Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδια θα σαλταρω!Εστειλα εχθες ενα μυνημα(και απο hotmail και απο yahoo) σε αλλο email και απο τοτε το παιρνει 26 φορες συνεχεια....Τι εχει γινει;Εχω τα windows 8 πανω.

Δημοσ.

Eννοείς οτι ο παραλήπτης πέρνει το μηνυμά σου 26 φορές?

Με πρόγραμμα λειτουργείς το email σου?  πχ outlook?

Δημοσ.

Eννοείς οτι ο παραλήπτης πέρνει το μηνυμά σου 26 φορές?

Με πρόγραμμα λειτουργείς το email σου?  πχ outlook?

Ναι φιλε μου ο παραληπτης παιρνει το ιδιο μυνημα....συνεχεια.Εχω το hotmail kai to yahoo.Για το outlook δεν ξερω πως γινετε.Θελει καποια ρυθμιση;Nα βαλω το outlook στην επιφανεια εργασιας να τελειωνω μια και καλη.Αυτο δεν συνδεεται με τον hotmail λογαριασμο μου;

Δημοσ.

Ναι θέλει μια μικρη ρυθμιση,δοκίμασε να στείλεις τώρα ένα μηνυμα ,απο το hotmail ή yahoo σου,απο διαφορετικό browser πχ internet explorer και πές μας αν συμβένει το ίδιο.

Δημοσ.

Ναι θέλει μια μικρη ρυθμιση,δοκίμασε να στείλεις τώρα ένα μηνυμα ,απο το hotmail ή yahoo σου,απο διαφορετικό browser πχ internet explorer και πές μας αν συμβένει το ίδιο.

Εστειλα ενα μικρο μυνημα μεσω explorer.Λες να φταιει ο firefox;

Δημοσ.

Δεν ξέρω, μπορεί να φταίνει κάνενα add on που έχεις βάλει πρόσφατα. Επίσης κάνε και update τον firefox σου, αν δεν τον έχεις ήδη.

Δημοσ.

Δεν ξέρω, μπορεί να φταίνει κάνενα add on που έχεις βάλει πρόσφατα. Επίσης κάνε και update τον firefox σου, αν δεν τον έχεις ήδη.

Ξερω γω βρε φιλε.Εβγαλα κατι add on.Tο update πως το κανω;Απο τον explorer δεν εχει παρει ακομα δευτερο μυνημα.

Δημοσ.

Πατας πάνω αριστερά εκεί που λέει Firefox, μετα στο Βοήθεια και μετα στο Περί Firefox.Αν δείς εκεί να λέει Ο firefox είναι ενημερωμένος τότε έχεις τον τελευταίο.Αλλιως το αφήνεις να κάτεβάσει κάτι ΜΒ για update και μετα κάντον επανεκκίνηση.

Δημοσ.

Πατας πάνω αριστερά εκεί που λέει Firefox, μετα στο Βοήθεια και μετα στο Περί Firefox.Αν δείς εκεί να λέει Ο firefox είναι ενημερωμένος τότε έχεις τον τελευταίο.Αλλιως το αφήνεις να κάτεβάσει κάτι ΜΒ για update και μετα κάντον επανεκκίνηση.

Eνταξει πηρε τον 20.0.1Να κανουμε το outlook κεντρικο για τα email;

Δημοσ.

ok, μαλλον τα add ons σου δημιουργουν πρόβλημα, αφαίρεσε οτι δεν σου είναι αναγκαίο.

πιο outlook έχεις? το 2007?

Δημοσ.

ok, μαλλον τα add ons σου δημιουργουν πρόβλημα, αφαίρεσε οτι δεν σου είναι αναγκαίο.

πιο outlook έχεις? το 2007?

Να το αφησω οπως ειναι τωρα ετσι;Το 2010

Δημοσ.

Καλύτερα να έχεις τα mail σου απο τον browser γιατί προγράμματα σαν το outlook μπορούν να βγάλουν προβλήματα,όποτε καλύτερα να μείνεις έτσι.

Δημοσ.

Καλύτερα να έχεις τα mail σου απο τον browser γιατί προγράμματα σαν το outlook μπορούν να βγάλουν προβλήματα,όποτε καλύτερα να μείνεις έτσι.

Eνταξει φιλε ευχαριστω.Εαν δημιουργηθει προβλημα ξαναποσταρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...