Cossutius. Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Όσοι δεν έχουν δοκιμάσει, πρόκειται για Ολλανδικό γλυκισμα, που το τρως μαζί με τον καφέ, αλλά συνήθως δεν αντέχεις διοτι μέχρι να φτιαχτει ο καφές, έχεις αδειάσει το σακουλάκι Το θέμα είναι ένα. Έχουμε βρει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα? Στην Ολλανδία υπάρχει παντού, σε κάθε σουπερ Μάρκετ, φουρνο (φρέσκα) κτλ κτλ. Παλαιότερα όταν έμενα εκεί για ένα διάστημα είχα ρωτήσει και μου είχαν πει, οτι γενικά δε κάνουν εξαγωγές του προιόντος. Aν κάποιος ξέρει από που μπορουμε να προμηθευτούμε το γλυκισμα, θα βοηθήσει γιατι οι εταιρείες κούριερ κοστιζουν περισσότερο απ ότι τα μπισκότα
Pintsie Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Στα starbucks παίρνω κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με αυτό που λες. 1
Cossutius. Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Ναι για τα starbucks το γνωρίζω, Φαντάζομαι 1-2 μπισκοτα και τα πληρωνεις 3 ευρω??? (oλο το σακουλάκι κοστίζει 1 ευρω απ όσο θυμάμαι... ). Eγω ρωταω αν υπάρχει στο εμπόριο καπου
slygeo87 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Βάφλα σιρόπι; Φτιάξε σπίτι. Δεν ξέρω αν υπάρχει εμπορίου.
bluesattack Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 τι σιροπι εχει ? Καραμελα ειναι η φρουτο ?
SR20DET Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Ναι καραμέλα έχει... έχουν τα μεγάλα ΑΒ σίγουρα, αλλά και αλλού νομίζω τα έχω πετύχει.
YiN Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 http://www.prasino.com.gr Κι εδώ πέρα ψάξου κάπου έχει νομίζω. Πόσο θα τα πληρώσεις, βέβαια, δεν ξέρω.
lambroszekis Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Ααααχ τι μου θυμησες τωρα...Ειχα κουβαλησει 12πακετα απο την Ολλανδια και τα μοιραζα διαδοχικα σε Σερρες,Τρικαλα και Αθηνα. Παραλιγο θα πληρωνα υπερβαρο στη Ryanair για αυτα.
subdee Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Τα πακετάκια δεν αξίζουν και τόσο. Η τρέλα είναι όταν τα τρώω φρέσκα απο τις καντίνες στο κέντρο. Γιαμ γιαμ... :-D
Toufas Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Πόσες θερμίδες έχει το ένα ? >implying οτι ολες οι θερμιδες ειναι ιδιες...
Lucifer Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Έχει κάτι τέτοια στα Tiger. Προφανώς δεν είναι το υπερορίτζιναλ, αλλά δεν έχει φάει άνθρωπος και να πει "μεχ".
fylatos Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Πόσες θερμίδες έχει το ένα ? >implying οτι ολες οι θερμιδες ειναι ιδιες...Βρε ίδιες είναι, άπλα δεν τις "χωνευεις" με τον ίδιο τρόπο. Στα ΑΒ είχε ενα κουτί συν ενα δωρο την βδομάδα που πέρασε.
kuzko21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 OP , φακ γιου ρε...μονο που μου τα λιγουρεψες. επισης , φακ στον τσογλανο που πηγε ερασμους και μου εφερε μονο ενα πακετο. Έχει κάτι τέτοια στα Tiger. Προφανώς δεν είναι το υπερορίτζιναλ, αλλά δεν έχει φάει άνθρωπος και να πει "μεχ". τι ειναι τα tiger? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα