Heatspreader Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μεχρι στιγμης σε Android Nexus, ή S 3. Το Sony εκανε ενα πυροτεχνημα με κακη οθονη (ειδικα το μαυρο), παντου πλαστικα που ξεκουμπωνουν και λιπαρο βρομικο τζαμι. Δεν μου αρεσε καθολου οσο το δουλεψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik1234 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Τα χρώματα είναι τέλεια και η οθονη είναι φοβερή .Προσωπικά πιστεύω ότι ειναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε smartphone και πραγματικά αισθάνομαι τυχερός που το έχω γιατι είναι αδιάβροχο και μου έπεσε στο νερό και δεν έπαθε τίποτα ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOODLE Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 γιατι δεν ειναι παντοφλα ετσι ωστε να απεχει μισο μετρο το ακουστικο απο την κεραια!!! το σκέφτηκες πολυ αυτο? Αντε να δεχτω οτι είναι παντόφλα.. οι γαλαξίες γιατί εχουν μικρο? αμα θες σου αραδιαζω πολλα απο πολλες εταιρειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dim333444 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 ενταξει εχεις δικιο σ αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dim333444 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 εχουν υψηλοτερο σαρ αλλα δεν θα ειναι και ευκολο να το ριξουν φανταζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jckozy86 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 My work computer does not support greek... but last time i looked the title did not say xperia z vs apple 5 vs samsung gs4 if you want that kind of thread, open one... thank you! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deftonesgr2 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 thats always the point of all threads to judge and compare!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Επιτέλους ένα αξιόλογο κινητό από τη Sony. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarantosantonak Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Νομίζω πως θα τα καταφερει γιατί έχει πολύ καλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό και αρκετά καλά χαρακτηριστικά. '΄Αλλωστε, η Sony στην προηγούμενη γενιά έβγαλε πολύ καλά midrange μοντέλα και τώρα πάει για την high end κατηγορία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
σατανας Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Παλικαρια εγω το πηρα προχτες και πραγματικα ειναι εντυπωσιακο και ειδικα στη τιμη που ειναι τωρα Αποστολή από το LT22i με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantonios80 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Παιδες καλησπερα και απο μενα. Δεν θελω να πω πολλα αν και μεχρι στιγμης εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα κορυφαια κινητα της αγορας τουλαχιατον τα τελευταια 7 χρονια. Καθε 2 μηνες και με κατι καινουργιο (απο εταιρικα πακετα). Λοιπον επιασα και το αυτο στα χερια μου... Πολυ καλο κινητο με ωραια χρωματα και αδιαβροχο. Δεν ειναι κατι το τελειο. Προβλημα στο ηχειο μολις το βαλεις στο νερο αλλα μετα απο 1 ωρα περιπου παλι ωραια επαιζε. Λιγο τα χρωματα του στον ηλιο εχουν ενα μικρο θεμα, αλλα σε γενικες γραμες ειναι ςνα καλο τηλεφωνο. Τωρα για οσους ασχολουνται τρελλα με αποδοσεις και επιδοσεις και τα τεστ ( bencmarks test AntuTu, Quadrand, gl benchmark, Geekbench κ.α.λ) των γιγαντων smartphone δεν ειναι στα κορυφαια, αλλα σιγουρα σε γρηγορα κινητα υπαγεται. Αυτα τα ολιγα απο μενα που τα εχω δοκιμασει τα κορυφαια Smartphones. Αυτη τη στιγμη ειμαι με Galaxy S3 και ετοιμαζομαι για Galaxy S4. Καλο το Xperia Z αλλα οχι σαν το Galaxy S4. Ειπαμε...... Μην τρελαθουμε. Μερα με την Νυχτα οι διαφορες. Εγω ειμαι σε επιδοσεις κινητου και οχι σε εμφανιση. Στα τεστ: Quandrand Benchmark 1)Galaxy s4: 12.450 score 2)Xperia Z: 7.896 score AntuTu benchmark 1)Galaxy S4: 24.970 2)Xperia Z: 19.930 Geekbench Benchmark 1)Galaxy S4: 3.163 2)Xperia Z: 1.897 Οπως βλεπεται δεν εχει καμια σχεση καμια σχεση το ενα με το αλλο... Αυτα απο εμενα για να ξερςτε τις μικρο......διαφορουλες!!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Καλά, μην δίνεις και τόσο βάση στις μετρήσεις. Γιατί έτσι και περισυ έδιναν τις υψηλότερες τιμές στο S3 και το lag πήγαινε σύννεφο. Μόνο με εγκατάσταση nova και exdialer ακουγε σωστά το τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis 321 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 να πούμε και για την μπαταριά πάει πολύ καλά βγάζει άνετα 1,5 μέρα με νορμάλ χρήση πολύ καλύτερη από το gs3 που είχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα