cinquis Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Καλησπερα στην παρεα.Θελω να σας εκθεσω ενα προβλημα που αντιμετωπιζω εκανα ενα pcακι για κατεβαστηρι και εβαλα την μητρικη Gigabyte GA-H61MA-D3V η http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4089#sp και του εβαλα και εναν 3 ΤΒ seagate barracuda. Το θεμα ειναι οτι δεν τον αναγνωριζει τον βλεπει 5 GB και η εγκατασταση των windows τον βλεπουν 128 gb χωρις να μπορουν να τον φορμαρουν. Καπου εδω ζηταω την βοηθεια σας αγαπητοι συμφορουμιτες insomniacs. Τι κανω ΟΕΟ????
TheELF Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Τον βάζεις στης κεντρικές θύρες;; (sata2;; ) Αλλιώς διάβασε στο εγχειρίδιο τι ρυθμίσεις έχει το uefi bios για τους δίσκους.
cinquis Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Ναι το εχω βαλει και στο Sata 2 και στο Gsata το οποιο εχει ξεχωριστο ελεγκτη Marvell .Εχω διαβασει ολο το γυριδιο αλλα δεν εβγαλα ακρη...
asampson Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Τι windows εχεις; Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
cinquis Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δεν εχω ακομα προσπαθω να τα βαλω αλλα δισκος γιοκ...
asampson Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Βαλτον σε ενα αλλο pc εσωτερικο η εξωτερικο να δεις αν τον αναγνωριζει και αν μπορεις να τον φορμάρεις ( οχι σε χρ γιατι διαβαζουν μεχρι 2ΤΒ δε νορμαλ συνθηκες) Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
cinquis Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Βαλτον σε ενα αλλο pc εσωτερικο η εξωτερικο να δεις αν τον αναγνωριζει και αν μπορεις να τον φορμάρεις ( οχι σε χρ γιατι διαβαζουν μεχρι 2ΤΒ δε νορμαλ συνθηκες) Τον εβαλα σε αλλο pc με I 7 με 16 GB RAM και 64bit Win 7 ..Μεσα στο bios τον βλεπει 128 gb και μεσα στα win δεν τον βλεπει καθολου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα