Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy s4 vs s3 lte

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφτασε η ωρα της αναβαθμισης.. το σχεδιαζω πολυ καιρο και περιμενω με αγωνια να περασω σε ενα high tech κινητο το οποιο θελω να το παρω και να το κρατησω 1-2 χρονια τουλαχιστον. Ετσι λοιπον θελω να ρωτησω γιατι το διλλημα ειναι πολυ μεγαλο και τα φορουμ δε πολυβοηθανε (περισσοτερο μπερδευουν) . Ειμαι αναμεσα στο galaxy s3 lte και στο s4. Αυτο που με κανει να σκεφτομαι πολυ σοβαρα το s3 lte ειναι το γεγονος πως φημολογειται οτι θα παρει ολα τα features του s4 καθως και το android 5 key lime pie. Οποτε και λογω της πολυ σημαντικης διαφορας τιμης με κανει να σκεφτομαι συνεχως. Εσεις τι προτεινετε ;

Δημοσ.

Από τη στιγμή που έχει 2 GB RAM, άλλα 1-2 χρόνια πιστεύω τα έχει άνετα το S3 LTE. Η τιμή του πλέον το καθιστά value for money αγορά. Τώρα αν θέλεις 1080p οθόνη, οκταπήρυνο (δεν ξέρω πού θα μπορούσε να ζοριστεί ο τετραπήρυνος του S3 βέβαια) και το τελευταίο μοντέλο πας σε S4. Από την τσέπη σου εξαρτάται.

Δημοσ.

Οπως ολα δειχνουν κλεινω στο s4 γιατι θα το παρω που θα το παρω ας το εχω για να κρατησει. Δεν παλευεται η κατασταση πλεον με το galaxy y που η οθονη του ειναι χειροτερη απο ledια δεκαετιας '80. τα φραγκα θα τα σκασω , το κακο ειναι οτι δεν εχω την πολυτελεια να περιμενω να πεσει η τιμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...