skiabox Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Θέλω να ρωτήσω αν είναι εύκολο να κάνω μια συρόμενη πόρτα μπάνιου να κλείνει με μαγνήτη. Που πουλάνε τέτοια πράγματα; Η εγκατάσταση είναι εύκολη; Ευχαριστώ.
pournaras Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Ρωτα το zoranb Οταν λες συρομενη, ειναι βαρια πορτα; Γιατι αναλογα το βαρος, ισως ενας μαγνητης (σαν αυτους που μπαινουν σε πορτες φυσαρμονικες), να μην κραταει.
skiabox Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Όχι δεν είναι βαριά. Μια απλή πόρτα μπάνιου είναι.
nick#18 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Πορτα μπανιου συρομενη? Τα ειχε πιει αυτος που το σκεφτηκε μου φαινεται 1
fylatos Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Υπάρχει σετ σε μαγαζιά με είδη μπάνιου που χρησιμοποιειται στις πόρτες απο τα ντουζ. Έχει κολλητό και βιδωτο. Είναι δυο λωρίδες και κάνει 15-25 €
firewalker Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν διάφορες λύσεις. Χωνευτός: Εξωτερικός: Μαγνητική ταινία: Υπάρχουν σε καταστήματα με είδη μπάνιου, σιδερικών, επίπλων κτλ. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2013 από firewalker 1
pournaras Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Πορτα μπανιου συρομενη? Τα ειχε πιει αυτος που το σκεφτηκε μου φαινεται Κι ομως ειναι μια πολυ διαδεδομενη λυση (παραξενο που δεν εχεις ξαναδει). Το μπανιο ειναι γενικως ενας μικρος και στριμωγμενος χωρος, και σε αρκετα μικρα σπιτια, η συρομενη ειναι βολικη και απαραιτητη, διοτι με αυτον τον τροπο γλυτωνεις 1-1,5τμ απο το ανοιγμα της κανονικης. 1
skiabox Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Πιο εύκολη λύση μου φαίνεται η μαγνητική ταινία. Την έχει δοκιμάσει κανείς;
fylatos Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Πιο εύκολη λύση μου φαίνεται η μαγνητική ταινία.<br>Την έχει δοκιμάσει κανείς; Ναι είπαμε μια χάρα είναι αλλά εγώ πήρα βιδωτη. Έκανα τρύπες με το ντρεμελ και την βιδωσα. 15€ εδωσα
nick#18 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Κι ομως ειναι μια πολυ διαδεδομενη λυση (παραξενο που δεν εχεις ξαναδει). Το μπανιο ειναι γενικως ενας μικρος και στριμωγμενος χωρος, και σε αρκετα μικρα σπιτια, η συρομενη ειναι βολικη και απαραιτητη, διοτι με αυτον τον τροπο γλυτωνεις 1-1,5τμ απο το ανοιγμα της κανονικης. Kαι ομως δεν εχω δει πουθενα... Συνηθως ακομα και σε μικρα σπιτια ηταν η κλασσικη πορτα που απλα δεν ανοιγε τερμα και εβρισκε πανω σε κατι... σιγουρα θα ειναι βολικο απο θεμα ελλειψης χωρου μιας και θα μπαινει η μεσα στον τοιχο η κολλητα διπλα του.
gdriver Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 + επίσης πως όταν έχεις ανοίξει το παράθυρο του λουτρού και την ξεχάσεις η πόρτα δε βαράει και δεν κλείνει ΄΄βίαια'' κοπανώντας.
amakrido Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα γράφω εδώ: Στην είσοδο της οικοδομής έχουμε μια πόρτα (όχι θωρακισμένη-παρόμοια με αυτή) Spoiler http://e-tentes.gr/wordpress/wp-content/uploads/2017/09/DSC00204.jpg η οποία άρχισε το καλοκαίρι σε κάθε κλείσιμο να τρίζει όλο το διαμέρισμα μου (μένω πρώτο όροφο). Κατέβηκα και πείραξα τις βιδουλες ρύθμισης που έχει, αλλά πλέον με κάθε αλλαγή του καιρού (πχ αέρας) είτε δεν θα κλείνει ερμητικά οπότε θα θέλει πάλι ρύθμιση, είτε θα κλείνει πάλι με δύναμη (δώστου ξανά ρύθμιση). Οπότε ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιου είδους μαγνήτης ώστε να να την ρυθμίσω να κλείνει πολύ απαλά και στο τέλος με την βοήθεια του μαγνήτη να κάνει το λεγόμενο "κλακ" και να κοιμόμαστε ήσυχοι (χωρίς μπαμ μπουμ). Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από amakrido
mclein² Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, amakrido είπε Καλησπέρα. Για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα γράφω εδώ: Στην είσοδο της οικοδομής έχουμε μια πόρτα (όχι θωρακισμένη-παρόμοια με αυτή) Απόκρυψη περιεχομένων http://e-tentes.gr/wordpress/wp-content/uploads/2017/09/DSC00204.jpg η οποία άρχισε το καλοκαίρι σε κάθε κλείσιμο να τρίζει όλο το διαμέρισμα μου (μένω πρώτο όροφο). Κατέβηκα και πείραξα τις βιδουλες ρύθμισης που έχει, αλλά πλέον με κάθε αλλαγή του καιρού (πχ αέρας) είτε δεν θα κλείνει ερμητικά οπότε θα θέλει πάλι ρύθμιση, είτε θα κλείνει πάλι με δύναμη (δώστου ξανά ρύθμιση). Οπότε ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιου είδους μαγνήτης ώστε να να την ρυθμίσω να κλείνει πολύ απαλά και στο τέλος με την βοήθεια του μαγνήτη να κάνει το λεγόμενο "κλακ" και να κοιμόμαστε ήσυχοι (χωρίς μπαμ μπουμ). εχει σουστα Νο2 αυτη τη στιγμη και απ'οτι φαινεται με το ρευμα αερα που δημιουργειται δεν ειναι αρκετη. παρε μια σουστα Νο3, ρυθμισε σωστα και δε θα χρειαζεσαι μαγνητες Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από mclein² 1
amakrido Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά κάτι τέτοιο λογικά χρειάζεται και κάποιον επαγγελματία να το περάσει (οπότε αυξάνονται τα κοινόχρηστα και ευθέως ανάλογα και η γκρίνια των ιδιοκτητών) ενώ τον μαγνήτη θα τον έβαζα μόνος μου με (λογικά) χαμηλότερο κόστος, γι'αυτό και ρώτησα για αυτό.
mclein² Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, amakrido είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά κάτι τέτοιο λογικά χρειάζεται και κάποιον επαγγελματία να το περάσει (οπότε αυξάνονται τα κοινόχρηστα και ευθέως ανάλογα και η γκρίνια των ιδιοκτητών) ενώ τον μαγνήτη θα τον έβαζα μόνος μου με (λογικά) χαμηλότερο κόστος, γι'αυτό και ρώτησα για αυτό. 50~60 ευρω κανεις τη δουλεια σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα