sapki Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Ενω μου στελνουν μηνυματα,δεν χτυπαει η ειδοποιηση και οταν μπαινω να τα διαβασω βλεπω πως ειναι κενα..εχω κανει restore αλλα τιποτα..τι να κανω; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δοκίμασε την sim που έχεις στο iphone σε κάποιο άλλο κινητό,και δές αν σου κάνει το ίδιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sapki Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Jek20 πιστευεις οτι φταιει. Το δυκτιο;;θα το δοκιμασω,σε ευχαριστω πολυ.. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δεν ξέρω,μπορεί. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 δές εδώ ,έχουν το ίδιο περίπου πρόβλημα πολλοί,δοκίμασε και τις μεθοδους για το πως το φτιάχνεις που δίνουν κάποια άτομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sapki Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Ευχαριστω jek20 θα το κοιταξω Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Παρακαλώ! Ελπίζω να βρείς γρήγορα την λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Ενω μου στελνουν μηνυματα,δεν χτυπαει η ειδοποιηση και οταν μπαινω να τα διαβασω βλεπω πως ειναι κενα..εχω κανει restore αλλα τιποτα..τι να κανω;<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Κανε μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου μεσα απο τις ρυθμίσεις. Και το βασικό, δε μας ειπες αν εισαι jailbroken. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sapki Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 <blockquote class="ipsBlockquote"><p>Ενω μου στελνουν μηνυματα,δεν χτυπαει η ειδοποιηση και οταν μπαινω να τα διαβασω βλεπω πως ειναι κενα..εχω κανει restore αλλα τιποτα..τι να κανω; Και το βασικό, δε μας ειπες αν εισαι jailbroken. Οχι δεν ειμαι jailbreak iMarilina.εχω κανει επαναφορα,αλλα παλι τιποτα. σε ευχαριστω πσντως..Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sapki Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 τελικα ακομη τιποτα.καποιος αν μπορει να βοηθησει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 τελικα ακομη τιποτα.καποιος αν μπορει να βοηθησει? Για πήγαινε στις Ρυθμίσεις εκεί που λέει ρυθμίσεις χώρας και δες τί εχει. Επίσης οι επαφές σου έχουν +30 μπροστά? Για παίξε λίγο με αυτό, δοκίμασε αν δεν έχει +30 να κάνεις έντιτ την επαφή και να το προσθέσεις να δεις αν δουλεύει και το αντίστροφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sapki Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 iMarilina το εκανα και αυτο ,αλλα και παλι τιποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Τελευταία λύση πάρε τον πάροχο τηλέφωνο και πες τους το να δεις τι θα σου πούνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα