MindControl Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Αγαπητοί συνάδελφοι, Εξ'αιτίας του πανικού που γίνεται με εταιρείες διαφημιστικές, που παίρνουν τηλέφωνο σε τελείως ακατάλληλες ώρες για να σου προτείνουν να εγγραφείς στο δίκτυο της τηλεφωνίας τους, θέλω να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΥΣΚΕΥΗ που να την τοποθετήσω δίπλα στο σταθερό τηλέφωνο, και η οποία θα μπλοκάρει τελείως μια εισερχόμενη κλήση απο αριθμό που θα θεωρήσω ως ανεπιθύμητο.Έχω ψάξει στο Amazon (ειδικότερα στο .co.uk) και υπάρχει συσκευή, αλλά δεν ξέρω αν είναι compatible με το ελληνικό δίκτυο μας. Πέραν τούτου δεν την στέλνουν δυστυχώς στην Ελλάδα.Πέρα απο το γεγονός αν έχω κάποιον συγγενή ή όχι στο εξωτερικό, υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει που μπορώ να βρώ στην Ελλάδα μια τέτοια συσκευή ;MindControl.
NikosKallithea Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Σε σταθερό ειναι αδυνατον να μπλοκάρεις εισερχόμενες κλήσεις.
LOULATRANS Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 κανεις εκτροπη στο κινητο σου στο οποιο βαζεις και την φραγη των συγκεκριμενων αριθμων......αλλα το πρωι πρεπει να ακυρωσεις την εκτροπη....
MindControl Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 NikosKallithea, γιατί δεν μπορείς να μπλοκάρεις κλήσεις εισερχόμενες ;Να και η συσκευή ( απο Amazon ) που το κάνει :http://www.amazon.com/Incoming-Call-Blocker-Display-Blacklist/dp/B0089IHBE8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1366365932&sr=8-1&keywords=incoming+call+blockerΑπλά δεν ξέρω αν είναι συμβατή με το δικό μας δίκτυο (OTE κλπ). Αυτό εννοείς δηλαδή λέγοντας δεν γίνεται ;Γνωρίζει κανείς ;MindControl. 1
saber-raider Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 δελεαστικό (αν είχα τα λεφτά ίσως την δοκίμαζα) 2
MindControl Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Τα έχω, αλλά δεν την στέλνουν στο Ελλάντα ! Η τουλάχιστον έτσι φαίνεται με μια πρώτη ματιά.MindControl.
VasKag Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 στο ebay, τη στελνουν ελλαδα. http://www.ebay.com/itm/PRO-Call-Blocker-LATEST-VERSION-2-0-One-touch-programming-Caller-ID-Block-/251241321276?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a7f26533c γραφει οτι λειτουργει "παγκοσμιως". αν ρωτησεις ισως παρεις μια πιο κατατοπισικη απαντηση. 2
NikosKallithea Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δεν ξερω την συσκευη αλλα στο pstn δίκτυο δεν μπορει να λειτουργήσει καμία τετοια συσκευη, το μονο που μπορω να φανταστώ οτι κανει ειναι να μην στέλνει την κληση στις υπόλοιπες συσκευές του σπιτιού ή να απαντά την κληση με καποιο μήνυμα κατι σαν τηλεφωνητής δηλαδή.
Redshift Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 αφου παρεμβαλλεται στην γραμμη πριν το τηλεφωνο μπορει κ να γινεται 1
MindControl Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Αγαπητέ NikosKallithea και Redshift,Η ερώτηση μου, θεώρησε δεδομένο ότι έχω αναγνώριση κλήσης ! άρα δεν μιλάω για PSTN δίκτυο αλλά ISDN.ΟΚ, δεν το έθεσα εγώ σωστά το ερώτημα.Το πρόβλημα τώρα είναι ότι οι πάροχοι σταθερής τηλεφωνίας, δεν προβλέπουν κατ'επιλογή block εισερχόμενων κλήσεων, για αυτό και χρειάζομαι μια τέτοια συσκευή !Στην Ελλάδα πάντως δεν έχω καταφέρει να βρώ τέτοιο Device. VasKag, ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Μάλλον πρέπει να επισκέπτομαι και το .com απο εδώ και πέρα ! MindControl.
