giabritsos Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 για να σας προλαβω να πω οτι εδω και 2 μηνες εχω κανει firmware update και ποτε δεν ειχα θεμα αλλα εδω και 2-3 μερες απροσδιοριστες ωρες σιγουρα 3-4 φορες την ημερα κανει επανεκκινηση μονο του...σβηνουν ολα τα λαμπακια εκτος του power που μενει πρασινο και επανερχεται ξανα κανονικα... φανταζομαι οτι δεν ειναι θεμα δικτυου... το ρουτερ αυτο θεωρειται καλο?εχω δυνατοτητα να δωσω 40-50 ευρω να παρω αλλο.... θα παρω με αυτα τα λεφτα κατι καλυτερο η να ζητησω καινουριο απο την forthnet. an ta thomson ειναι καλα τοτε να ζητησω αλλιως αν με 40-50 παιρνω κατι καλυτερο προτιμω να παρω κατι αλλο να το κρατησω πιο πολλα χρονια/... αυτο? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.613299
rfc Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/1764786/Zyxel-P-660HN-T1A.html
giabritsos Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 το annex a και annex b τι ειναι?ποια η διαφορα?
rfc Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 pstn και isdn. εσυ μαλλον το annex-a θες αν εχεις κανονικη γραμμη και οχι isdn
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 α.δοκιμασε hard reset στο thomson. β.δοκιμασε αλλο firmware γιατι αυτο με τα reboot ειναι λιγο μια πονεμενη ιστορια. γ.δοκιμασε αλλο καναλι. δ.με καποια firmware στο 585 ειχα και εγω κατα περιοδους απειρα reboot.
giabritsos Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 εβγαλα το splitter και δεν ξαναεκανε...εβγαλα το τηλεφωνο και το αφησα μονο του
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 συνηθως δεν φταιει αυτο.συνηθως λενε ειναι οτι μπουκωνει κτλ.εγω το εχω δει να γινεται πιο πολυ οταν συνδεεσαι αυτοματα.για αυτο ειπα για firmware.to v7 εχεις η το v8?και ποιο firmware εχεις?generic firmware η του παροχου?
giabritsos Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 τελικα δεν εφταιγε αυτο ,το ξαναεκανε...εχω τοtg585 v8 και εκανα πριν ενα μηνα firmware update στο τελευταιο του και ηταν ολα τελεια... τελευταια πειραξα κατι... 1.αλλαξα καναλι γιατι επεφτε η ταχυτητα του 2.ανοιξα πορτα για το torrent... υπαρχει περιπτωση να φταιει κατι απο τα 2? τι αλλο ρουτερ μου προτεινετε με το πολυ 50 ευρω? θα παρω με τα λεφτα αυτα κατι καλυτερο απο το thomson? να δωσω λιγα παραπανω να παρω αυτο? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.613566 θελω να ειναι και λιγο ευχρηστο στις ρυθμισεις του και επισης καμια φορα δουλευω δικτυο dlna με την τηλεοραση... το χρηματικο μου οριο παντως ειναι μεχρι εκει και το ξεπερασα καιλιγο...50 με 60
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 το netgear ειναι μια χαρα.δοκιμασε αμα θες το τελευταιο firmware της forthnet αλλα δοκιμασε και το generic μηπως και γλυτωσεις να χαλασεις τα λεφτα σου.και ενα hard reset μετα και ξανασεταρε το.αλλαξε καναλι δοκιμαστικα αμα θες παλι.το Port gia to torrent δυσκολο να φταιει.αλλα εχω δει περιπτωσεις που εκανε Reboot μονο οταν ανοιγε καποιος και κατεβαζε τορρεντ.εκει δοκιμαζεις αλλη version του client(μπορεις και beta να κατεβασεις) η αλλο προγραμμα για τορρεντς ή μετα αλλαξε port Κλεισε το upnp και απο το ρουτερ αλλα και απο το mtorrent.θα σου λεγα να κλεινεις και το wds απο το ρουτερ αλλα ειναι λιγο μεγαλη ιστορια.
giabritsos Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 το netgear ειναι μια χαρα.δοκιμασε αμα θες το τελευταιο firmware της forthnet αλλα δοκιμασε και το generic μηπως και γλυτωσεις να χαλασεις τα λεφτα σου.και ενα hard reset μετα και ξανασεταρε το.αλλαξε καναλι δοκιμαστικα αμα θες παλι.το Port gia to torrent δυσκολο να φταιει.αλλα εχω δει περιπτωσεις που εκανε Reboot μονο οταν ανοιγε καποιος και κατεβαζε τορρεντ.εκει δοκιμαζεις αλλη version του client(μπορεις και beta να κατεβασεις) η αλλο προγραμμα για τορρεντς ή μετα αλλαξε port Κλεισε το upnp και απο το ρουτερ αλλα και απο το mtorrent.θα σου λεγα να κλεινεις και το wds απο το ρουτερ αλλα ειναι λιγο μεγαλη ιστορια. αν σου πω οτι ολα αυτα που γραφεις μου φαινονται κινεζικα? και πορτα που ανοιξα ζοριστικα να το κανω...το εκανα βημα βημα με οδηγιες που μου εδωσαν
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 για αρχη αλλαξε καναλι στο wireless.ειναι στην ιδια καρτελλα που αλλαζεις κωδικο. επισης αμα πας στο toolbox kai game and application sharing κλεινεις το Upnp αφου πατησεις το configure πανω δεξια. αντι για mtorrent δοκιμασε αλλο προγραμμα η κατεβασε καποια beta tou mtorrent sta preferences θα βρεις στο connection το upnp για να το κλεισεις και στο General Θα βρεις για να κατεβασει beta versions to firmware update Το αφηνουμε για την ωρα οπως και το wds.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα