shadow1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Θελω να παρω εναν ssd 60gb αλλα επειδη δεν εχω ιδεα απο ssd εχετε κατι να προτεινετε;το μονο που με ενδιαφερει ειναι πιανει υψηλες ταχυτετες.
alpo Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Καλό είναι να κοιτάξεις σε κάτι μεγαλύτερο όσον αφορά στο μέγεθος. Θα είσαι στο όριο με τα 60 gb.
shadow1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μπορω να διαθεσω μεχρι 60 το πολυ 70 ευρο .τον θελω να περασω ενα παιχνιδι
sarpan Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μπορω να διαθεσω μεχρι 60 το πολυ 70 ευρο .τον θελω να περασω ενα παιχνιδι Δεν θα κερδισεις τιποτα στο παιχνιδι εκτος αν προκειται για κανα manager οπου εκει σε ενδιαφερει το loading.Αποψη μου μαζεψε λιγα λεφτα ακομα να πας σε μεγαλυτερο δισκο (120 η 128gb) να εισαι ωραιος και ανετος.Και το λειτουργικο σου να τρεχει σφαιρα και αν θες και στην αναγκη να βαλεις και ενα δευτερο παιχνιδι αν δεν εχεις δευτερο σκληρο
shadow1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μετα ξεφευγουμε σε μπατζετ.εχω σκληρους για αποθηκευση
Millennium Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Που δεν βάζει φωτιά στις επιδόσεις σε απόλυτα νούμερα αλλά πάλι όλα τα πηγαίνει τρένο.
gkarabid Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 να ρωτησω και εγω κατι επανω στο θεμα του φιλου. Αν αγορασω εναν ssd και κανω επανω εγκατασταση μονο τα windows 7 64 και δυο τρεις εφαρμογες πχ word ,exl και καποιες αλλες μικρες winzip κλπ δεν αξιζει η αγορα του? δηλαδη το σκεφτομαι διοτι εχω τον 500 επανω φορτωμένο με βιντεο , φωτο και πολλα παιχνιδια και δεν θελω σε περιπτωση φορματ (που θα γινει αποκλειστικα για windows αφου καποια στιγμη θα χρειαστουν να καθαριζουν) να τα κανω παλι εγκατασταση και να χασει ο μικρος τα save η να καθομαι να μεταφερω στον εξωτερικο της πολλες φωτο. Ενταξει δεν πιανω την πιθανοτητα να χτυπησει αυτος ο δισκος... Αυτο που με προβλημματιζει περισσοτερο ειναι πως θα σβησω τα windows απο τον 500 η ακομα καλυτερα μεταφορα στο ssd με καποιες εφαρμογες που ανεφερα. Μεγαλυτερη χωρητικότητα δεν νομιζω οτι χρειαζομαι για το λειτουργικο και της μικρο-εφαρμογες που ειπα. Και σιγουρα οχι της κορυφαιες ταχυτητες σε αντιγραφη (αφου μια φορα δια αντιγραψη) αλλα καλες σε αναγνωση. http://www.skroutz.gr/s/2258332/Sandisk-64GB-SSD.html Κατι σαν αυτους??
johnny.tifosi Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Ακούστε τα παιδιά, οι 120άρηδες έχουν πολύ καλύτερη σχέση ευρώ/GB σε σχέση με τους 60άρηδες. Άσε που με τα windows , τα προγράμματα και 1-2 παιχνίδια ο 60άρης θα γεμίσει. Αν τα ευρώ όμως δεν υπάρχουν, πάω πάσο.
orck Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Διαφωνω με τους παραπανω. Εχω τον Samsung 830 στα 64GB και με Windows 7 και ολα οσα θελω να εχω ειμαι καπου στα 40GB. Γιατι δεν ειναι αρκετα τα 64GB; Τι θα βαλω τα επομενα 2 χρονια σε αυτα τα 25GB που θα φτασουν στα ορια του τον δισκο; Γιατι να ειχα δωσει οταν τον αγορασα αλλα 60-70€ για να παρω τον 128GB;Για δισκο σημερα θα επρενα εαν βρεις ακομη τον Samsung 830 η τον 840pro, οχι τον σκετο 840.
chrisgeo908 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Εξαρτάται τι χρήση κάνει ο καθένας.εγω που θέλω να εχω στον ssd με ενημερωμένα windows+ τα προγράμματα που χρησιμοποιώ δεν με φτάνει ο 64Αρης.κατι ματλαμπ σολιντ γουορκς οτοκαντ παει ο 64αρης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα