Προς το περιεχόμενο

Βάση τοίχου για τηλεόραση samsung 40''

Zugzwang

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά, πριν λίγους μήνες πήρα τη Samsung UE40EH6030 (φοβερή εικόνα btw), και λέω να πάρω μια βάση τοίχου. Ενδιαφέρομαι για κάποια που να κινείται δεξιά-αριστερά -κυρίως- αλλά και να κάνει κλίση με τον τοίχο -προαιρετικά-. Δε θέλω να κινείται όλη η τηλεόραση μπρος-πίσω.

Ποια λοιπόν προτείνετε για το συγκεκριμένο μοντέλο; Θεωρείτε απαραίτητο να πάρω απ' τις ακριβές (για λόγους ασφαλείας) ή και αυτές που κάνουν καμιά 50€ είναι εντάξει; Ρωταω γιατί δε θα ήθελα να δω 500€ να "χάνονται" μπροστά στα μάτια μου :shock:

Τέλος, επειδή ούτε εγώ ούτε ο σύντροφός μου δεν έχουμε ξαναεγκαταστήσει τέτοια βάση και δε θέλουμε να το ρισκάρουμε, οι γνωστές εταιρίες (πλαίσιο, κωτσόβολος κτλ) στέλνουν κάποιον τεχνικό για να την εγκαταστήσει; Αν ναι, τυχαίνει να ξέρει κάποιος πόσο χρεώνουν;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σου κανει οποιαδήποτε βαση με VESA 200 Χ 200 mm η 20 Χ 20 cm. (Οι αποστάσεις των τρυπών οπου βιδώνει η βαση). Τώρα εαν θελουμε να κανει κλίση οριζοντίως, απαιτείται βαση τύπου βραχίωνα (θα βγαινει υποχρεωτικά η TV προς τα εξω). Οσο πιο εξω θα βγαινει τοσο μεγαλύτερη η κλιση. Οταν υπερβούμε το το 50% του μήκους της TV τοτε μπορεί να περιστραφεί εως και 90 μοίρες.  Για σωστο και ποιοτικό βραχίωνα το budget αρκει οριακά.

Πχ

Μια πολυ καλη μαρκα

Vogel's Wall 1145

Και οι φθηνες. Πάραυτα αντέχουν κατα πολυ το βαρος της 6030

Brateck LCD-WA3
Brateck LCD-142A

Για σταθερή θες λιγότερα. Καθως δεν απαιτείται και πολυ επώνυμη. Τα φορτια στις σταθερές ειναι μικρά.

Πχ

* Brateck PLB-40

* Vogel's EFW 8205

Εγκαταστάσεις κανω και εγω αλλα εαν ισχύει η περιοχή διαμονής σου στην Κέρκυρα μου ειναι λιγο δυσκολο. (Παρολο που ειναι πανέμορφη περιοχή)

Εσύ δηλαδή σαν ειδικός εμπιστεύεσαι τις φθηνότερες;

Κατάγομαι από Κέρκυρα αλλά μένω Θεσσαλονίκη (σπουδάζω εδώ). Ανεβαίνεις καθόλου πάνω; Αν ναι, πόσο χρεώνεις την εγκατάσταση; (αν δε θες να πεις εδώ, στείλε μου pm).

Η 40ΕΗ6030 ειναι κοντά στα 11 κιλα. Τίποτα το σοβαρό δηλαδή.

Οσον άφορα τις σταθερές βασεις οποία και να παρεις θα αντέξει καθως εκει τα ορια τους ειναι κοντα τα 50 κιλα!

Οι βραχίονες οι μια η brateck αντέχει κοντα 30 κιλα, ενω η vogels ειχει πολύ πιο ποιοτικό φινίρισμα και πιο γλυκό μηχανισμό. Τα κιλά αν και οριακά δεν εχεις θεμα. Ποτε μα ποτε δεν μου εχει χαλάσει vogels.

Θεσσαλονίκη εχω να ανεβω σχεδον ενα χρονο και δεν ειναι στα άμεσα σχεδία. Οποτε δεν εχει νόημα να συζητάμε για τιμές.

• 1 χρόνο αργότερα...

Η 40ΕΗ6030 ειναι κοντά στα 11 κιλα. Τίποτα το σοβαρό δηλαδή.

Οσον άφορα τις σταθερές βασεις οποία και να παρεις θα αντέξει καθως εκει τα ορια τους ειναι κοντα τα 50 κιλα!

Οι βραχίονες οι μια η brateck αντέχει κοντα 30 κιλα, ενω η vogels ειχει πολύ πιο ποιοτικό φινίρισμα και πιο γλυκό μηχανισμό. Τα κιλά αν και οριακά δεν εχεις θεμα. Ποτε μα ποτε δεν μου εχει χαλάσει vogels.

Θεσσαλονίκη εχω να ανεβω σχεδον ενα χρονο και δεν ειναι στα άμεσα σχεδία. Οποτε δεν εχει νόημα να συζητάμε για τιμές.

Καλημερα,

πηγαινω και εγω για 46F6500/6800 και θελω να την βαλω στο τζακι με μια πολυ μικρη κλιση προς τα πισω η καμιναδα (5μοιρες). Αξιοπιστες πολυ μου φαινονται η vogels (για μια αλλη ειχα παρει μια meliconi που ειναι μονο με κλιση προς τα κατω αλλα μου φαινεται πολυ ψευτικη).

Στην περιπτωση μου λοιπον ενδιαφερομαι 20μοιρες σιγουρα πανω-κατω (tilt) και τουλαχιστον 60 μοιρες δεξια-αριστερα (swivel).

1) Χωρις τηλεχειριστηριο βρηκα vogels 345 και 245 αλλα στο site μου λεει οτι και οι 2 κανουν για 46αρα (γιατι να παρω την ακριβη?)

2) Με τηλεχειριστηριο δεν μπορω να βρω κατι αξιοπιστο με tilt και swivel >60 μοιρες για 46αρα.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...