igrasias Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 ["Wind double play S –15 euro/μήνα + Δωρεάν μεταφορά + δωροεπιταγή 50" o αρχικος τιτλος του TS] Σήμερα το πρωί πήγα στο public του Συντάγματος και μου είπε ότι το wind double play S μου το δίνει στα 15 ευρώ /μήνα. + Δωρεάν το κόστος ενεργοποίησης ενεργής γραμμής ( μεταφορά δηλαδή από άλλη εταιρία). + Δωροεπιταγή 50 ευρώ για οτιδήποτε απο το public συντάγματος. Τους ρώτησα αν η προσφορά ισχύει για όλα τα καταστήματα Public και μου είπε όχι. Για πόσο καιρό θα το έχουν και μου είπε ως τέλος του μήνα. Εγώ που ήθελα μόνο internet σε καλή τιμή τελικά έκανα αυτό. (Στο site δεν το έχει γιατί λογικά δεν ισχύει για όλα τα public) WIND Double Play S Απεριόριστο ADSL Internet έως 24 Mbps/1Mbps Σταθερή τηλεφωνία με χαμηλές χρεώσεις Δωρεάν ασύρματος εξοπλισμός (Wi-Fi router)
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 15 ευρω το μηνα εχει "παντου" το S. Και στο site wind για online παραγγελια, και στο site public. Το ερωτημα ειναι αν πραγματι εχει δωρεαν το τελος ενεργοποιησης, γιατι τον τελευταιο καιρο αναφερεται "δωρεαν η φορητοτητα - μεταφορα αριθμου" το να κρατησεις δηλαδη τον αριθμο τηλεφωνου σου, αλλα η ενεργοποιηση των υπηρεσιων χρεωνεται κανονικα. Το εχω διαβασει και σε καποιον επισημο καταλογο αυτο το... "κολπακι". Το 50αρι της δωροεπιταγης δεν φαινεται στο public.gr, οποτε αν πραγματι ισχυει μονο σε αυτο το καταστημα ειναι θετικο για καποιον που το εχει παρει αποφαση να παει wind. 1
igrasias Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Εμένα αυτό που μου είπε ο υπάλληλος σχετικά με το κόστος ενεργοποίησης είναι ότι δεν έχει καμιά σχέση η WIND με την προσφορά αυτήν και ότι το κόστος θα το απορροφήσει το public και μου τύπωσε ένα χαρτί με της WIND με την προσφορά που έγραφε απάνω το κόστος ενεργοποίησης και αυτός με το χέρι του το διέγραψε και έγραψε πάνω « ΔΩΡΕΑΝ! » Θα προσπαθήσω αύριο που θα μιλήσω μαζί τους να το ξεκαθαρίσω αν χρεώνουν κάτι άλλο αν και το είχα ρωτήσει. Υ.Γ. Αν και έκανα αίτηση για το συγκεκριμένο δε ξέρω τελικά αν θα το πάρω γιατί μου έκανε πάρα πολύ καλή αντιπρόταση και η HOL (οπού είμαι τώρα) για να μείνω σ’ αυτούς. Τελικά και ο Άγιος φοβέρα θέλει.
squib Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 από όλα τα public ισχύει το 50 ευρώ δωροεπιταγή και το 15 ευρώ φυσικά το S και δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης. Μέχρι σήμερα τουλάχιστον...
k_dinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Και λογικά δεν θα ισχύει για συνδρομητές wind, ακόμα και αν έχει περάσει ο χρόνος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα