Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα HP dv7-6150ev που αγοράστηκε λιγότερο από 2 χρόνια πριν και πέθανε το ανεμιστήρι.

Αναζητώντας online, βρήκα την υποχρεωτική 2ετή εγγύηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης http://bit.ly/nR9iSp ωστόσο στο online warranty check της HP λέει ότι η εγγύηση έχει λήξει! (screenshot attached)

Μιλώντας με την infoquest τα ποσά ήταν νομίζω πως είναι λίγο υπερβολικά.. €66 το ανταλλακτικό και €70 τα περαστικά!

Τώρα, υπάρχει τρόπος να δεχτεί η infoquest την 2ετή εγγύηση της EU? Αν όχι, έχετε να προτείνετε εναλλακτικό service που θα μπορούσε να χειριστεί την επισκευή?

post-67693-0-31211000-1366278591_thumb.png

Δημοσ.

απο την infoquest το αγορασες ή αυτοι εχουν αναλαβει service ; (δε θυμαμαι για αυτο ρωταω)

τα 2 χρονια καλυψη συμφωνα με την ΕΕ (που δε ξερω τελικα κατα ποσο ισχυει και εφαρμοζεται στη χωρα μας)  οφειλει να στα δωσει το καταστημα απο οπου το αγορασες, οχι ο εισαγωγεας/service 

Δημοσ.

1 χρονο εχεις φιλε μου.

Το fan δεν δουλευει καθολου ?

Μπας και εχει μπουκωσει και δεν περιστρεφετε ?

Αν θες στειλε μου με mail το serial απο το notebook να σου πω τον κωδικο του fan να το ψαξεις στο internet.

Δημοσ.

Η αγορά έγινε από ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, η Infoquest νομίζω είναι ο.. επίσημος αντιπρόσωπος. Καλά το λέω?

Το ανεμιστηράκι δεν λειτουργεί καθόλου. Βγάζει κι από μόνο του το μηχάνημα ένα μήνυμα-προειδοποίηση στο boot. Το θέμα της σκόνης δε παίζει γιατί το περιποιούμαι πολύ :)

Δημοσ.

Αφου εχεις το manual και τον κωδικο , τοτε αγορασε το απο το ebay και το αλλαζεις μονος σου.

Παντος μπορει να εχει μπλοκαρει, θα σου ελεγα να το δεις πριν το αλλαξεις.

Και προσοχη να παρεις το fan που ειναι για το δικο σου , εχει διαφορα το manual.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...