euxoulhs Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 @maxdore217 ναι ολα καλα με το ξεκλειδωμα ! @Millennium προς το παρον καλα τραβα ο 965.. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Και επίσης δεν είναι τυχαίο που όλα τα games τους έχουν κοριτσάκια full metal
MSSB Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Και επίσης δεν είναι τυχαίο που όλα τα games τους έχουν κοριτσάκια full metal Τις επιλογές για ρούχα του DreadOut τις είδες; Ξεφύγαμε. Παρακαλώ πολύ να επανέλθουμε γιατί οι συζητήσεις αυτές είναι για μετά τις 12 το βράδυ 1
euxoulhs Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 το παιχνιδι εχω την εντυπωση πως το fov του ναναι πιο μικρο...ειδικα οταν στοχευεις με το πιστολι φαινεται τοσο πολυ κοντα στην οθονη που δεν το ευχαριστιεσαι...υπαρχει καμια ρυθμιση για αυτο; και κατι αλλο...οταν ξανα μπηκα να παιξω παλι ηταν τα fps locked κ υπηρχαν οι μπαρες...και ετσι ξαναανοιξα τν κονσολα και εβαλα τις εντολες...αυτο καθε φορα πρεπει να το κανουμε που μπαινουμε στο game δηλαδη?
MSSB Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω μπορείς να τα κάνεις με costume συντόμευση και κάποια commands μέσα της αλλά δεν θυμάμαι που το είχε πάρει το μάτι μου να σου πω. Ψάξε λίγο στο net, κάτι θα βρεις.
aekoupoli Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Field of View in the game (g_fov) is set to 80 by default, but the game seems to completely ignore the FOV command! Without being able to adjust the FOV, it seems that your view is going to be very restricted if you're playing in 16:9. I may have to wait until this is fixed before I can play it. εγω που εψαξα βρηκα αυτο οποτε μαλλον δεν αλλαζει 1
MSSB Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 εγω που εψαξα βρηκα αυτο οποτε μαλλον δεν αλλαζειΜετά σου λέει cinematic έκδοση για την απολαύσουν my ass. Πφφφφφ..
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Επαιξα καμια ωριτσα.Ωραιο θα ελεγα σαν gameplay με πολλα πραγματα να κανεις[οπλα ,health upgrades κτλ],αλλα δεν νομιζω να μπορει να σε κρατησει αυτο το στορυ.Τα γραφικα του παντως ειναι εξαιρετικα και τρεχει μια χαρα χωρις προβληματα.,Survival horror παντως δεν θα το ελεγα[τρεμουν τα κοκκαλα του silent hill] ,περισσοτερο action horror θα το ελεγα.Θεωρω οτι κατι 9αρια που του δινουν ειναι πολυ υψηλος βαθμος.
gtsamour Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Έπαιξα κανα δύωρο. Ωραίο μου φάνηκε... πάντως σε πολλά σημεία η αντιγραφή του Silent Hill ειναι απλά ξεδιάντροπη LOL.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Όλοι κλέβουν από κάπου (shadow of mordor) το θέμα είναι να το κανεις καλύτερα από τον προηγούμενο. Φυσικά τα προηγούμενα SH ήταν ελεεινά οποτε...
gtsamour Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Εμένα πάντως (που είμαι fan των Silent Hill) δε μου φάνηκαν καθόλου ελεϊνά τα προηγούμενα. Ναί είχαν αρκετά bugs αλλά η ατμόσφαιρα ήταν αυτή που έπρεπε. Ανυπομονώ να βγεί το επόμενο....
qsis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 για μένα που τα παλιά sillent hill ήταν άνετα καλύτερα από οποιοδήποτε r.e. (μέχρι το the room έχω παίξει τα πιο πρόσφατα δε τα χω δει καν) δε θα περίμενα ποτέ από το mikami να βγάλει κάτι καλύτερο , παρόλα αυτά αν το παιχνίδι είναι καλό ας μείνουμε μόνο σε αυτό δεν έχει νόημα η όποια σύγκριση, το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε μια επιστροφή των παιχνιδιών τρόμου, πράγμα σημαντικό για το gaming imho και η οποία θα ήθελα να έχει συνέχεια 2
aekoupoli Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 τι μου θυμιζει στο πρωτο ζομπι???? τι?? 1
euxoulhs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 @aekoupoli εγω τον 1ο που ειδα καυ κρυφτηκα στην ντουλαπα μου θυμησε τον τυπα απο το outlast
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα