mascuale Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Καλή επιτυχία εύχομαι κι εγώ. Τους πυκνωτές τους αλλάζεις επειδή παρατήρησες κάποιο σύμπτωμα στη λειτουργία του υπολογιστή, ή απλά τους είδες φουσκωμένους και λειτουργείς προληπτικά;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Εδώ και καιρό έχω προβλήματα με το pc . 1) Συχνές επανεκκινήσεις 2) Αργό ξεκίνημα μέχρι να σταθεροποιηθεί το led του σκληρού 3) Μπλε οθόνες 4) κολλήματα (σπάνια) 5) προβλήματα θερμοκρασίας. Αν διαβάσεις τα threads που έχω ανοίξει θα δεις περισσότερες πληροφορίες για τα εν λόγω προβλήματα. Το γεγονός πως αλλάζω τους φουσκωμένους ( σύνολο 3ις) και τους σκασμένους πυκνωτές ( 2 σκασμένοι ) είναι προληπτικό . Απλώς διορθώνω ότι δεν είναι φυσιολογικό. **** Έκλυση : μην αρχίσετε να μου λέτε λύσεις και να σχολιάζετε το προβλήματα που ανέφερα , αν θέλετε πηγαίνετε στο αντίστοιχο thread. Με όλο το σεβασμό
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Η απόφαση που πήρα είναι να αφήσω την μητρική όσο αντέξει και μετά αλλάζω και τους πυκνωτές , τι λέτε?
GREGKERKYRA Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Να τους αλλάξεις γιατί σε ενδεχόμενη ανωμαλία τάσης μπορεί να σου κάψει και τίποτα άλλο.
Roger Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Εχεις ενα κουτσοστραβο pc και θελεις να δουλευεις ετσι.Θα προσπαθησεις να το επισκευαζεις οταν πεθανει τελειως?Ποια η λογικη? 1.Αλλαζεις motherboard 2.Επισκευαζεις το motherboard. Το αφηνω και δουλευω κουτσοστραβα ισον μαζοχισμος. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2013 από Roger
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 πέσε τα ντε αλλά η "θεία βία" (= μάνα) διαφωνεί μαζί μου, άρα σηκώνω τα χέρια ψιλά γιατί δεν πρόκειται να την μεταπείσω. Άρα τον αφήνω να τα παίξει τελείως, και μετά αγοράζω καινούργιο ή αγοράζω μητρική από το χαρτζιλίκι και την αλλάζω μόνος μου ! ! (μαγκία)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα