Προς το περιεχόμενο

windows 7 service pack 1 .msu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας.   ψαχνω το service pack 1 των windows 7 σε αρχειο msu     ξερει καποιος που να το βρω.  

η επισεις καποιο προγραμμα που να μετατρεπει .exe σε msu  

δουλευω το rt seven lite  αλλα επειδη δεν μου παιρνει το service paxk στην αρχη με exe  (μου βγαζει προβλημα)  θελω να το βαλω μετα σαν ενημερωση με msu

Δημοσ.

γεια σας.   ψαχνω το service pack 1 των windows 7 σε αρχειο msu     ξερει καποιος που να το βρω.  

δουλευω το rt seven lite  αλλα επειδη δεν μου παιρνει το service paxk στην αρχη με exe  (μου βγαζει προβλημα)  θελω να το βαλω μετα σαν ενημερωση με msu

Λογικά θα του λείπουν κάποια στοιχεία που ψάχνει το sp να τα αναβαθμίσει,δεν τα βρίσκει και πετάει σφάλμα,όπως και να το έχεις το sp δεν θα περαστεί.

Δημοσ.

εδώ βρίσκεται η απάντηση σε αυτό που ψάχνεις

σευχαριστω ρε φιλε. κατεβασα το προγραμμα αλλα τωρα τι κανεις? αν μπορεις να μου πεις θα ειμαι ευγνώμον.    μαυτο κανω το service pack σε αρχεια msu ? πως?

Δημοσ.

Από την στιγμή που λείπουνε πράγματα από τα windows που το service pack θέλει(και οπότε και πρέπει) να τα αναβαθμίσει δεν μπορείς να το περάσεις ότι και να κάνεις.

Πέρνα κανονική έκδοση windows ή κάνε απλά όσα από τα windows update που θα σε αφήσει.

Δημοσ.

νομιζω πως ειναι πληρως ενημερωμενος ο υπολογιστης μου. θα δω κ θα κανω ολες τις ενημερωσεις. δηλαδη αν κανω ολες τις ενημερωσεις μετα θα μπορω να ενσωματωσω το service pack .exe ? 

οποτε δεν υπαρχει αλλος τροπος? ουτε το σερβις πακ σε αρχειο msu ?  μαλιστα για να δω...

Δημοσ.

δηλαδη αν κανω ολες τις ενημερωσεις μετα θα μπορω να ενσωματωσω το service pack .exe ? 

Όχι,απλά θα είσαι όσο ενήμερος γίνεται,πάλι στα πράγματα που δεν υπάρχουν στον Η/Υ σου θα σου βγάλει αποτυχία,και στο τέλος θα είσαι και πάλι λειψός οπότε γιοκ το service pack.

Δημοσ.

Στο site του RT Se7en Lite λέει  RT Se7en Lite - Beta (Build 2.6.0) [service Pack 1 slipstream support] ,οπότε μάλλον το service pack θα βγεί ενσωματωμένο με πιο νέα έκδοση του RT Se7en Lite.

Δημοσ.

Στο site του RT Se7en Lite λέει  RT Se7en Lite - Beta (Build 2.6.0) [service Pack 1 slipstream support] ,οπότε μάλλον το service pack θα βγεί ενσωματωμένο με πιο νέα έκδοση του RT Se7en Lite.

γινεται και τωρα . αφου υπαρχει κ σχετικο βιντεο στο youtube tutorial. 

Όχι,απλά θα είσαι όσο ενήμερος γίνεται,πάλι στα πράγματα που δεν υπάρχουν στον Η/Υ σου θα σου βγάλει αποτυχία,και στο τέλος θα είσαι και πάλι λειψός οπότε γιοκ το service pack.

οποτε μου λες οτι δεν υπαρχει λυση στο προβλημα μου?   ουτε να μπορεσω να κανω κατι με το προγραμμα αυτο αλλα ουτε και να μετατρεψω το exe σε msu και να το περασω αλλιως?   γνωριζεις καποιο αλλο προγραμα που κανει slipstream το service pack. διαβασα οτι υπαρχουν και αλλα.

Δημοσ.

Αν περάσεις το service pack με τέτοια προγράμματα σαφώς και θα κάνεις δουλειά απλά όχι αυτήν που θέλεις,θα πρέπει να κάνεις (ξανά) format.

Δημοσ.

Αν περάσεις το service pack με τέτοια προγράμματα σαφώς και θα κάνεις δουλειά απλά όχι αυτήν που θέλεις,θα πρέπει να κάνεις (ξανά) format.

μαλλον δεν καταλαβες καλα τι κανει το προγραμμα.   εχω πχ. ενα  iso  windows 7 ultimate. και αυτο το προγραμμα ενσωματωνει το sp1 στο iso. ωστε καθε φορα που κανεις φορματ να περναει κ αυτοματα και το sp1 με την εγκατασταση,

Δημοσ.

μαλλον δεν καταλαβες καλα τι κανει το προγραμμα.   εχω πχ. ενα  iso  windows 7 ultimate. και αυτο το προγραμμα ενσωματωνει το sp1 στο iso. ωστε καθε φορα που κανεις φορματ να περναει κ αυτοματα και το sp1 με την εγκατασταση,

Ε,χαίρω πολύ,πότε από αναβάθμιση γυρίσαμε την συζήτηση σε καινούριο format;;;

(και το λέω και στο προηγούμενο post ότι θέλει format το κατάλαβα δηλαδή )

Δημοσ.

Ε,χαίρω πολύ,πότε από αναβάθμιση γυρίσαμε την συζήτηση σε καινούριο format;;;

(και το λέω και στο προηγούμενο post ότι θέλει format το κατάλαβα δηλαδή )

το ξερω..... αφου εισαι τζιμανι.....  με ειχες ξαναλυση ενα προβλημα εδω μεσα.... :)

Tο προβλημα εχει ως εξης.    θελω να κανω ενα cd εγκαταστασεις windows 7  που να εχει μεσα και το sp1 και να προσθεσω καποιυς νεους ηχους , θεματα κτλ.....    το εψαξα και το καλυτερο προγραμμα ειναι το RT SEVEN LITE.  με αυτο στη πρωτη φαση κανεις ενσωματωση το sp1  με αρχειο exe.  και μετα κανεις προσθαφερεσεις προγραμματων θεματων ηχων κτλ. και φτιαχνεις ουσιαστικα μια δικια σου edition.  απλα οσες φορες και να προσπαθησα παντα μου βγαζει σφαλμα στην ενσωματωση  του sp1 με exe.  αλλα εχει και μια επιλογη να ενσωματωσεις διαφορες ενημερωσεις των windows με αλλο τροπο οπως πχ με αρχειο msu.   οποτε επειδη εμενα δεν μου βγαινει να το βαλω με exe  θελω να δω μπας και υπαρχει κανενας τροπος να κανω το exe με msu και να το περασω ετσι.  

τωρα που τα εξηγησα ολα οποια λθση και να βρεθει (1ο 2ο τροπο) καλοδεχουμενη....

Δημοσ.

Α οκ δική μου στραβομάρα,αν και το ξέρω το πρόγραμμα (και επειδή το λάθος γράψιμο εδώ πάει σύννεφο(και από εμένα :) ) το rt seven lite το είδα σαν release seven lite ότι δηλαδή έχεις περασμένα και τρέχεις κάποια έκδοση 7 lite,για αυτό όλο το μπέρδεμα λοιπόν.

Τι πρόβλημα σου βγάζει λοιπόν;βγάζει κάποιο μήνυμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...