NikosKallithea Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Αγαπητέ NikosKallithea και Redshift, Η ερώτηση μου, θεώρησε δεδομένο ότι έχω αναγνώριση κλήσης ! άρα δεν μιλάω για PSTN δίκτυο αλλά ISDN. ΟΚ, δεν το έθεσα εγώ σωστά το ερώτημα. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι οι πάροχοι σταθερής τηλεφωνίας, δεν προβλέπουν κατ'επιλογή block εισερχόμενων κλήσεων, για αυτό και χρειάζομαι μια τέτοια συσκευή ! Στην Ελλάδα πάντως δεν έχω καταφέρει να βρώ τέτοιο Device. VasKag, ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Μάλλον πρέπει να επισκέπτομαι και το .com απο εδώ και πέρα ! MindControl. Απόρριψη κλησεων με οποιαδήποτε μορφη και συσκευή δεν ειναι δυνατόν να γινει σε pstn δίκτυο, απόρριψη μπορεί ομως να γινει σε isdn δίκτυο. Ετσι λειτουργεί σήμερα η τηλεφωνία στην ελλαδα.
VasKag Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 απο το com δεν πολυ ψωνιζω γιατι ειναι απο αμερικη, και υπαρχει φοβος τελωνειου. ειπες οτι εχες isdn. στην περιγραφη ομως γραφει, "Works worldwide with any analog phone line, and most VOIP lines". οποτε ισως και να υπαρχει θεμα.
abc Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 εγώ λέω να δοκιμάσεις για αρχή κάτι πιο απλό. να πας στον πάροχό σου και να κάνεις δήλωση να εξαιρεθείς από τα μητρώα που δίνουν στις διαφημιστικές. παίρνει 1 μήνα να ενημερωθεί η βάση δεδομένων. ουσιαστικά οι εταιρείες έχουν δικαίωμα να τηλ. όλους μας πλην αυτών που έχουν ζητήσει να εξαιρεθούν από τα μητρώα. και υποτίθεται ότι κάθε μήνα παίρνουν τον νέο κατάλογο, όπου λογικά σε 1 μήνα το πολύ δεν θα είσαι πια μέσα!
MindControl Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Φίλε abc , το έχω κάνει και αυτό, αλλά δεν έπιασε. Μάλιστα, μια κυρία απο την διαφημηστική εταιρεία Χ ( δεν λέω όνομα ), είχε το θράσος ( με έντονο ύφος ) να μου πεί, ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα, διότι αυτοί με έχουν καταχωρημένο στα δικά τους PC και πρακτικά δεν έχουν την διάθεση να κάνουν delete το όνομα μου, γιατί απλά πρέπει να παίρνουν τηλέφωνα !Ο Πάροχος, οκ, είχε την καλή διάθεση να με εξαιρέσει απο τους καταλόγους, αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα απολύτως. Και να φανταστείς επιπλέον έχω ζητήσει ο αριθμός μου να μην φαίνεται στον τηλεφωνικό κατάλογο !Επίσης, δεν γνωρίζω απο που τους παίρνουν, αλλά όταν ρώτησα την εν λόγο κυρία, απο που τον βρήκαν, μου απάντησε απο τον τηλεφωνικό κατάλογο ( Epic Fail ! μιας και δεν τον έχω εκεί ! )Και να φανταστείς, ότι πήρα τηλέφωνο ακόμα και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων, και γενικότερα πρέπει να κάνω καταγγελεία όπως έχω καταλάβει.Αυτό που με ενοχλεί γενικότερα, είναι το θράσος ! που έχουν όλες αυτές οι εταιρείες που τηλεφωνούν 15:00 το μεσημέρι.Συνεπώς, η λύση είναι είτε κάποιο Software μέσω DialUp Modem που θα συνεργάζεται με την ISDN, η η συσκευή αυτή που είναι δίπλα στο τηλέφωνο και κάνει το λεγόμενο incoming call blocking.MindControl. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα