antoine00 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Καλησπερα σε ολους Εχω στη κατοχη μου εδω και εναμιση μηνα τον http://www.skroutz.gr/s/2524217/Dell-Inspiron-15R-5520-i5-3210M-4GB-500GB-W8.html Αποψε λοιπον πηγα να βαλω μια ταινιουλα συνδεοντας το λαπτοπακι μου με hdmi στη τιβι. Χαλια τα γραφικα περιεργες γραμμες χρωματα κτλ. Οπα λεω τι εγινε συνδεω και ενα δευτερο λαπτοπ που υπηρχε εκει μιας φιλης μια χαρα κανενα προβλημα. Ξαναδοκιμαζω 2-3 φορες το ιδιο. Παει λεω χαλασε η θυρα μου ενω την εχω χρησιμοποιησει 4 βια 5 φορες. Ψαχνω λιγο στη διαχειριση συσκευων και βλεπω αυτο κλικ κτλ και εμφανιζει αυτο Τα Windows διέκοψαν αυτήν τη συσκευή επειδή ανέφερε προβλήματα. (Κωδικός 43) Ειναι δυνατον ουτε διμηνο δε το εχω να εχω προβλημα με τη καρτα μου??? Αληθεια τωρα??? Εκτος του οτι εννοειται θα παρω τη dell αυριο εχει καποιος να μου προτεινει κατι?? Τι μπορω να κανω?? Σε περιπτωση που ο μη γενοιτο εχει καει η καρτα γραφικων καλυπτομαι απο την ισχυουσα εγγυηση ετσι? Σας ευχαριστω προκαταβολικα..
dimus1985 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Αν είχε καεί η κάρτα δεν θα έβλεπες τπτ Τα drivers είναι.Πήγαινε στο site της dell ή της amd όποιο προτιμάς κατέβασε για windows 8 64 κάνε unistall ta drivers me ccleaner ή fusion και πέρνα τους καινούργιους.
antoine00 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Αν είχε καεί η κάρτα δεν θα έβλεπες τπτ Τα drivers είναι.Πήγαινε στο site της dell ή της amd όποιο προτιμάς κατέβασε για windows 8 64 κάνε unistall ta drivers me ccleaner ή fusion και πέρνα τους καινούργιους. Φιλε μου σ ευχαριστω για την απαντηση αλλα υποθετω θα εβλεπα απο την αλλη καρτα γραφικων που εχει. Αν κοιταξες τη πρωτη φωτο υπαρχει και μια intel® HD Graphics 4000. Επειδη ειμαι ασχετος αν λεω κατι λαθος διορθωσε με. Επισης επειδη οπως ειπα ειμαι ασχετος μπορεις να με διαφωτισεις απκριβως για το πως θα κανω ανινσταλ τους drivers?? εχω το ccleaner
Giannisgeo Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Αυτό που λες είναι σχετικό. Οι έξοδοι όπως το HDMI προφανώς να χρησιμοποιούνται από την Radeon. Για αυτό δεν έχεις θέμα με το HD 4000 όταν είσαι από την οθόνη του laptop. Για εμενα οι γραμμές με ανησύχησαν και τα χρώματα. Κανε μια βολτούλα και πήγαινε το να το δούνε και αυτοί.
antoine00 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Και εγω ετσι σκεφτηκα giannigeo γι αυτο αγχωθηκα. Τπ θα δειξει. αν παρολαυτα καποιος εχει αλλη ιδεα η γνωμη θα το εκτιμουσα πολυ να την ακουσω. Μιας και με εχει πιασει αυπνια απο το αγχος θα δοκιμασω να κατεβασω drivers.
antoine00 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Λοιπον εν τελει εγκατεστησα καινουργιους drivers (χωρις να απεγκαστησω τους προηγουμενους) και πλεον μεσω της διαχειρισης συσκευων μου λεει πως δουλευει κανονικα η AMD. Το θεμα ειναι το εξης ομως. Αφενος το hdmi συνεχιζει να μη δουλευει κανονικα και να εχει τα περιεργα χρωματα. Εδω θελω να ρωτησω το εξης. υπαρχει περιπτωση να προσπαθει να δουλεψει μεσω της intel 4000 και γι αυτο να βγαινει αυτο το απο τελεσμα? Αν ναι πως μπορω να κανω τη δουλεια μου χρησιμοποιωντας την AMD?? Αφετερου για οσους εχουν dell μεσω του dell support παρατηρησα τα εξης H AMD ουτε που φαινεται μεσω του checkup στη καρτα γραφικων και φαινεται μονο η intel 4000, πραγμα που δε συνεβαινε παλιοτερα ΕΠιπλεον βλεποντας τις πληροφοριες συστηματος παντα μεσω του dell support και βλεποντας τις λεπτομερειες του βιντεο ωστε να κανει ελεγχο στοχευμενα εκει που θελω εγω ενω βλεπει την AMD αυτη τη φορα, δε μου εχει καν την επιλογη να διεξαγαγω ελεγχο (δοκιμη) στην AMD. βοηθειααααααααααααα
liakjim Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Παιξε καποιο βαρυ παιχνιδι. Αν παιζει εισαι οκ. Αν κ πιστευω οτι η καρτα σου εχει θεμα.
antoine00 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 <p>Παιξε καποιο βαρυ παιχνιδι. Αν παιζει εισαι οκ</p> Και με το hdmi τι γίνεται; Sent from my iPhone using Insomnia
liakjim Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Γι αυτο σου λεω οτι μαλλον εχει προβλημα. Παρε τηλ την Dell κ πες τους τι βλεπεις. Τα χρωματα ειναι σαν ροζ γραμμες?
antoine00 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Γι αυτο σου λεω οτι μαλλον εχει προβλημα. Παρε τηλ την Dell κ πες τους τι βλεπεις. Τα χρωματα ειναι σαν ροζ γραμμες? Ναι ναι καπως ετσι. ροζ αντι για κοκκινο και περιεργες γραμμες. Οπως ειπα και πιο πανω ομως πλεον μεσω της διαχειρισης συσκευων μου δειχνει πως δουλευει κανονικα η 7670μ το γεγονος οτι στο δευτερο πριν σκρην του τελευταιου μου ποστ εκει που λεει ΒΙΟS ΚΑΡΤΑΣ VIDEO ειναι κενο τι ακριβως σημαινει ??? δειχνει καποια παραπανω πληροφορια????
liakjim Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Εχεις κατα 99% προβλημα στην καρτα σου. Για να πειστεις βαλε οπως σου ειπα ενα βαρυ παιχνιδι. Πιστευω θα κολλησει.
antoine00 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 ναι και εγω ετσι πιστευω απλα μεχρι πριν απο λιγο δεν ειχα τη δυνατοτητα να παρω τη dell. και τωρα πρεπει να περιμενω μεχρι δευτερα. γι αυτο αν ξερει καποιος κατι παραπανω θα ηθελα πολυ τη βοηθεια του. ευχαριστω liakjim. Και αν ξερει κανεις τι σημαινει ακριβως το κενο στο παρακατω print screen θα με βοηθουσε πολυ
Zapee995 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 To laptop εχει προγραμμα για να γυρισεις χειροκινητα απο την intel hd στην AMD και το αναποδο??
liakjim Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Το διαγνωστικο της Dell μπορει να μην υποστηριζει την 7670. Για να σου φυγει απορια κανε αυτο που σου ειπα (βαλε ενα παιχνιδι) ή βαλε αυτο http://www.techspot.com/downloads/5044-3dmark06.html . Αν ολοκληρωσει επιτυχως παμε αλλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα