nick_mantas Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Λοιπόν κορυφαίοι προγραμματιστές του forum θέλω βοήθεια. Θέλω σε VB στο Visual Studio 2010 . Να φτιάξω ένα πρόγραμμα που θα παίρνει ένα pdf αρχείο θα το κάνει txt και μετά θα πρέπει από το txt να κάνει copy μια συγκεκριμένη λέξη για παράδειγμα . Γίνετε ;
albNik Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Θα χρειαστείς third party library. Αυτή είναι δωρεάν και φτιαγμένη σε .ΝΕΤ http://sourceforge.net/projects/itextsharp/
thanos713 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Για τσέκαρε εδώ, δεν τα έχω δοκιμάσει πάντως http://www.verydoc.com/blog/how-to-convert-pdf-to-xmltextimage-in-visual-basic.html http://bytescout.com/products/developer/pdfextractorsdk/extract-text-from-pdf#vbnet EDIT: Ναι, όπως είπε και ο φίλος από πάνω δεν νομίζω να είναι πολύ εύκολο να το κάνεις όλο from scratch.
nick_mantas Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Ουσιαστικά έχω έναν τιμοκατάλογο σε pdf του πατέρα μου με κάτι ανταλλακτικά από την δουλειά του . Αυτό που θέλω είναι να βάζω τον τιμοκατάλογο που είναι σε pdf στο πρόγραμμα και να βρίσκει τις τιμές και να τις κάνει copy. Στην δεύτερη φάση θέλω να τις κάνει προσθέσει ώστε να βγει το τελικό ποσό . Την δεύτερη φάση μπορώ να την φτιάξω και μονος μου . Το πρώτο κομμάτι είναι που με δυσκολεύει.Θα ψάξω το βραδάκι γιατί σε λίγη ώρα δίνω CCNA 2 Final, για αυτά που μου είπατε ευχαριστώ πολύ . Εάν έχετε τίποτα άλλο να προσθέσετε ... μην διστάσετε μου είναι πολύτιμη κάθε βοήθεια !
Apoll Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Χρειάζεσαι 3rd party βιβλιοθήκη + προγραμματισμό σε VS ώστε να γίνει αυτό που λες.
nick_mantas Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Χρειάζεσαι 3rd party βιβλιοθήκη + προγραμματισμό σε VS ώστε να γίνει αυτό που λες. Ναι αυτό το ξέρω . Το θέμα είναι πως θα το κάνω πρακτικά.
Apoll Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Αν δεν έχεις γνώση προγραμματισμού, τότε μάλλον δώστο σε κάποιον επαγγελματία.
nick_mantas Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Ο σκοπός είναι να μάθω κιόλας κάτι που δεν ξέρω. Δεν είμαι άσχετος από προγραμματισμό.
Giwrgos Plm Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Αν δεν έχεις γνώση προγραμματισμού, τότε μάλλον δώστο σε κάποιον επαγγελματία. Μόνο στην ελλάδα έχουμε τέτοια νοοτροπία, για αυτό το λόγο δεν πάμε και μπροστά σαν προγραμματιστές !! Αν δεν μπορείς να απαντήσεις μην απαντάς δεν χρειάζεται να το παίζεις μάστερ οφ !! 1
nick_mantas Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μόνο στην ελλάδα έχουμε τέτοια νοοτροπία, για αυτό το λόγο δεν πάμε και μπροστά σαν προγραμματιστές !! Αν δεν μπορείς να απαντήσεις μην απαντάς δεν χρειάζεται να το παίζεις μάστερ οφ !! ισχύει
Apoll Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Εύκολα βγαίνετε να πυροβολήσετε κάποιον. Ο Νικ, θέλει μία λύση εδώ και τώρα από τα λεγόμενά του. Ακόμα δεν έχει πει ποια βιβλιοθήκη θέλει να χρησιμοποιήσει, αν έχει διαβάσει το ΑΡΙ της, και που έχει κολλήσει με αυτή. Και το κυριότερο, δεν έχει καν καν ανάλυση και σχεδιασμό. Περιμένει από άλλους να του δώσουν ολόκληρο το πρόγραμμα σύμφωνα με τα λεγόμενα του στα #4 & #6.
