Dklearhos Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Γειά σας. Έχω το κινητό alcatel 997d κ 4.0.4 έκδοση android. Το έχω ρουτάρει κ πρέπει να έχω κάνει μλκια. ενώ συγχρονίζει τον gmail account κανονικά(email k agenda) δε υπάρχει καμία επιλογή για contact με αποτέλεσμα να μην συγχρονίζει καθόλου τις επαφες. Δοκίμασα λύσεις του τύπου εκκαθάριση τou app persons αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να διαγράψω όσες gmail επαφές είχα περάσει στο κινητό στην αρχή. καμιά ιδέα; θέλω να αποφύγω να ξαναπεράσω το λειτουργικό αν γίνετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 για την 4.0.4 δεν ξερω γιατι δεν την εχω. αλλα για τις 2.2 που εχω ο συγχρονισμος γινεται μεσα απο τις επαφες, εκει που λεει λογαριασμοι. φανταζομαι κατι αντιστοιχο θα υπαρχει και στην 4. (αν οχι το ιδιο ακριβως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dklearhos Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 ναι έχει δίκιο αλλά δεν υπάρχει κάτι τετοιοδες το screenshot του gmail account. Δεν εχει κατι για επαφες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 καλυτερα να σου απαντησει καποιος με την 4.0.4. παντως η λογικη λεει οτι με την τελευταια επιλογη, επρεπε να συγχρονιζουν και οι επαφες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saber-raider Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 me 4.2.2 custom rom το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι πως δεν υπάρχει το αρχείο Google Contacts Sync ή έχει γίνει Freeze με λίγα λόγια ή το έσβησες ή το πάγωσες οπωσδήποτε μετά από root να βάζετε εφαρμογές στυλ Titanium Back up-Root (εννοείτε αυτή είναι και η καλύτερη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dklearhos Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 και αν όντως το έσβησα ή το πάγωσα (δε ξέρω τη σημαίνει αυτό ) πως μπορώ να το ξαναεγκαταστήσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dklearhos Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 έκανα επαναφορά και διορθώθηκε. όντως έλειπε αυτό το application. Ευχαριστώ Να κλείσει το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα