Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια....σημερα προς κακη μου τυχη, ο Sony που εχω μου εκαψε το το σκληρο δισκο (samsung HN-M500MBB)...Απο εσας θα ηθελα μια βοηθεια γτ ειμαι τελειος ασχετος επι του θεματος...το laptop μου ειναι Sony Vaio PCG-71211M....τι ειδους σκληρο πρεπει να αγορασω για να μην εχω προβληματα με τα windows 7, την μητρική και οτι αλλο προκυψει και μεχρι ποσα bytes "με παιρνει" για να αγορασω..

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Ας αρχίσουμε απ' τα βασικά: πώς έφτασες στο συμπέρασμα ότι κάηκε ο δίσκος απ' τη στιγμή που όπως λες είσαι άσχετος με το θέμα;

Δημοσ.

Φιλε μου δεν ειμαι και τελειος ασχετος...μου εκανε επανεκινηση το pc, μου εβγαζε το μηνυμα "operating system not found" και μεσω bios ειδα οτι στο hard disk ελεγε "none". Aν λαβεις υποψιν σου οτι πριν κανενα 1,5 χρονο μου την ειχε ξανακανει..τοτε καταλαβαινεις το λογο που δυστυχως εφτασα σε αυτο το συμπερασμα.

Δημοσ.

Αν με παιρνει θα ηθελα τουλαχιστον 1Tb, και απο πλευρας χρηματων...ειμαι διατεθημενος να δωσω αρκετα για να παρω κατι καλο..

Δημοσ.

οκ περιμενω...σ'ευχαριστω πολυ....εισαι σιγουρος οτι δεν θα εχω καποιο προβλημα με το pc? Eπειδη ειναι λιγο παλιο, γι'αυτο αγχωνομαι ....το "σηκωνει" το Tb?

Δημοσ.

Εχεις εξωτερικο δισκο μηπως?Αν εχεις μπορεις να αγορασεις εναν ssd για τι λαπτοπ οπου θα δεις και διαφορα και να κρατας τα αρχεια σου στον εξωτερικο.Μια ιδεα διαφορετικη.

Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.
Μια παραπλησια ερωτηση. . .

επειδη εχω λαπτοπ με xp ποιος σκληρος δισκος απο τους προτεινομενους ΔΕΝ εχει advanced format ?

Στο advanced format χρειαζεται να κανεις align partition μετα την εγκατασταση των xp γιατι αλλιωτικα εχεις μειωμενες επιδοσεις. Αυτα λεει η WD στο site της για τα μοντελα scorpio black kai blue πανω απο τα 500mb. Ενταξει δεν ειναι προβλημα ηδη εχω ενα scorpio black στα 750 που εκανα τη σχετικη διαδικασια αλλα εφαγα ενα πρωινο για τον alignment. Επειδη κρατω image file απο το system partition δεν ξερω αν Οταν χρειαστει να κανω restore το image file με το acronis true image 10 αν αυτο θα ειναι aligned η οχι.

(βρε μπελαδες που εχει ο κοσμος).

Sorry αν σας κουρασα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...