Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αυτον τον επεξεργαστη  AMD Athlon II X4 641 Box και θελω να αγορασω καρτα 

γραφικων. Ποια ειναι η ισχυροτερη που μπορει να υποστηριξει???

το υπολοιπο συστημα

Kingston HyperX Predator 8GB DDR3-1866MHz Dual Kit (XMP)

SAPPHIRE RADEON HD5550 1GB

Asrock Socket FM1 A75M-HVS GLan Audio Raid

ssd 128gb

hdd 1tb

XFX Power Supply 550W ATX 24 pin Core Edition PRO550W Active-PFC Retail

παρειγειλα αυτο το κουτι Enermax Fulmo ECA892BG-BL Midi Tower πριν μια εβδομαδα 89 ευρω

απο το vision studio (τωρα εχει 120 στο skroutz)

Δημοσ.

Οποια PCI-Express θες μπορεί να υποστηρίξει το συστημα σου,δεν έχεις προβλημα με το τροφοδοτικό που έχεις

Δημοσ.

μπορεις να κανεις ή τα παραπανω που σ ειπαν τα παιδια ή να επερνες μια 7870 με το σκεπτικο οτι αργοτερα θα εκανες αναβαθμιση σε επεξεργαστη-μητρικη και δεν θα χρειαζοταν και αλλαγη καρτας..αποψη μου βεβαια

Δημοσ.

και μια μια 7870 θα εισαι μια χαρα...

ο επεξεργαστης δεν θα εχει προβλημα απο την αποψη οτι και η καρτα δεν θα τα παιζει ολα τερμα..

σε συστημα φιλου μου που εχει βαλει tahiti le  σε real life δεν εχει δει κανεναν bottleneck (βεβαια τον εχει ανεβασει λιγο)

αλλα και παλι για μενα δεν τιθεται προβλημα bottleneck in real life  παρα μονο σε αριθμους σε benches

Δημοσ.

η οθονη ειναι asus 24" 1920x1080

η 7870 αξιζει τα επιπλεον χρηματτα η μια 7850 ειναι  ενταξει σκεφτομαι να δωσω 150-170

αλλα αν εχει αισθητη διαφορα αποδοσης η αν αντεξει πααραπανω χρονια μπορω να δωσω τα παραπανω χρηματα

Δημοσ.

Για την οθόνη που έχεις η 7870 αξίζει. (saphire 7870 φθηνή και μια με tahiti le φθηνή). Αν πας σε 7850 να προτιμήσεις 2gb. Στα λεφτά αυτά υπάρχουν και gtx 660 αλλά όχι ti. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...