nick_mantas Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 κοίτα έχω φτιάξει μια forma μέχρι τώρα που φορτώνει ένα οποιοδήποτε pdf μέσο του adobe pdf reader component , κάνει ταυτόχρονα με έναν κώδικα που βρήκα και μέσο των library του itextsharp κάνει save ένα txt που είναι αντιγράφω του pdf και τώρα ψάχνω να βρω πως από το text θα περνώ τους αριθμούς μονο και να τους εμφανίζω "κάπου"Οποτε βλέπεις κύριε Apoll ότι σπίτι μου δεν κάθομαι και τα περιμένω όλα από εσάς ... απλά ψάχνω και η αλήθεια είναι ότι ναι δεν ψάχνω την θεωρία ψάχνω την πράξη ... άρα ναι ψάχνω τους κώδικες
Apoll Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Τώρα που είσαι πιο συγκεκριμένος για το τι θες κάνεις, μπορούμε να να βοηθήσουμε. Για ρίξε εδώ πέρα μερικές γραμμές από το text που θες να διαβάσεις, γιατί έχω ήδη ιδέα πως να το κάνεις απλά και εύκολα.
nick_mantas Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Έχουμε ένα text με αυτό το περιεχόμενο: φαγητό 1 = 23,56$ φαγητό 2 = 15,50$ φαγητό 3 = 33,43$ φαγητό 4 = 53,23$ φαγητό 5 = 13,16$ αφού το βάλουμε στο πρόγραμμα θέλουμε να πάρουμε έχουμε αυτό το αποτέλεσμα και στο τέλος άρθροισμα: 23,56$ 15,50$ 33,43$ 53,23$ 13,16$ ------ 138,85$______________________________Εγώ έχω σκεφτεί να πω Διάβασε, εάν βρείς "0" or "1" or "2"...or "9" διάβασε και το επόμενο , αν βρείς "0" or "1" or "2"...or "9" or "," Διάβασε, εάν βρείς "0" or "1" or "2"...or "9" διάβασε και το επόμενο , αν βρείς "0" or "1" or "2"...or "9" or "," Διάβασε, εάν βρείς "0" or "1" or "2"...or "9" διάβασε και το επόμενο , αν βρείς "0" or "1" or "2"...or "9" Διάβασε, εάν βρείς "0" or "1" or "2"...or "9" διάβασε και το επόμενο , αν βρείς "0" or "1" or "2"...or "9" μόλις βρείς "$" or "€" κανε print στρο groupbox1_____κάτι παρόμοιο με αυτό που είναι σε python_____ py=open("mine.txt","r") while(True): var=py.read(1) if(var=="1" or var=="2" or var=="3" or var=="4" or var=="5" or var=="6" or var=="7" or var=="8" or var=="9" or var=="0"): var1=py.read(1) if(var1=="1" or var1=="2" or var1=="3" or var1=="4" or var1=="5" or var1=="6" or var1=="7" or var1=="8" or var1=="9" or var1=="0"): var2=py.read(1) if(var2=="1" or var2=="2" or var2=="3" or var2=="4" or var2=="5" or var2=="6" or var2=="7" or var2=="8" or var2=="9" or var2=="0"): var3=py.read(1) if(var3==","): dec=py.read(3) print var+var1+var2+var3+dec elif(var2==","): dec=py.read(3) print var+var1+var2+dec elif(var1==","): dec=py.read(3) print var+var1+dec py.close()
Giwrgos Plm Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Εγώ πρότεινα ιδέα στον νίκο , αν και είναι κάπως περιπλοκή !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα