Millennium Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 http://zippy.gfycat.com/DefenselessSnarlingHerald.mp4 Έτοιμο.
johnnyman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.dsogaming.com/news/the-evil-within-pc-recommended-system-requirements-4gb-of-vram-i7-cpu-50gb-of-free-hdd-space/#more-69667 Recommended PC System Specifications •64-bit Windows 7/Windows 8•i7 with four plus cores•4 GBs RAM•50 GB of hard drive space*•GeForce GTX 670 or equivalent with 4GBs of VRAM•High Speed Internet ConnectionSteam account and activation
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Αφού έχει μούφα textures ρε τι 4Gb μας δουλεύουν..
john2gr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 id Tech 5. Κλασικά πράγματα. Πετάξτε την να πάει στην ευχή του Θεού αν δεν μπορείτε να κάνετε optimize μωρέ
johnnyman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 id tech 5 θα εχει κ αυτο σαν το Wolfenstein The New Order?ελεος....
D.Luffy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Και το πιο ωραίο? Τα γραφικά αυτής της μηχανής είναι απαίσια ακόμα και για PS3/X360... 2
MSSB Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεί κάτω από το τραπέζι ο CEO να τα έκανε πλακάκια με την Nvidia και θέλουν να προωθήσουν της νέες κάρτες. Από αυτές τις ανελέητες εταιρίες, όλα τα περιμένω.. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 The Evil Within – No Plans For Minimum Specs, Multi-GPU Support May Happen, PC Equals To Next-Gen Here is the direct quote from Bethesda’s CM: “Talking with folks on the team, you can give it a go with 2 GB VRAM, but it’s definitely not recommended. As mentioned in the blog post, we’re not posting minimum requirements, because we’re looking to share requirements that show the game the way it was meant to be played.”
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 lol, και εκεί που νόμιζα ότι ήδη υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να μην το παίξεις..
MSSB Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Meh.. καλά... ας μην παίζει καλά σε 2GB στυλ 770 και εκεί να δείτε τι παντόφλα έχει να πέσει. Χειρότερα και από το WD θα είναι όταν όλοι θα απαιτούν patch! Καλύτερα αν το κάνουν push για αργότερα, τα Χριστούγεννα ίσως και να τα φτιάξουν. ..και τι πάει να πει "definitely not recommended". Συγνώμη ρε φίλε αν δεν θέλω να ξοδέψω το μισθό μου, τη σύνταξη της γιαγιάς μου και τις οικονομίες του 6-χρωνου αδερφού μου για να αγοράσω καινούρια κάρτα ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για εσάς... whatever. F*CK YOU DEVS! Θα το παίξω σε ότι ανάλυση και settings γουστάρω εγώ. ..not recommended.... καλό και αυτό.
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά όσους πήραν 770 2GB τους βλέπω να παίζουν με medium textures στα παιχνίδια που έρχονται για να μην έχουν κολλήματα..Το ίδιο και όσοι πάρουν R9 285 2GB..
BigBOSS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά όσους πήραν 770 2GB τους βλέπω να παίζουν με medium textures στα παιχνίδια που έρχονται για να μην έχουν κολλήματα..Το ίδιο και όσοι πάρουν R9 285 2GB.. ε ναι οταν μιλάμε για αθλιες κονσολομεταφορές με σημαιοφορο το πανάθλιο Watch Dogs οχι οταν μιλάμε για αξιοπρεπή games με γραφικάρες που αναπτύχθηκαν με βάση το pc και ρεζιλεύουν τις κονσολομεταφορές που και και καλά απαιτούνε 4gb vram σε 1080p, really??? The Vanishing of Ethan Carter, oύτε 1,3 gb vram δεν χρησιμοποιει σε 1080p, ολα τέρμα με 2xMSAA, αψεγάδιαστα 60+fps με GTX 770 2GB vram (θα ανεβει και σχετικο βιντεο για του λογου το αληθες) Δημιουργημένο απο ομάδα 5 ατομων, δημιουργών των Bulletstorm/Painkiller, που σέβονται τους pc gamers μετά δεν θέλω να ακουω για Watch Dogs, Rome ή Evil Within 5
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Είσαι σίγουρος ότι είναι από τους δημιουργούς του Bulletstorm ; If so..They're not serious at all, θυμάμαι είχε major issues το BS, όπως stuttering και low performance σε 16:10 αναλύσεις.
BigBOSS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Λαθος, του painkiller αλλά η ουσια της δημοσιευσης μου ειναι αλλη, δεν ειναι δυνατον αυτο το open world παιχνιδι με αυτα τα εκπληκτικά γραφικά να χρησιμοποιεί συνήθως 1gb vram σε 1080p και το Εvil Within να ζητάει 4gb vram.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα