Προς το περιεχόμενο

Risen 3: Titan Lords

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

No SLI profile (δεν κάνουν δουλειά τα profiles των Risen 1/2), GTX680 δεν αρκεί για 60fps σε 1080p max settings, γραφικά καλά, καλό CPU scaling, άθλιο lip-sync, τραγικό voice acting, καλά περιβάλλοντα, Risen φάση.

Δημοσ.

Αν ήμαστε στην εποχή του gothic 3 θα έπιανε κανα 8ρι.Τώρα ένα 4ρι και πολύ του είναι από αυτά που βλέπω.Και το animation απαράδεκτο είναι john επίσης.

• Like 1
Δημοσ.

Τραγικό το παιχνίδι, ο χαρακτήρας χτυπάει με το σπαθί λες και είναι μαέστρος, τα facial animations είναι τραγικά, τα γραφικά είναι μέτρια και για μένα είναι αρκετά αυτά για να το παρατήσω.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω χάσει παιχνίδι της piranha. Τόσο τραγικό είναι αν και θα το αγοράσω και αυτό σίγουρα.

Έφυγε preorder η συλλεκτική που είναι μόνο για Γερμανία, τι λές τώρα.. :P

Σαν πρώτη εντύπωση πάντως είναι αισθητά πιο βελτιωμένο απο τα προηγούμενα.

Δημοσ.

Πάντως σε review δεν βλέπω και άσχημες κριτικές απλά δεν είναι το game που θα κάνει την διαφορά.

Ποια έκδοση έχεις παρει JohnVani18 την απλή συλλεκτική η αυτή με την φιγούρα. Εγώ πάντως χτύπησα την απλή συλλεκτική. Τα artbook με ενδιαφέρουν περισσότερο από τις φιγούρες.

Δημοσ.

Την συλλεκτική με τη φιγούρα που κυκλοφόρησε μόνο Γερμανία.

Δεν έφτασε ακόμη βέβαια, αλλά πιστεύω κοντεύει.

Δημοσ.

Και η άλλη χωρίς την φιγούρα μόνο Γερμανία βγήκε. Και η προηγούμενη αν θυμάμαι του risen 2 μόνο γερμανία είχε βγει.

Δημοσ.

Μια χαρά ειναι το παιχνίδι παιδιά...φυσικά είμαι λάτρης των παιχνιδιών τους απο gothic 3 και μετά οπότε δεν ξέρω κατα πόσο είμαι αντικειμενικός...πάντως το παιχνίδι το απολαμβάνω μέχρι στιγμής...ειναι αρκετά καλύτερο απο το risen 2...ελπίζω το επόμενο παιχνίδι τους να ειναι το gothic 5 ,αφού πλέον έχουν πάρει τα δικαιώματα του παιχνιδιού πίσω ...με χάρτη τουλάχιστον ίσο με του gothic 3 για άπειρη εξερεύνηση...ελπίζω....προς το παρών απολαμβάνω το risen 3....

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρά ειναι το παιχνίδι παιδιά...φυσικά είμαι λάτρης των παιχνιδιών τους απο gothic 3....

Γι'αυτό σου αρέσουν.

Αν είχες ξεκινήσει από Gothic 1 k 2 πολύ πιθανών να είχες άλλη άποψη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...