Προς το περιεχόμενο

gtx 280 overclocking

nickvas19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια,,,

καταρχην εβαλα ati tools και riva tuner και δεν ειχαν τις επιλογες για overclocking.καποιοι μου παν οτι σε win 7 δεν παιζουν αυτα τα προγραμματα ισχύει?!

2ον εβαλα αναγκαστηκα το msi afterburner,,,,και εχω καποιες αποριες...στους ποσους βαθμους κινδινεύει η καρτα?!γιατι δεν μου εχει επιλογη για shader clock?!..και οσο αφορα το core voltage...τι ρολο παιζει και ποσο να το βάλω?!αυτα για αρχη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποια υλοποιηση εχεις???

Graphics Clock, Processor Clock και Memory Clock. Αυτα ειναι που σε ενδιαφερουν. Βαση της Nvidia, η 280 τρεχει με τα εξης Mhz αντιστοιχα:

602, 1296,1107

Ξεκινα ανεβαζοντας τα ρολογια κατα 5%. Δηλαδη 602-->632 κοκ. Καποιοι εχουν φτασει μεχρι και 720 (περιπου δηλαδη 20% πανω) αλλα αυτο δε σημαινει κατι για εσενα. ξεκινα σταδιακα οπως σου ειπα. 

Τωρα οσο για τις θερμοκρασιες, κανωντας και βλεποντας. Μια gpu αντεχει και 100 βαθμους που λεει ο λογος. Λογικα εσενα σε full load stock ειναι γυρω στους 70-75. Διορθωσε με αν κανω λαθος. 

Εφοσον μετα το OC εχεις υψηλες θερμοκρασιες μην ανυσηχισεις, ποστερεις και βλεπουμε! :)

εμενα εχει core voltage, core clock,memory clock και fan speed...που ειναι 1187,700,1158 συμφωνα με το msi afterburner

εγω τις εβαλα... 1299,740,1351 αντιστοιχα...τι λετε καλα ειμαι?!

Δοκιμασε πρωτα με stock volt. Αν το ανεβασεις πολυ, ισως να εχεις προβλημα. Αν το κατεβασεις, θα κρασαρει. Stock λοιπον και αλλαξε μονο τα ρολογια.

Στο afterburner δε σου βγαζει ολες τις επιλογες??

MSI_Afterburner.gif

Με τη φωτο στο σποιλερ δηλαδη δεν εχει καμια σχεση αυτο που βλεπεις? Κατεβασε το EVGA Precision απο το επισημο site. Ισως χρειαστει registration. η διαδικασια ειναι εντελως απλη για overclock στη συγκεκριμενη καρτα (και στις περισσοτερες) αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν σου δινει ολες τις επιλογες το afterburner.

Κατασκευαστη. Gigabyte, ASUS, Evga πχ. Βλεπω παντως στο νετ οτι η Evga για τη συγκεκριμενη καρτα, προτηνει τα εξης overclock αλλαζοντας μονο core και memory:

621Mhz GPU Clock Speed (Mild)
2268Mhz Memory Clock Speed 

648Mhz GPU Clock Speed (Medium)
2322Mhz Memory Clock Speed 

670Mhz GPU Clock Speed (High)
2430Mhz Memory Clock Speed 

691Mhz GPU Clock Speed (Extreme)
2430Mhz Memory Clock Speed

Τα νουμερα εννοειται πως ειναι εντελως ενδεικτικα γιαυτο και σε ρωταω για την υλοποιηση της καρτας σου. Για το extreme overclock συνιστα υδροψυξη αλλα ολα αυτα ειναι σχετικα. Ξεκινα να ανεβαζεις τα νουμερα και πες μας!

Λογικα αυτη εχεις Link.png Site: http://www.msi.com/product/vga/N280GTX-T2D1G-OC.html">click . Επειδη ειναι ηδη OC'ed σου δινει να καταλαβεις και το τι γινεται στο περιπου. Stock 602mhz, η συγκεκριμενη 650mhz. 

εμενα το afterburner λεει 700 το core...και το memory 1150 που παει χ2 δλδ 2300 οπως λες και εσυ

και ναι αυτη ειναι :)

φιλε μου αλλαξα κατι και βρηκα και το sharder...για πες με πια σειρα τα πειραζω?

πρωτα cpu μετα sharder και μετα memory?!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...