{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δεν νομίζω ότι συγκρίνονται buddy γιατί το Outlast είναι fps χωρίς όπλα οποτε γίνετε απευθείας πιο τρομακτικό imho.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Καλά το Outlast είναι μακράν το πιο αγχωτικό παιχνίδι..
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 buggy story λεει ομως και αν τετοιο παιχνιδι δεν εχει καλο στορυ δεν ξερω πως μπορει να ειναι καλο.
euxoulhs Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 ωραιο φαινεται το παιχνιδι για 1-2 λεπτα που επαιξα,ωραια γραφικα αλλα δυστηχως το εβγαλα,δεν μπορω να παιξω με μπαρες -.- Χαλα καθε δυνατη ατμοσφαιρα που μπορει να εχει το game.. πως κανουμε το command? και οι μπαρες πως φευγουν???? edited
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Παίξε εκεί ρε..Movie-quality gaming λέμε..2:35:1 και 24FPS lock. 3
MSSB Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 πως κανουμε το command? και οι μπαρες πως φευγουν???? Έχω την εντύπωση δεξί κλικ στη συντόμευση που έχεις του παιχνιδιού, ιδιότητες και εκεί που λέει "εκκίνηση από", στο τέλος αυτών που γράφει, βάζεις το "+com_allowconsole 1". ---- R_forceaspectratio: Sets the aspect ratio. Default is 2.5, which is our official aspect ratio. 0 is full screen, but not ideal. 1.8 or 2 is probably most comfortable for those who don't want bars. 1
pirate79 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Tις μαυρες μπαρες θα τις χρειαστω εγω,θα εχω καλυτερες επιδοσεις σε σχεση με την πληρη οθονη,εστω και για λιγο..ιδωμεν
pesis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 τι λετε αξιζει? πολυ χεσιμο βλεπω στα βιντεακια! μακαρι να ειναι φαση dead space. αυριο θα εχει κατεβει. οποιος το επαιξε πειτε την γνωμη σας... edited
maxdore217 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Έχω την εντύπωση δεξί κλικ στη συντόμευση που έχεις του παιχνιδιού, ιδιότητες και εκεί που λέει "εκκίνηση από", στο τέλος αυτών που γράφει, βάζεις το "+com_allowconsole 1". ---- R_forceaspectratio: Sets the aspect ratio. Default is 2.5, which is our official aspect ratio. 0 is full screen, but not ideal. 1.8 or 2 is probably most comfortable for those who don't want bars. Αν θέλει κάποιος ας επιβεβαιώσει ότι όλα οκ με το από πάνω.
chek2fire Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Διαβάζω ότι είναι αρκετά πρόχειρη μεταφορά από τις κονσόλες. Προσωπικά δύσκολα να αντισταθώ σε έναν τόσο hardcore horror τίτλο και έχω πάρει ήδη το game αλλα θα περιμένω να βγουν τα patch.
MSSB Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Αν θέλει κάποιος ας επιβεβαιώσει ότι όλα οκ με το από πάνω. Ναι όντως γιατί και εγώ δεν το έχω κάνει :Ρ Μόνο όποιος το δοκιμάσει, να δοκιμάσει αυτά που γράφω είτε στο πεδίο "Προορισμός:" είτε στο πεδίο "Εκκίνηση από:" που έχει. Ένα από τα δύο πρέπει να είναι, απλά δεν θυμάμαι ποιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα