος να τριγυρναει απο παρκο και δημαρχειο σε καφετεριες και εμπορικα.

διαφωνώ.ξες πόσα άτομα θα θέλαν τα laptops τους,να έμοιαζαν με tablet? δες απο το πόσα άτομα έχουν βάλει στο laptop τους, πακέτα vodafone/cosmote/wind. Επίσης δες πόσοι επιλέγουν (κινέζικα) tablet που δεν έχουν 3g.

Προσωπικά, μπορεί να έχω υπολογιστή και κινητό με αρκετά μεγάλη οθόνη απο το μ.ο. αλλά θα με βόλευε αρκετά ένα tablet για διάβασμα περιοδικών, light surfing και light προβολή ταινιών/σειρών στο σπίτι.

Δημοσ.

ο καθενας με τις αναγκες του,εγω π.χ περιμενω ενα 7'' με phone capabilities  για να αντικαταστησω tablet και  smartphone ,αλλος δεν το θεωρει αυτο υπερβολη,αλλος χρειαζεται μονο wifi για στατικη χρηση.Καλο ειναι να υπαρχουν επιλογες και οχι μονο μοδα και φιγουρα.Ενα αλλο θεμα ειναι πως αν εχεις smartphone και 3G tablet  πρεπει να πληρωνεις ξεχωριστο data πακετο (?)

Mας 'έχουν δημιουργήσει πλασματικές ανάγκες και τρέχουμε να τα πάρουμε όλα. Καποια στιγμη πριν 3 χρόνιa είχα 3 συνδέσεις ιντερνετ χωρίς να το καταλάβω. Μια στο κινητό, μια στο σπίτι και μία στο netbook. Επειδή έχω αλλάξει αρκετά τάμπλετ πιστεύω πως η έλλειψη σε 3g στην Ελλάδα τα καθιστά "ανάπηρα" μηχανήματα. Δεν αράζει όλος ο κόσμος όλη μέρα στις καφετέριες και η πρόσβαση στο internet ως εργαλείο δουλειάς θα πρέπει να είναι εφικτή παντού .. Για να μην μιλήσουμε για το αμαρτωλό 3g στην Ελλάδα που η κάλυψη του είναι για γέλια και πρέπει να τρέχεις σε πλατείες και μπαλκόνια για να βρεις σήμα. Απλά έχω την αίσθηση ότι δεν σέβονται τον πελάτη οι εταιρίες. 

Δημοσ.

προφανως όποιος αγοράσει tablet (πόσο μάλλον tablet για χρήση στο σπιτι) δεν ανηκει στην κατηγορια χρηστών που ξερει τι ειναι το tethering και βεβαια ουτε ειναι υποχρεωμενο να ξερει και δεν βρισκω το λογο να καταναλωνει την μπαταρια 2 συσκευων ταυτοχρονα.

το tablet βγηκε για φορητοτητα και καλο ειναι να μπορει ο αλλος να ειναι συνδεδεμενος 24/7 αν το θέλει χωρις να ειναι υποχρεωμενος να τριγυρναει απο παρκο και δημαρχειο σε καφετεριες και εμπορικα.

Υπαρχουν παντα εναλλακτικες λυσεις και συνηθως ειναι καλυτερες!

Πηρα ενα τετοιο:

http://www.skroutz.gr/s/2227999/Huawei-E5830.html?from=recommendation

Για τρείς πολυ σοβαρους λογους:

1.Για να μη ξαναδωσω ουτε ενα ευρο παραπανω για την δυνατοτητα 3g για οποιαδήποτε καινουρια συσκευη,που συνηθως στο χρεωνουν 50-100€!

2.Να μην χρειαστει ποτε να κανω tethering και να π@δ@ω την μπαταρια του κινητου μου!

3.Να έχω συνεχεια 3g για ολες τις συσκευες(laptop,taplet,smartphone...) μου και να μη στηριζεται η μια απο την αλλη!

Δημοσ.

μπορεί να μην είναι και σούπερ ευκαιρία ,αλλά μια χαρά είναι η τιμή του.

Πολύ καλό για τον ανταγωνισμό να βγαίνουν τέτοιες συσκευές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...