Προς το περιεχόμενο

DLNA,ARC,Sound and streaming Solution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα..

εχω μερικες αποριες και θα ηθελα να την βοηθεια σας.

καταρχην:

Τηλεοραση : Philips 5000 series 40" ARC Compatible
Ενισχυτης : Yamaha rx-v863 Not ARC Combatible
Stream Programs : ps3 media server,tversity,xbmc
GPU : Sapphire Radeon 6970

τωρα εχω τις εξης αποριες.

1ον: γινεται να συνδεσω την οθονη με HDMI 1.4 με τον ενισχυτη για να εχω DTS-HD και TRUE-HD?
2ον: γινεται να κανω stream στην τηλεοραση μεσω καποιου προγραματος και να εχω ηχο απο τον απο την εξοδο του υπολογιστη(καρτα γραφικων που ειναι με HDMI στον ενισχυτη)?

3ον: γινεται καπως να περασω απο TOSLINK DTS-HD και TRUE-HD?

ευχαριστω για τον χρονο σας.ελπιζω να ειναι στην σωστη ενοτητα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

1. Μεσω του HDMI ARC θα περνά ηχος απο την tv στον AV ενισχυτή. Οχι ομως DTS - HD καθως δεν αναπαράγονται αυτά τα φόρμά περαν απο BD players.

2. Απο την TV στο PC οχι δεν μπορείς. Μερικές κανουν smart view σε smart phones και tablets αλλα οχι ολα τα περιεχόμενα. Η Philips παντως δεν μπορεί 100%

3. Οχι δεν γίνεται καθόλου. Ως τεχνολογία διασύνδεσης το bandwidth που παρέχει δεν ειναι αρκετο για να περάσει τετοια πληροφορία..

Δημοσ.

δηλαδη μου λες οτι με ενα καλωδιο HDMI 1.4a θα περασει ηχος απο την philips (ARC Συμβατη) σε Yamaha A/V (ΜΗ ARC Συμβατο)?

οταν παιζω απο τον υπολογιστη της ταινιες μεσω XBMC περναει και DTS-HD και TRUE-HD μεσω HDMI 1.3.

Δημοσ.

Οχι αμα ο ενισχυτης δεν ειναι συμβατός δεν περναει. Εξυπακούεται οτι πρεπει να ειναι οι 2 συσκευες ARC ready.

HD DTS σε ταινία απο pc δεν εχω δει. Μονο σε BD φορμα υπαρχει. Δεν συμπιέζεται το συγκεκριμένο φορμα ηχου. Εκτος εαν τα κάνουν extract. Μονο που τα αρχεια που θα κατεβάζεις πρεπει να ειναι πανω 8GB η καθε ταινια!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...