deenoo Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Θέλω να φτιαξω ενα ftp server για home use κυρίως για να αποθηκευω ταινίες και back up των αλλων υπολογιστβ που έχω. Τι συστημα προτείνεται με γνώμονα κυρίως την χαμηλή κατανάλωση;
haris013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 για τι traffic περίπου μιλάμε? θα μπορούσες να πας σε έναν έτοιμο και δοκιμασμένο nas αλλά δεν ξέρω πως θα ανταπεξέλθει αν κάνεις πχ ταυτόχρονα back up στα pc και μάλιστα μεγάλο όγκο δεδομένων.
deenoo Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Ουσιαστικά 3 πισι θα κανουν μπακ απ και θέλω να το χρησιμοποιώ και για να κατεβαζω κάνα τορεντ. NAS έχω αλλά δεν μπορεί αν του δουλεύει πανω απο ένας υπολογιστής γιατί μετα σέρνεται. Γι αυτό θέλω πισι!
haris013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Ουσιαστικά 3 πισι θα κανουν μπακ απ και θέλω να το χρησιμοποιώ και για να κατεβαζω κάνα τορεντ. NAS έχω αλλά δεν μπορεί αν του δουλεύει πανω απο ένας υπολογιστής γιατί μετα σέρνεται. Γι αυτό θέλω πισι! γιαυτό είπα να πας σε κάνα ποιό δυνατό nas... τώρα το pc θα καίει κατιτίς παραπάνω αλλά δεν είναι αυτό το θέμα,όσο αφορά τον όγκο του συστήματος το pc δεν θα είναι τόσο συμαζεμένο και μικρό όπως ο nas. αν δεν σε νοίαζει αυτό μπορώ να σου κάνω μια σύνθεση,απλά τα καλά και μικρά κουτιά που έχουν αξιοπρεπείς θέσεις για σκληρούς κοστίζουν.
deenoo Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ο όγκος δεν με απασχολεί καθόλου. Αλλά το κακω με τα δυνατά nas είναι οτι εχουν και αντίστοιχες τιμες....
Vtester Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Τι θα έλεγες για ένα φθηνό midi atx ώστε να χωράνε όλοι οι δίσκοι σου και να μην το χρυσοπληρώσεις , μαζί με ένα καλό τροφοδοτικό λίγα watt πχ Be Quiet System Power 7 300W . Έναν INTEL PENTIUM DUAL CORE G2020 , ένα στικάκι ddr3 4gb φθηνό και μια μητρική h61 b3 (απλά κοίτα να υποστηρίζει τον επεξεργαστή) και αν χρειάζεσαι κουμπώνεις κι άλλη κάρτα δικτύου σε pci .
haris013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 ή και για ακόμα ποιό οικονομικό σύστημα μπορεί να πάει σε zacate που δεν καταναλώνει σχεδόν τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα