sim_themis Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Γειά σας παιδιά... Το προβλημά μου : Τον τελευταίο καιρό ανοίγω τον υπολογιστή μου και ανάβει κανονικά αλλά δεν μου δείχνει τίποτα στην οθόνη..Φαίνεται δηλαδή οτι πήρε μπρός κανονικά - δουλευει ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού και τα λαμπάκια μπροστά - αλλά δεν ξεκινάει. Αν πατήσω λοιπόν restart τότε ο υπολογιστής ξεκινάει κανονικά...Κάνει το μπιπ και μπαίνω στα windows κανονικά. 'Επισης είναι γενικά πολύ αργός... Με τον mozilla όταν εχω πάνω απο 5 καρτέλες καταρέει o mozilla.. Έκανα antivirus test & spam αλλά τα βρίσκει όλα νορμάλ.. Τι μπορεί να φταίει ? Ο υπολογιστης είναι αρκετά παλιός... Pentium 4 στα 3.4Mhz WindowsXp Δυστηχώς δεν υπάρχει μία για να τον αλλάξω... Τι μπορεί να φταίει ? Τι μπορώ να κάνω για να το αντιμετωπίσω..? Μήπως φταίει η μνήμη ? Μήπως πρέπει να καθαρίσω την registry και πώς το κάνω αυτό ? Πρέπει να σβήσω τίποτα άλλο και πώς ? Αν το αφήσω έτσι και το ξεκινάω με αυτόν τον τρόπο υπαρχει περιπτωση να μου προκαλέσει και κάποιο άλλο πρόβλημα επιπλέον ? Αν γνωρίζετε τίποτα παρακαλώ οποιαδήποτε ιδέα θα βοηθήσει.. Ευχαριστώ πολλύ εκ των πρωτέρων... !
Demon Lord Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Ο δίσκος σου σε τι κατάσταση είναι; Κατέβασε το hd sentinel και πες μας σε τι κατάσταση είναι...
mikegad Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 για τα κολλήματα κάνε ένα φορμάτ να ξεμπερδέυεις
sim_themis Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Ο δίσκος σου σε τι κατάσταση είναι; Κατέβασε το hd sentinel και πες μας σε τι κατάσταση είναι... Το έκανα και μου τα βγάζει μια χαρά όλα ....
Demon Lord Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δηλαδή performance και health είναι 100%; Δε βγάζει bad sectors;
WalkerSW Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Η τροφοδοτικο η μνήμες μυρίζει. Πολυχώρο bootable memtest για τις μνήμες και δοκιμή δανικου τροφοδοτικου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα