Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Η τιμές για αυτό το μηχάνημα σε σχέσει με τα MBPR 13 (και από τεχνικά χαρακτηριστικά) είναι απαράδεκτες. Γύρο στα 750-900 θα έλεγα ότι θα άξιζε.

το φτηνότερο laptop στην Ελλάδα με 1080p ανάλυση κάνει 740 euro και θες ultrabook, που είναι ακριβότερα, με 1440p να κάνει 750-900? εκτός πραγματικότητας...
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αντε μπας και αρχίσουν να ανεβαίνουν οι αναλύσεις και σε άλλα μηχανάκια...αλλά και η τιμή του 3+ μηνιάτικα πλέον

Δημοσ.

το φτηνότερο laptop στην Ελλάδα με 1080p ανάλυση κάνει 740 euro και θες ultrabook, που είναι ακριβότερα, με 1440p να κάνει 750-900? εκτός πραγματικότητας...

:D just go on Dreaming :D

Έχω το MBP R -  Και η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ ποιο ξεκούραστο (για τα μάτια) να δουλεύεις με "Retina". Ελπίζω σε - 3 / 4 χρόνια να γίνει "Standart" αυτό σε όλες της Οθόνες / Computer / Laptop  :P

• Super Moderators
Δημοσ.

πιο ξεκούραστο δεν μπορώ να φανταστώ γιατί να είναι, αλλά πιο ωραίο και βολικό σίγουρα...

Δημοσ.

πιο ξεκούραστο δεν μπορώ να φανταστώ γιατί να είναι, αλλά πιο ωραίο και βολικό σίγουρα...

Δουλεύω καθημερινά πάνω από 10 ώρες στον Υπολογιστή. Αν συγκρίνω, πως νιώθουν τα μάτια, μου στο MBPR και πώς στην Οθόνη (και καλά, Οθόνη Γραφείου με 2ms κλπ) του υπολογιστή μου, είναι τεράστια διαφορά. Έτσι το αισθάνομαι εγώ τουλάχιστον.

Δημοσ.

δεν νομίζω ότι είναι η ανάλυση πάντως...

Έχεις δει από κοντά την διαφορά; Λέει μεν 2560 x 1440, αλλά φαίνεται σαν 1440 x 900 π.χ. Δεν φαίνονται pixel, όλα δείχνουν ποιο ομαλά, ποιο καθαρά κλπ. Τέλος πάντων, δεν επιμένω κιόλας ότι είναι έτσι, άποψη μου είναι. 

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι την έχω δει αλλά δεν έχω κάτσει ώρα, πάντως έχω 27αρι 1440p στο desktop και διαφορά στην κούραση δεν βλέπω από το 24αρι για παράδειγμα...

Δημοσ.

:D just go on Dreaming :D

Έχω το MBP R -  Και η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ ποιο ξεκούραστο (για τα μάτια) να δουλεύεις με "Retina". Ελπίζω σε - 3 / 4 χρόνια να γίνει "Standart" αυτό σε όλες της Οθόνες / Computer / Laptop  :P

Την διαφορα στο οτι ειναι πιο ξεκουραστη την κανει οτι ειναι με IPS panel (αντι για tn panel) και οτι επισης εχει πιο ομοιογενη φωτεινοτητα, οχι η αναλυση.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

αυτό σκεφτόμουν, αλλά δεν ήξερα ότι το απλό macbook είχε tn και βαριόμουν να ψάξω :P

Δημοσ.

Έλεος μ'αυτες τις εταιρεις,ανεβαζουν την ανάλυση σε μέγεθος οθονης που δε τη χρειάζεται και θέλουν να τη πουλήσουν χρυσό!Και μετα φτεει η ms που δε πωλούνται τα υβρηδικα συστήματα!

Είσαι μαγκας και θες να κάνεις τη διαφορά και να αξίζει καποιος να δώσει τα έρημα τα 2 χιλιάρικα?

Βγάλε κάτι που να τα αξίζει και να μη το εχει άλλος!

Εκτός απο την ips&αναλυση,καντο με αποσπομενο πληκτρολογιο,δωσε εξτρα μπαταρια,ανεξάρτητη gpu ala razer edge,500gb hdd στο keyboard dock και τέλος χωστου και ενα ευρύ forcepad να δουλευεις όμορφα και αποδοτικα τα 8 και χωρις την οθόνη αφης!

Υ.Γ.Και προς θεού μη βγάζετε touchscreen συστημα των 1500+$/€ χωρίς digitizer pen!!!!

• Like 1
Δημοσ.

και ζυγιζει 5 φορες περισσοτερο.

ναι αλλα πέρνεις λαπτοπ όχι διακοσμητικό στοιχείο:D

anyway γούστα είναι αυτά:D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...