Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να μου προτείνετε εναν φθηνό hdd για χρήση home studio,στα 500gb δεν με ενδιαφέρει καταστημα,αρκεί να μην είναι εξωτερικό. (Κατα προτήμηση eshop)

εψαξα στο google για low latency hard disc drives αλλα δεν μπορώ να βρώ σοβαρά αποτελέσματα και δεν έχω πολύ χρόνο,οποτε θα με βοηθούσατε πάρα πολυ αν μου προτείνετε εναν 500αρι η ακομα 750αρι δισκο μεχρι 50-55€ ταβάνι.

ευχαριστώ

Δημοσ.

Παρόλο που είναι sata2 είναι πολύ γρήγορος δίσκος και έχει και 5 έτη εγγύησης και οι black γενικά δεν χαλάνε εύκολα.

Δημοσ.

διάβασα αυτο το σχόλιο στο eshop:

3 platters των 333 GB, όπως και ο WD1002FBYS. 20-25% πιο αργό transfer rate από τον πιο σύγχρονο WD1002FAEX που είναι σε 2 platters των 500GB.

και αποφάσησα να μην βγώ παρα πολυ απο budget,θελω 500άρι η 750άρι με όσο πιο γρήγορο transfer rate γίνετε να μου προτείνετε γιατί δεν έχω ιδέα απο σκληρούς..ευχαριστώ πολύ! (μεχρι 70 τα δινω αρκει να ναι γρήγορος)

Δημοσ.

διάβασα αυτο το σχόλιο στο eshop:

και αποφάσησα να μην βγώ παρα πολυ απο budget,θελω 500άρι η 750άρι με όσο πιο γρήγορο transfer rate γίνετε να μου προτείνετε γιατί δεν έχω ιδέα απο σκληρούς..ευχαριστώ πολύ! (μεχρι 70 τα δινω αρκει να ναι γρήγορος)

Παρε αυτον http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=30984&cat=6&sub=12&pmanuf=23&sort=3&step=undefined αλλα αν δωσεις +15 πας σε αυτον http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=18723&cat=6&sub=12&pmanuf=23&sort=3&step=undefined

και θα εχεις διπλασια χωρητικοτητα και θαναι και πιο γρηγορος.Γιατι οσο μεγαλυτερος ειναι ο δισκος τοσο πιο γρηγορος ειναι,καπου το διαβασα αλλα δν θυμαμαι που και αν θυμαμαι καλα η επεξηγηση ηταν οτι οσο μεγαλυτερη η χωρητικοτητα τοσο πιο κοντα ειναι τα αρχεια και τοσο πιο γρηγορα εντοπιζοντε ενω στους μικροτερους δισκους συμβαινει το αντιθετο αλλα εχει σχεσει και με το ποσα platter χρησιμοποιουν.Αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος γιαυτο που ειπα ας με διορθωσει καποιος αλλα οπως και ναχει με +15ευρω παιρνεις μεγαλυτερο και τον καλυτερο δισκο της αγορας θαλεγα και με 5ετη εγγυηση. :)

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ φίλε μου! θα προτημήσω τον 1 tera,ετσι και αλλιώς μια φορα θα αγοράσω...

μπορεί κανενας να βοηθήσει στην εξήγηση για την ταχύτητα κλπ που είπε ο φίλος απο πάνω;

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ φίλε μου! θα προτημήσω τον 1 tera,ετσι και αλλιώς μια φορα θα αγοράσω...

μπορεί κανενας να βοηθήσει στην εξήγηση για την ταχύτητα κλπ που είπε ο φίλος απο πάνω;

και γω παρειγγειλα συστημα για home studio γιαυτο σου προτεινα και αυτον τον δισκο, αυτον θα βαλω και εγω.Ειναι λιγο πιο θορυβωδης βεβαια απο τους seagate baraccuda αλλα ερχετε με 5ετη εγγυηση.Οι seagate ειναι 20ευρω πιο κατω αλλα με 1 ετος εγγυηση αν δν κανω λαθος.Οποτε κατσε και διαλεξε.Εγω επελεξα τον caviar black παντως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...