Roger Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Ναι,αυτο το εχω πει εγω σε αλλο ποστ.Αν παρεις το συρμα της ασφαλειας με τα ιδια A στην ουσια ιδια ασφαλεια αντικαθιστας. Ειναι πολυ καλυτερο απο το να γεφυρωσεις ετσι απλα με καλαι. Την ασφαλεια στην προκειμενη περιπτωση την εκαψε το βραχυκυκλωμα απο τα κομμενα καλωδια του lcd cable.Στην ουσια προστατεψε ολο το κυκλωμα. Αν παρ'ελπιδα ξανακοπει και ξαναβρακυκλωσει τι ειναι αυτο που θα προστατεψει τα υπολοιπα?Τιποτα. Και ετσι πολυ απλα θα καψει διαφορα.
GREGKERKYRA Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ναι,αυτο το εχω πει εγω σε αλλο ποστ.Αν παρεις το συρμα της ασφαλειας με τα ιδια A στην ουσια ιδια ασφαλεια αντικαθιστας. Ειναι πολυ καλυτερο απο το να γεφυρωσεις ετσι απλα με καλαι. Την ασφαλεια στην προκειμενη περιπτωση την εκαψε το βραχυκυκλωμα απο τα κομμενα καλωδια του lcd cable.Στην ουσια προστατεψε ολο το κυκλωμα. Αν παρ'ελπιδα ξανακοπει και ξαναβρακυκλωσει τι ειναι αυτο που θα προστατεψει τα υπολοιπα?Τιποτα. Και ετσι πολυ απλα θα καψει διαφορα. Πολύ σωστά. Σε αυτές τις ασφάλειες πως μπορούμε να βρούμε τα χαρακτηριστικά τους ώστε να βάλουμε το ανάλογο νήμα από γυάλινη ασφάλεια; Μόνο από το διάγραμμα/εγχειρίδιο του κατασκευαστή;
Roger Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ακριβως,και εκει ειναι ολο το ζητημα.Που θα βρεις τι ακριβως ασφαλεια να αντικαταστησεις χωρις σχηματικα την στιγμη που τις περισσοτερες φορες το board δεν αναγραφει πληροφοριες παρα μονο F1,F2 ή F8 για παραδειγμα. Καποιες λιγες φορες μπορει να δεις να αναγραφει F1 3A/32V το οποιο σου λυνει τα χερια. Οσες φορες δεν αναγραφει συνηθως κατα προσεγγιση τοποθετουμε 3Α.Ουτε και αυτο ειναι σωστο,αλλα ειναι κατι. 1
tera610 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ακριβως,και εκει ειναι ολο το ζητημα.Που θα βρεις τι ακριβως ασφαλεια να αντικαταστησεις χωρις σχηματικα την στιγμη που τις περισσοτερες φορες το board δεν αναγραφει πληροφοριες παρα μονο F1,F2 ή F8 για παραδειγμα. Καποιες λιγες φορες μπορει να δεις να αναγραφει F1 3A/32V το οποιο σου λυνει τα χερια. Οσες φορες δεν αναγραφει συνηθως κατα προσεγγιση τοποθετουμε 3Α.Ουτε και αυτο ειναι σωστο,αλλα ειναι κατι. το ίδιο μοντέλο, το ίδιο πρόβλημα-F17 φορητούς υπολογιστές λειτουργεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα