KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 καλημερα σας εχω την παραπανω καρτα και ελεγα να την πειραξουμε λιγακι γιατι βλεπω γινεται...δεν εχω ασχοληθει με το αθλημα αλλα διαβασα σε πολλα ξενα forum οτι γινεται...ειτε ειναι με το msi afterburner η με το evga precision η με το gputool...να πω και τα specs που εχει gpu clock 700 memory clock 900 shader clock 1715 fan speed 40% gpu temperature 36C τα ερωτηματα ειναι...μεχρι ποσο μπορω να την φτασω? ειδα σε αλλα site διαφορες τιμες και ο καθενας την εχει φτασει σε διαφορετικα σημεια...και με ποιο προγραμμα? (ειδα οτι το gputool εχει επιλογη που φτανει σε max τις τιμες) καθε βοηθεια δεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Έτσι για τη φάση σ' ενδιαφέρει, ή για αύξηση επιδόσεων; Γιατί αν είναι το δεύτερο, δε θα κερδίσεις τίποτα ιδιαίτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 βασικα και για τα 2...δεν θα δω καποια μικρη διαφορα ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Ε μέχρι 10% λογικά. Πώς πάει στα παιχνίδια; Πόσα fps πιάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 κοιτα οπως σου ειπα δεν το κατεχω πολυ...αλλα εψαξα και ειδα οτι γινεται με το fraps...αν εννοεις τον κιτρινο αρθιμο που βγαζει επανω αριστερα...αν παρουμε παραδειγμα το tomb raider που εβαλα για να παιξει, σε low γραφικα επιανε απο 75 μεχρι 103 ο αριθμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Ωραία. Υπολόγιζε ένα 8-10% περίπου αύξηση σε αυτά τα νούμερα. Δε χρειάζεται να το παίζεις και σε Low πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 μμμ καταλαβα...μπορεις να μου δωσεις μια ιδεα στις τιμες? ποσο λες περιπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Εννοείς πού περίπου θα πάει ο πυρήνας και η μνήμη; Κανείς δε μπορεί να σου πει τα σίγουρα, κάθε κομμάτι είναι διαφορετικό. Δεν ανέβαιναν και πολύ όμως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 δεν ειπα να τα ανεβασω πολυ οπως ειπες θελει 10%...πρεπει να πειραξω και τα volt? και με ποιο προγραμμα θα ηταν καλυτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Με το MSI AfterBurner δοκίμασε. Η δική σου είναι ήδη εργοστασιακά κλοκαρισμένη απ' ότι βλέπω πάντως, οπότε δε νομίζω να ανέβει πολύ ακόμα. Ποια υλοποίηση έχεις ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 http://www.gigabyte.com.gr/products/page/vga/gv-n98toc-1gh/ ακριβως αυτο το μοντελο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Έτσι κι έτσι το σύστημα ψύξης, τι θερμοκρασίες βλέπεις όπως είσαι τώρα; Πάντως οι πολύ καλές 800άριζαν στον πυρήνα (maxαραν εκεί), οπότε αν φτάσεις στα 750 θα 'σαι καλά πιστεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trek Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Mέχρι 50-70Μhz σε πυρήνα και μνήμη (και παράλληλα και τα shaders), μπορείς να πας άνετα. Αν και γνώμη μου είναι, επειδή τα έχει πλέον τα χρονάκια της η καρτούλα, να μην την πειράξεις. Αν θες να της κάνεις κάτι καλό, κάνε ένα mini-service ...Kαθάρισε την απο σκόνες και άλλαξε και θερμοαγώγιμη πάστα. Ανέβασε λίγο πάντως τις ρυθμίσεις στα παιχνίδια (+1 στον phanispal). Αν έχεις ένα σχετικά καλό επεξεργαστή, θα μπορείς άνετα να παίζεις και με 35-40 minimum fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 χωρις να ανοιξω τιποτα? σε idle ειμαι με 37 βαθμους οταν ανοιγω το msi afterburner και ανοιγω το stress test που εχει ενσωματωμενο...ειμαστε σε αυτην την εικονα και σκονη εχω βγαλει και αλοιφουλα καινουργια αλλαξα μην αγχωνεσαι αυτα τα προσεχω στην πενα ειναι μεσα ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Ε δοκίμασε για 750MHz στον πυρήνα, καλά είσαι από temps προς το παρόν. Το καλοκαίρι βέβαια δε θα σε παίρνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα