Προς το περιεχόμενο

Stroopwafels

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

103671094_e6c89316fe.jpg

Όσοι δεν έχουν δοκιμάσει, πρόκειται για Ολλανδικό γλυκισμα, που το τρως μαζί με τον καφέ, αλλά συνήθως δεν αντέχεις διοτι μέχρι να φτιαχτει ο καφές, έχεις αδειάσει το σακουλάκι :P

Το θέμα είναι ένα.

Έχουμε βρει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα?

Στην Ολλανδία υπάρχει παντού, σε κάθε σουπερ Μάρκετ, φουρνο (φρέσκα) κτλ κτλ.

Παλαιότερα όταν έμενα εκεί για ένα διάστημα είχα ρωτήσει και μου είχαν πει, οτι γενικά δε κάνουν εξαγωγές του προιόντος.

Aν κάποιος ξέρει από που μπορουμε να προμηθευτούμε το γλυκισμα, θα βοηθήσει γιατι οι εταιρείες κούριερ κοστιζουν περισσότερο απ ότι τα μπισκότα :P

Δημοσ.

Ναι για τα starbucks το γνωρίζω, Φαντάζομαι 1-2 μπισκοτα και τα πληρωνεις 3 ευρω???:P (oλο το σακουλάκι κοστίζει 1 ευρω απ όσο θυμάμαι...:P ). Eγω ρωταω αν υπάρχει στο εμπόριο καπου :-)

Δημοσ.

Ααααχ τι μου θυμησες τωρα...Ειχα κουβαλησει 12πακετα απο την Ολλανδια και τα μοιραζα διαδοχικα σε Σερρες,Τρικαλα και Αθηνα. Παραλιγο θα πληρωνα υπερβαρο στη Ryanair για αυτα.

Δημοσ.

Τα πακετάκια δεν αξίζουν και τόσο. Η τρέλα είναι όταν τα τρώω φρέσκα απο τις καντίνες στο κέντρο. Γιαμ γιαμ...

:-D :-D :-D

Δημοσ.

Έχει κάτι τέτοια στα Tiger. Προφανώς δεν είναι το υπερορίτζιναλ, αλλά δεν έχει φάει άνθρωπος και να πει "μεχ".

Δημοσ.

Πόσες θερμίδες έχει το ένα ? :-D

>implying οτι ολες οι θερμιδες ειναι ιδιες...
Βρε ίδιες είναι, άπλα δεν τις "χωνευεις" με τον ίδιο τρόπο. Στα ΑΒ είχε ενα κουτί συν ενα δωρο την βδομάδα που πέρασε.
Δημοσ.

OP , φακ γιου ρε...μονο που μου τα λιγουρεψες.

επισης , φακ στον τσογλανο που πηγε ερασμους και μου εφερε μονο ενα πακετο.

Έχει κάτι τέτοια στα Tiger. Προφανώς δεν είναι το υπερορίτζιναλ, αλλά δεν έχει φάει άνθρωπος και να πει "μεχ".

τι ειναι τα tiger?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...